اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از مبتدی تا پیشرفته برنامه نویسی STM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از مبتدی تا پیشرفته برنامه نویسی STM

سلام دوستان
    من این تاپیک رو درست کردم که دوستان بیایند برنامه هایی که نوشتند رو بزارند اینجا و توضیحی بدنکه حتی یک فردمبتدی هم بتونه متوجه بشه
    امیدوارم که با همکاریهمدیگه بتونیم یه تاپیک خوب درست کنیم و تقریبا کامل و هم چنین سوالات خود را هم بزارید
    با تشکر

پاسخ : از مبتدی تا پیشرفته برنامه نویسی STM

هیچکس نبود؟؟؟!! عجب

دیدگاه

خیلی سخت نگیرید
      کسی دیتایی نمیزاره،خودتون سمپلهاش رو ببینید
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DDR3
        خیلی سخت نگیرید
        دوس دارم بدونم شما چجوری یاد گرفتین ؟ با سمپل؟! الان حتما می گین من رفتم کتاب انگلیسی گرفتم بعد رفتم دوره زبان هم دیدم تا یاد گرفتم :redface:

دیدگاه

با سلام و احترام
          بله دوست عزیز اگر بخوای مهندسی وار یاد بگیری باید بری منابع این میکرو رو با زبان انگلیسی بخونی
          به کلاس زبان هم احتیاجی نیست یک مهندس بیشتر به معنی و درک مطلب از یک مرجع با زبان انگلیسی نیاز داره تا مکالمه
          ولی اگر اصرار داری تا منبع فارسی پیدا کنی یا دیگران واست نمونه کد بزارن همیشه کارت گیر دیگرانه
          البته ممکنه که شما با مطالعه منابع انگلیسی بازم سوال و مشکل داشته باشی که اینجا این انجمن و مهندساش خیلی می تونن مفید باشن برای شما
          در ضمن حسن کار اینجاست که شما 95 درصد کار رو از منابع یاد گرفتی و 5 درصد مابقی رو با کمک دوستان حلش می کنی که کار لذت بخش میشه
          امروز توی هر زمینه ای اطلاعات و مطلب بخوای، بطور جامع و واضح در سطح اینترنت با زبان انگلیسی فراوان پیدا می کنی
          شما فقط باید بلد باشی ترجمه کنی (ترجمه کامل هم نه فقط درک مطلب) و از اون علم لذت ببری راز موفقیت خیلی از متخصص های همین سایتم
          استفاده از رفرنسهای انگلیسی هستش که اونا رو کلی جلو میندازه از مابقی دوستان
          یه نصیحت کوچک از برادر کوچکیت: حتما از مناب انگیسی استفاده کن
          ببخشید سرتون رو درد آوردم
          پیروز باشین

