اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با STM32F429

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : شروع کار با STM32F429

نوشته اصلی توسط moghani1376
    میبخشید میدونستم که نباید اینجا مینوشتم معذرت میخوام
    سلام نصف شبتون به خیر
    سوالی داشتم از شما
    بنده میخوام دیگه از avr دل بکنم
    قصد دارم مستقیما برم سراغ FPGA یاد بگیرم
    بگم کمی با arm آشنا هستم(در مورد امکانات و سری هاش شنیدم)
    میخواستم نظرتون رو بخوام که مستقیما FPGA یاد بگیرم یا اول ARM بعدFPGA
    ممنون میشم از پاسختون
    در ضمن آقای "رضا سپاس یار" میخواسم بپرسم چطور میشه کتاب های(اصلی) شما رو خرید؟
    در بازار کتاب های شما رو بدون لوح فشرده میفروشن با کیفیت چاپ کم :angry:

افتخار نمیدید به ما که جواب ما رو نمیدید :cry:
    سلام،

FPGA کاربرد و تعریفش با میکروکنترلر فرق داره. اصولا اینها هیچ وابستگی به هم ندارن و پیش نیاز یادگیری هر دو دوشون داشتن اطلاعات پایه در مورد مدارهای منطقی است. این بستگی به خودتون داره که بسته به پروژه و شرایط تون کدوم براتون مفیدتر باشه. اما اگر صرفا به منظور یادگیری می خواهید یکی رو شروع کنید و در حال حاضر درگیر پروژه خاصی نیستید باید ببینید به کدوم بیشتر علاقه مند هستید. "برنامه نویسی" و "توصیف سخت افزار" تا حدود زیادی از لحاظ پارادایم کدنویسی تفاوت دارن. اگر تو دانشگاه بیشتر به مدارمنطقی و دیجیتال علاقه مند بودید با FPGA شروع کنید و اگر هم برنامه نویسی براتون جذابتره خب میکرو شروع بهتریه. در کل بستگی به خودتون داره.

در مورد کتاب هم که پرسید تا جایی که من اطلاع دارم کتاب های من رو انتشارات صانعی تو خیابون انقلاب اول خ 12 فروردین داره. از سایتش هم میتونید خرید کنید:
    http://saneibook.com/t-contact.aspx

اینجا هم تصویر جلدشون هست که اطلاعات ناشر روش وجود داره، تماس بگیرید براتون میفرستن:
    http://avr.ir/books/ARM_Cover_2e.jpg
    http://avr.ir/books/COVER-AVR-NEW.jpg
    http://avr.ir/books/embeded-c.jpg

راستی لطفا پیام خصوصی تون رو چک کنید.

موفق باشید :smile:
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : شروع کار با STM32F429

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
      سلام،

FPGA کاربرد و تعریفش با میکروکنترلر فرق داره. اصولا اینها هیچ وابستگی به هم ندارن و پیش نیاز یادگیری هر دو دوشون داشتن اطلاعات پایه در مورد مدارهای منطقی است. این بستگی به خودتون داره که بسته به پروژه و شرایط تون کدوم براتون مفیدتر باشه. اما اگر صرفا به منظور یادگیری می خواهید یکی رو شروع کنید و در حال حاضر درگیر پروژه خاصی نیستید باید ببینید به کدوم بیشتر علاقه مند هستید. "برنامه نویسی" و "توصیف سخت افزار" تا حدود زیادی از لحاظ پارادایم کدنویسی تفاوت دارن. اگر تو دانشگاه بیشتر به مدارمنطقی و دیجیتال علاقه مند بودید با FPGA شروع کنید و اگر هم برنامه نویسی براتون جذابتره خب میکرو شروع بهتریه. در کل بستگی به خودتون داره.

در مورد کتاب هم که پرسید تا جایی که من اطلاع دارم کتاب های من رو انتشارات صانعی تو خیابون انقلاب اول خ 12 فروردین داره. از سایتش هم میتونید خرید کنید:
      http://saneibook.com/t-contact.aspx

اینجا هم تصویر جلدشون هست که اطلاعات ناشر روش وجود داره، تماس بگیرید براتون میفرستن:
      http://avr.ir/books/ARM_Cover_2e.jpg
      http://avr.ir/books/COVER-AVR-NEW.jpg
      http://avr.ir/books/embeded-c.jpg

راستی لطفا پیام خصوصی تون رو چک کنید.

