با سلام به همه دوستان من یه میکرو stm32f103ret6 دارم که میخام به وسیله یکی از کانال های dac اون یه ولتازخیلی ریز ودقیق درست کنم ایا امکان درست کردن این مقدار با این میکرو هست مقدار آنالوگ خروجی میخام 1.285341086055 باشه .این میکروها تا چه مقدار بعد از ممیز رو میتونن بسازن ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
DAC
Collapse
X
-
پاسخ : dac
سلام DAC این میکرو 12 بیتیه یعنی اگر تغذیه میکرو 3.3 باش خروجی بصورت استپ های 0.0008 ام ولت افزایش پیدا میکنه.
تغذیه این قسمت توسط پین VDDA صورت میگیره و باید بین 2 تا 3.6 ولت باش، میتونی برای افزایش دقت ولتاژ رو به 2.2 ولت کاهش بدی تا استپ ها به صورت 0.0005 ولت تغییر کنن. در نتیجه ولتاژی که میتونی بسازی 1.285 ولت هست.
-
پاسخ : DAC
حداکثر دقت خروجی DAC میکرو کنترلر ها 12 بیت هست، میتونی از DAC خارجی 16 بیتی استفاده کنی که خروجیش بصورت استپ های 50 میکرو ولتی تغییر میکنه، اما پیاده سازی همچین مداری که خروجی بدون ریپل و نویز باش کار اسونی نیست، اگه هدفت فقط ساختن همچین ولتاژی هست که ثابت هم بمونه میتونی از ای سی های رفرنس ولتاژ مثل AD780 یا REF5025 یا استفاده کنی.
دیدگاه
-
پاسخ : جمع کردن مقدار دو dac
سلام دوست عزیز درست میفرمایید من یه کم عجولم و میخام سریع به جواب برسم هی سوال میپرسم ببخشید .مرسی از راهنمایتون حقیقت من یه مشکل دارم و اون اینه که دارم از روی یه برد تغذیه خارجی کپی برداری میکنم و رسیدم به یه جای از مدار که کارش نمیدونم چطوری هست برای شما توضیح میدم شاید بتونید کمک کنید من یه خروجی DAC دارم که وصل شده به یه OPAMP خروجی OPAMP مقدارش بین 500 میلی ولت تا 1.2 ولت تغییر میکنه و توی ورودی OPAMP سر مشترک R4 ,R7 با مولتی متر عدد 1.272 دیده میشه در حالی که وقتی خودم خروجی DAC رو تغغیر میدم ولتاژی که روی مولتی متر میخونم با استپ های 0.0008 ولتی تغییر میکنه حالا تو برد اصلی که نقشه رو میزارم نمیدونم پیکره بندی DAC چطوری برنامه نویسی شده که این تغعیرات رو توی خروجی OPAMP داریم
در ضمن با آنالیز توی PSPICE هم وقتی تفاضل بین دو پایه ورودی OPAMP مثلا 0.0000006 باشه خروجی OPAMP در بهره 10 به توان 6 ضرب میشه که میشه عدد 600 میلی ولت و دقیقا با کارکرد اصلی مدار مطابقت داره حالا میکرو چطور این مقدار رو توی واحد DAC میسازه مسئله اینجاست .مرسی دوست عزیز
دیدگاه
دیدگاه