دیدگاه

سلام به همه.
            متاسفانه چون زبان برنامه نویسی میکروهای ARM خیلی سخت و تقریبا نزدیک به زبان اسمبلی است، بنابراین دوستان کمی علاقه مند به یادگیری این میکرو هستند.
            اما خوشبختانه امروزه نرم افزاری به نام STM32QUBE وارد این زمینه شده که همانند نرم افزار Codevision ولی برای میکروهای ARM است. کار کردن با این نرم افزار فوق العاده ساده و لذت بخشه، به طوری که در کمتر از یک ساعت می تونین به راحتی مبدل این میکرو را راه اندازی کنین. برای مثال:
            وقتی یک پروژه ایجاد می کنین، بعد از انتخاب مشخصات میکرو، شکل گرافیکی میکرو را نمایش داده. از روی شکل با انتخاب هر پایه، امکانات قابل استفاده از آن پایه نشان داده می شود و با انتخاب هر کدام از آنها، آن پایه وظیفه را برعهده می گیرد. سپس از سربرگ کلاک می تونین بدون هیچ کد نویسی به PLL درون میکرو دست پیدا کنین و کلاک های هر قسمت از میکرو و حتی کلاک اصلی میکرو را تعیین کنین
            در مرحله آخر پروژه نهایی را تولید می کنین و این نرم افزار فایلی برای کد نویسی در نرم افزار Keil به شما به عنوان خروجی می دهد. حالا نوبت کد نویسی است. اما چگونه؟؟؟؟؟ :eek:
            نرم افزار STM32QUBE پس از ساخت فایل های پروژه و اجرای این فایل درون کامپایلر Keil، مجموعه ای از توابع آماده را به همراه راهنمای این کدها به شما می دهد. فقط کافیه یه نگاه کوچک به این راهنما انداخته و روش استفاده از هر تابع رو به طور کامل یاد بگیرین. در مرحله آخر اون تابع رو نویشته و مقادیر مورد نظر را بهش میدین. به همین سادگی کد نویسی میکروهای ARM امروزه انجام میشه که خیلی راحت تر از قبل شده. :job:
            برای اطلاعات بیشتر بد نیست که اینترنتو یه سرچ کنین تا منظورمو بهتر متوجه بشین
            موفق باشین :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiraghamohamadi
              دوس دارم بدونم شما چجوری یاد گرفتین ؟ با سمپل؟! الان حتما می گین من رفتم کتاب انگلیسی گرفتم بعد رفتم دوره زبان هم دیدم تا یاد گرفتم :redface:
              اولش رو درست گفتی تقزییا بقیش رو نه !!
              بهترین کار یه مطالعه ضمنی دیتا شیت هست که با مفاهیم آشنا بشی
              چی داره و چی نداره ، اسم باس ها سخت افزار ها و قابلیت هاشون
              بعد یه برد بگیری و مثال های cmsis زو ببینی و دیباگ کنی
              لازم به ذکر هست که زیان سی رو هم باید یاد بگیری که بهتره نسبتا از بقیه
              بعدش لذتش رو می بری
              من تقرییا یک سال پیش اومدم سمت آرم و st رو انتخاب کردم
              راستش نه سی بلد بودم و نه آرم اصلا و نه زبان انگلیسی آنچنانی
              وقت زیادی هم نداشتم ، کار و زن و زندگی و ...
              تا حالا با m3,m4 کار کردم هم سی یاد گرفتم هم میکرو الانم با stm32f429 دارم یه کارهایی انجام می دم
              خیلی دور از انتظار نیست یاد گرفتنش
              موفق باشی
              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen Khoshnazar
                سلام به همه.
                متاسفانه چون زبان برنامه نویسی میکروهای ARM خیلی سخت و تقریبا نزدیک به زبان اسمبلی است، بنابراین دوستان کمی علاقه مند به یادگیری این میکرو هستند.
                اما خوشبختانه امروزه نرم افزاری به نام STM32QUBE وارد این زمینه شده که همانند نرم افزار Codevision ولی برای میکروهای ARM است. کار کردن با این نرم افزار فوق العاده ساده و لذت بخشه، به طوری که در کمتر از یک ساعت می تونین به راحتی مبدل این میکرو را راه اندازی کنین. برای مثال:
                وقتی یک پروژه ایجاد می کنین، بعد از انتخاب مشخصات میکرو، شکل گرافیکی میکرو را نمایش داده. از روی شکل با انتخاب هر پایه، امکانات قابل استفاده از آن پایه نشان داده می شود و با انتخاب هر کدام از آنها، آن پایه وظیفه را برعهده می گیرد. سپس از سربرگ کلاک می تونین بدون هیچ کد نویسی به PLL درون میکرو دست پیدا کنین و کلاک های هر قسمت از میکرو و حتی کلاک اصلی میکرو را تعیین کنین
                در مرحله آخر پروژه نهایی را تولید می کنین و این نرم افزار فایلی برای کد نویسی در نرم افزار Keil به شما به عنوان خروجی می دهد. حالا نوبت کد نویسی است. اما چگونه؟؟؟؟؟ :eek:
                نرم افزار STM32QUBE پس از ساخت فایل های پروژه و اجرای این فایل درون کامپایلر Keil، مجموعه ای از توابع آماده را به همراه راهنمای این کدها به شما می دهد. فقط کافیه یه نگاه کوچک به این راهنما انداخته و روش استفاده از هر تابع رو به طور کامل یاد بگیرین. در مرحله آخر اون تابع رو نویشته و مقادیر مورد نظر را بهش میدین. به همین سادگی کد نویسی میکروهای ARM امروزه انجام میشه که خیلی راحت تر از قبل شده. :job:
                برای اطلاعات بیشتر بد نیست که اینترنتو یه سرچ کنین تا منظورمو بهتر متوجه بشین
                موفق باشین :nerd:
                سلام،
                یک طراح حرفه ای سیستم های Embedded لازمه همیشه درک عمیق و Low Level از مفاهیم سخت افزار داشته باشه و اگر لازم شد بتونه مستقیم کد مناسب رو توسعه بده و برنامه رو دیباگ بکنه. حالا اگر ابزاری هم مثل CodeWizard یا STM32CUBE وجود داشت صرفا بهتره به منظور تسریع در انجام تنظیمات ازش استفاده کنه نه اینکه کاملا بهش متکی باشه.
                موفق باشید
                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : از مبتدی تا پیشرفته برنامه نویسی STM

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                  سلام،
                  یک طراح حرفه ای سیستم های Embedded لازمه همیشه درک عمیق و Low Level از مفاهیم سخت افزار داشته باشه و اگر لازم شد بتونه مستقیم کد مناسب رو توسعه بده و برنامه رو دیباگ بکنه. حالا اگر ابزاری هم مثل CodeWizard یا STM32CUBE وجود داشت صرفا بهتره به منظور تسریع در انجام تنظیمات ازش استفاده کنه نه اینکه کاملا بهش متکی باشه.
                  سلام. بله شما درست می گین.چون خودم از اسمبلی این میکرو شروع کرده بودم، فراموش کرده بودم که یادگیری در سطح زبان سخت افزاری هم مهمه. ممنون از گوش زدتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen Khoshnazar
                    سلام. بله شما درست می گین.چون خودم از اسمبلی این میکرو شروع کرده بودم، فراموش کرده بودم که یادگیری در سطح زبان سخت افزاری هم مهمه. ممنون از گوش زدتون.
                    خواهش می کنم. موفق باشید :smile:
                    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

خیلی سخت نگیرید
                      منم خواستم اینو بگم اما گفتم نزنم تو حال استارتر

توابع HAL بدیشون اینه غیر از سمپل های خود ST زیاد براشون مثال پیدا نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                        بسکام زدگی
                        :biggrin:
                        آقا من با این کلمه خیلی حال کردم! ای ول داره!
                        بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...