موفق باشید :smile:
      خیلی ممنون از پاسختون
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام،
        STM32F429 پکیج 144 پین اش اصلا جالب نیست و Peripheralها اکثرا تداخل دارن مثلا Ethernet با LCD!! بنابراین بهتره از پکیج 176 پین به بالا استفاده کنید. در ضمن به نظر میرسه به قول دوستمون این قطعه کپی نداره و به خاطر همین قیمتش نسبتا بالاست.
        کاش فقط ethernet ش با lcd تداخل داشت تو پکیج 144 پین .sdio هم با lcd تداخل داره و فقط با روش spi میشه کارت حافظه رو به میکرو وصل کرد.پکیج ۱۴۴ پین فقط به درد اونایی که می خوان با uclinux کار کنند میخوره مثل همین برد دیسکاوری f429 .
        اگه میکرو 176 پین حدودا 100 تومن در میاد پس یه میکرو دو هسته ای cortex m0 و cortex m4مثل lpc4357 که 204 مگ سرعت داره با 208 پین با همین قیمت به صرفه تر و کاربردی تر هست نسبت به سری stm32f429.

دیدگاه

بعیده این قیمت بهتون بده. از صحت و اعتبار اون فروشنده چینی مطمئن هستید؟ قبلا ازش خرید داشتید؟
          ازش دو بار خرید کردم. قطعات هم قیمتشون اونقد پایین بود که شک داشتم کار کنن اما بدون مشکل جواب دادن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad poorkhalili
            ازش دو بار خرید کردم. قطعات هم قیمتشون اونقد پایین بود که شک داشتم کار کنن اما بدون مشکل جواب دادن.
            اگر خوبه و کار میکنن اونم با این قیمت
            ازش گیمت بگیرید ببینید:
            100 عدد ATMEGA8A-AU
            50 عدد ATMEGA32A-AU
            و در ضمن قیمت پروگرمر MKII
            خیلی ممنون اگه انجام دهید
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

اگر خوبه و کار میکنن اونم با این قیمت
              ازش گیمت بگیرید ببینید:
              100 عدد ATMEGA8A-AU
              50 عدد ATMEGA32A-AU
              و در ضمن قیمت پروگرمر MKII
              خیلی ممنون اگه انجام دهید
              حداقل به جای mega8a _au از mega8u2_au یا به جای mega32a از mega32u2_au استفاده کنید چون usb داخلی دارن و راحت با استفاده از یه بوتلودر و کابل usb پروگرام میشن و امکاناتشون مثل سری قبل هستش.

دیدگاه

پاسخ : شروع کار با STM32F429

سلام این قیمتهایی هست که به من داده (به یوان هستند) :

Atmega8-AU ATMEL TQFP32 QNTY:100 2.05
                Atmega32-AU ATMEL TQFP44 QNTY:50 3.8
                STM32F429IGT6 ST LQFP-176 QNTY:100 52
                STM32F746IGT6 ST LQFP-176 QNTY:100 61

دیدگاه

خیلی ممنون از زحمتتون :rolleyes:
                  میبخشید صد تا 2.05 یوان !!!یا هر دونه ؟
                  میتونم بپرسم با چی میخوایین وارد کنین؟؟شرکتی یا خودتون مستقیما
                  به درستی کار کردند؟؟ هزینه ارسال چقدر شده؟؟
                  منظورمن میکروهای خود شرکت atmel هست به این شکل:
                  (البته نوع smd)
                  [img][/img]

دیدگاه

قیمت هر قطعه 2.05 یوان هست، من اینا رو وارد نکردم، قطعات دیگه ای خرید کردم ، دیشب ازش این قیمتها رو گرفتم.
                    پکیج رو که نوشتم TQFP32 یعنی SMD هست. برای وارد کردن هم یکی از دوستان چین هستند به اون میگم همراه بقیه خریدهاش بفرسته.

دیدگاه

قیمت هر قطعه 2.05 یوان هست، من اینا رو وارد نکردم، قطعات دیگه ای خرید کردم ، دیشب ازش این قیمتها رو گرفتم.
                      پکیج رو که نوشتم TQFP32 یعنی SMD هست. برای وارد کردن هم یکی از دوستان چین هستند به اون میگم همراه بقیه خریدهاش بفرسته.
                      من فکر کردم صد تا 2.05 یوان شک کردم حتی اگر پلاستیک هم باشه با این قیمت نمیشه!!!!
                      باز هم ممنون از پیگیریتون این ماه کمی دستم تنگه مگر نه با این قیمت خوبه(اگر اصلی باشه)
                      باز هم ممنون از جوابتون

دیدگاه

یه نگاه به سایت موزر بندازین، قیمت این قطعه رو 12.76 دلار برای 100 عدد و با احتساب دلار 3500 و هزینه گمرک و باربری و سود وارد کننده حداقل میشه 55 تومن اما از فروشنده چینی استعلام گرفتم برای تعداد 100 عدد قطعه ای 38 یوان با احتساب یوان 500 تومن و هزینه باربری و گمرک میشه حدودا 20 تومن.
                        مهندس قیمت های اروپایی همیشه بالاست.خیلی از قطعات تو سایت هایی مثل موزر یا دیجی کی بر اساس سیستم قیمت گذاری اروپا یا آمریکا قیمت میدن.مالیاتهایی که اونجا میدن خیلی بالاتر از ایرانه.در ضمن سیستم وارداتی اونا متفاوت تر هست.شما هر قطعه ای که بخواین اصل رو من براتون از چین میارم ولی بسیار پایینتر از قیمت این دو سایت.در مورد اکثر قطعات الکترونیکی این موضوع صادق هست
                        Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

