اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آنونس(Announce) STM32F100C و مقایسه دو میکرو ATMEGA32 و PIC16F877A با این میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آنونس(Announce) STM32F100C و مقایسه دو میکرو ATMEGA32 و PIC16F877A با این میکرو

نوشته اصلی توسط Navid_Micro نمایش پست ها
    و در آخر به این نتبجه می رسیم که ما باید همشونو دوست داشته باشیم ، چه خوب و چه بد و با توجه به هرکاری که میخوایم انجام بدیم و اصل مطلب قیمت میکرو ، اون میکرو مورد نظر رو انتخاب کنیم .

بسیار ممنون
    خیلی لطف کردی مهندس که توضیح دادی.

دیدگاه

پاسخ : آنونس(Announce) STM32F100C و مقایسه دو میکرو ATMEGA32 و PIC16F877A با این میکرو

نوشته اصلی توسط taktrashe نمایش پست ها
      وقت بخیر

چرا گفتید واحد dac نداره در پکیج های 64 پین به بالا 2 واحد dac داره !! اگر اشتباه میگم اصلاح بفرمایید .
      سلام
      مهندس جان منم عرض نکردم که نداره. سوالی از دوستمون پرسیدم. که منظورم این بود که داره. تو تصویرش گذاشته بود که نداره. ببین:

دیدگاه

سلام بههمه دوستان و مهندسان عزیز
        بنده 5 ساله که با میکرو کنترلر های avr کار می کنم.و الان به این نتیجه رسیدم که برای کارایی بهتر باید میکرو کنترلر خودم رو عوض کنم.avrها قابل اعتماد نیستند.لازمه بگم که اگه عامل نویز رو کامل نادیده بگیرید باز هم هنگ می کنند.و مشکلاتی رو بوجود میارند.و از سرعت پایینی برخوردرند.خلاصه مطلب اینکه الان می خواهم armکار کنم.با زبان سی و نرم افزار keilمشکلی ندارم ولی چون از ارم خبرندارم نمی دونم چیکار کنم.
        از کجا شروع کنم.؟
        چی لازم دارم ؟
        باچه ماژولی کار کنم.
        مهندسان عزیزشما این راه رفتید .تجربیات خودتون رو در اختیار ما بذارید تا سرعت یادگیری ما چند برابر بشه.
        ممنون
        ضمنااز بین armها مدلstm رو انتخاب کردم.
        قطعات زیررو تهیه کردم.

کتاب برای stm پیدا نکردم.
        جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۲۲:۳۴ ۱۳۹۶/۰۸/۰۲.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
          سلام بههمه دوستان و مهندسان عزیز
          بنده 5 ساله که با میکرو کنترلر های avr کار می کنم.و الان به این نتیجه رسیدم که برای کارایی بهتر باید میکرو کنترلر خودم رو عوض کنم.avrها قابل اعتماد نیستند.لازمه بگم که اگه عامل نویز رو کامل نادیده بگیرید باز هم هنگ می کنند.و مشکلاتی رو بوجود میارند.و از سرعت پایینی برخوردرند.خلاصه مطلب اینکه الان می خواهم armکار کنم.با زبان سی و نرم افزار keilمشکلی ندارم ولی چون از ارم خبرندارم نمی دونم چیکار کنم.
          از کجا شروع کنم.؟
          چی لازم دارم ؟
          باچه ماژولی کار کنم.
          مهندسان عزیزشما این راه رفتید .تجربیات خودتون رو در اختیار ما بذارید تا سرعت یادگیری ما چند برابر بشه.
          ممنون
          ضمنااز بین armها مدلstm رو انتخاب کردم.
          قطعات زیررو تهیه کردم.

کتاب برای stm پیدا نکردم.
          سلام
          کتاب طراحی با میکروکنترلرهای STM32 اثر حمید نجفی

برای شروع خیلی خوبه،هرچند به نظرم کامل نیست.
          یه CD هم همراه کتاب هست که فیلم های آموزشیش عالیه.(توضیحات کتاب با کامپایلر IAR هست اما فیلم با KEIL)
          اینم کانال تلگرام فیلم های آموزش stm32 با کیل.
          [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
          [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
          [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
          [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
          صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X