این قیمت ها یقینا مربوط به کپی هستن منظورم برای AVR هست. ما هر ماه داریم از چین قطعات میاریم و با اینکه حجم خریدمون هم چندین برابر این هست بهمون این قیمت نمیدن.اسم این شرکت چی هست؟اریجینال میگه یا چیز دیگه؟AVR کپی به هیچ دردی نمیخوره یکبار آوردیم دیوانه کرد.سر جمع میشد 10 بار پروگرم کرد که عملا برای پروژه های دانشجویی بدرد نمیخورد.در ضمن به دلایل کاملا نامعلوم وسط کار هنگ میکرد.نزدیک 500 تا مگا8 دیپ همینجوری دارم و انداختم گوشه انبار.نه دلم میاد بندازم بیرون نه میشه ازشون استفاده کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
                            مهندس قیمت های اروپایی همیشه بالاست.خیلی از قطعات تو سایت هایی مثل موزر یا دیجی کی بر اساس سیستم قیمت گذاری اروپا یا آمریکا قیمت میدن.مالیاتهایی که اونجا میدن خیلی بالاتر از ایرانه.در ضمن سیستم وارداتی اونا متفاوت تر هست.شما هر قطعه ای که بخواین اصل رو من براتون از چین میارم ولی بسیار پایینتر از قیمت این دو سایت.در مورد اکثر قطعات الکترونیکی این موضوع صادق هست
                            اصلا یه سوال
                            شما خودتون چجوری میفهمید که قطعه ای که آوردید اصله یا بدل

نکنه به چینی ها اعتماد دارید oo:

دیدگاه

اصلا یه سوال
                              شما خودتون چجوری میفهمید که قطعه ای که آوردید اصله یا بدل

نکنه به چینی ها اعتماد دارید oo:
                              بله اعتماد داریم.شرکتی که ما ازش خرید داریم جزو بزرگترین شرکت های توزیع کننده قطعات هست و کمتر قطعه ای هست که نداشته باشن برخلاف خیلی از شرکتا!همشون رو هم تو انبار دارن یعنی واسطه نیستن.البته ما ازشون جنس گرفتیم و تا امروز یک دونه از قطعاتشون برگشتی نداشته و همشون سالم دارن کار میکنن یعنی اعتماد بر اساس تجربه داریم.قطعاتی که ما وارد کردیم اکثرا برای تولید برد تابلو روان و تابلو ثابت استفاده میشه و مشخصا تو محیط پرونویزی استفاده میشن و یک عدد(حتی یک عدد) برگشتی نداشتن.شرکت های ارزون فروش تو چین خیلی هستن و متاسفانه دو سه باری که ازشون خریدیم مشکل دار بود مثل همین مگا8 که میگم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
                                بله اعتماد داریم.شرکتی که ما ازش خرید داریم جزو بزرگترین شرکت های توزیع کننده قطعات هست و کمتر قطعه ای هست که نداشته باشن برخلاف خیلی از شرکتا!همشون رو هم تو انبار دارن یعنی واسطه نیستن.البته ما ازشون جنس گرفتیم و تا امروز یک دونه از قطعاتشون برگشتی نداشته و همشون سالم دارن کار میکنن یعنی اعتماد بر اساس تجربه داریم.قطعاتی که ما وارد کردیم اکثرا برای تولید برد تابلو روان و تابلو ثابت استفاده میشه و مشخصا تو محیط پرونویزی استفاده میشن و یک عدد(حتی یک عدد) برگشتی نداشتن.شرکت های ارزون فروش تو چین خیلی هستن و متاسفانه دو سه باری که ازشون خریدیم مشکل دار بود مثل همین مگا8 که میگم.
                                آقا شما میشه یه راه تماسی(ایمیلی,سایتی,شماره ای )از خودتون رو برای من بفرستید (به صورت پیام)یا اگر خواستید تو همین جا از قطعات اصلی شما استفاده کنیم(من کلا فقط 2 تا مگا32و 1دونه مگا 8 اصلیمنظور کددار اتمل)دارم و هرچند وقت یکیش به علت بی سوادی من به باد میرن :angry: :angry:
                                حدا اقل خرید شما چقدر هست؟؟؟
                                ولی واقعا میشه به چینی ها اعتماد داشت؟؟ مثل ما ایرانی ها نیستن؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X