دوستان سلام، در یه محیط گرافیکی مثل EMWIN وقتی تصاویر زیادی رو لود میکنیم و اونها رو کامپایل میکنیم ایا این امکان وجود داره که یه حافظه SPI-FLASH خارجی رو به عنوان حافظه کد بهش معرفی کنیم و کامپایلر فایلها رو خودش ادرس دهی کنه و فایل مربوط به حافظه خارجی رو بهمون بده تا به صورت دستی پروگرامش کنیم، راه دیگه اینه که از کتابخانه های مدیریت فایل مثل FATFS استفاده بشه و حافظه خارجی هم SDCARD یا NAND قرار بدیم اما حافظه های فلش از سازنده WINBOND که در فروشگاه هم موجود هستند قیمت و ابعاد مناسبی دارند.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
افزایش حجم حافظه پروگرام STM32 به وسیله حافظه های خارجی مثل SPI-FLASH
Collapse
X
-
پاسخ : افزایش حجم حافظه پروگرام STM32 به وسیله حافظه های خارجی مثل SPI-FLASH
نوشته اصلی توسط mohammadne نمایش پست هادوستان سلام، در یه محیط گرافیکی مثل EMWIN وقتی تصاویر زیادی رو لود میکنیم و اونها رو کامپایل میکنیم ایا این امکان وجود داره که یه حافظه SPI-FLASH خارجی رو به عنوان حافظه کد بهش معرفی کنیم و کامپایلر فایلها رو خودش ادرس دهی کنه و فایل مربوط به حافظه خارجی رو بهمون بده تا به صورت دستی پروگرامش کنیم، راه دیگه اینه که از کتابخانه های مدیریت فایل مثل FATFS استفاده بشه و حافظه خارجی هم SDCARD یا NAND قرار بدیم اما حافظه های فلش از سازنده WINBOND که در فروشگاه هم موجود هستند قیمت و ابعاد مناسبی دارند.
این "ایا" اینجا چیکار میکنه؟
الان این سواله؟ بیشتر شبیه به چندتا راه حله، منم درگیر این مشکل کمبود حافظه flash هستم، اما این چیزایی که شما گفتین همش کار راه اندازه، مشکلتون دقیقا چیه؟ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
-
سلام نمیدونم بتونید از حافظه spi_flash به این منظور استفاده کنید مگر اینکه nand flash بذارید که fsmc کار کنه
درضمن شما میتونید از fatfs برای حافظه های فلش من جمله spi_flash استفاده کنید(دیدم کیوب براش کد جنریت میکنه یه چند تا مثال هم قبلا دیدم اما تست نکردم)
دیدگاه
-
[/QUOTE]نوشته اصلی توسط mahdi89 نمایش پست هاسلام این "ایا" اینجا چیکار میکنه؟
الان این سواله؟ بیشتر شبیه به چندتا راه حله، منم درگیر این مشکل کمبود حافظه flash هستم، اما این چیزایی که شما گفتین همش کار راه اندازه، مشکلتون دقیقا چیه؟
نوشته اصلی توسط hunybal نمایش پست هاسلام نمیدونم بتونید از حافظه spi_flash به این منظور استفاده کنید مگر اینکه nand flash بذارید که fsmc کار کنه
درضمن شما میتونید از fatfs برای حافظه های فلش من جمله spi_flash استفاده کنید(دیدم کیوب براش کد جنریت میکنه یه چند تا مثال هم قبلا دیدم اما تست نکردم)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست هادوست عزیز میتونید از کارتهای uSD استفاده کنید ...
قیمت ارزونی هم دارن ....
STM32Cube هم این حافظه ها رو ساپورت میکنه ....
یا اگر کسی اطلاعاتی در مورد اجرای کد برنامه از این حافظه سراغ داره معرفی کنه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohammadne نمایش پست هادوستان سلام، در یه محیط گرافیکی مثل EMWIN وقتی تصاویر زیادی رو لود میکنیم و اونها رو کامپایل میکنیم ایا این امکان وجود داره که یه حافظه SPI-FLASH خارجی رو به عنوان حافظه کد بهش معرفی کنیم و کامپایلر فایلها رو خودش ادرس دهی کنه و فایل مربوط به حافظه خارجی رو بهمون بده تا به صورت دستی پروگرامش کنیم، راه دیگه اینه که از کتابخانه های مدیریت فایل مثل FATFS استفاده بشه و حافظه خارجی هم SDCARD یا NAND قرار بدیم اما حافظه های فلش از سازنده WINBOND که در فروشگاه هم موجود هستند قیمت و ابعاد مناسبی دارند.
به نظرم ازناند فلش لستفاده کنی بهتره در اکثرمو بایلها وبردهای اموزشی از ناند استفاده میکنن
چند سال پیش من یه میکرو at90sam9260 داشتم که باید به ناند فلش وصل میشد یعنی خاصیت بوت با حافظه خارجی داره
میخواستم که راه اندازیش کنم که مشکلی برای تو مسئله دیگه ای پیش اومد و رهاش کردم و پیگیریش نکردم هنوزاون میکرو سالم و نو دارمش خیلی دوست دارم حافظه ناند رو راه اندزی کنم البته میکرو stm32f407vgt6 هم دارم حالا با هر کدومش که بشه
اتفاقا من هم به اولین چیزی که برخورد کردم همین اجرای کد از ناند و ادرس دهی بود که دیگه پیگیریش نکردم
وهمینطور پروگرام کردنش رو نمیدنم
البته spi flash هم بد نیست و مشکل فقط پروگرام کردنش هست (چون تا حالا به غیر از sdram با حافظه خارجی دیگه ای کار نکردم یعنی پیش نیومده)
متاسفانه مطالب دربارش کمه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
اینم بگم که منظور من خوندن و نوشتن read write در حافظه فلش با میکرو نیست مثلا یه تعداد ارایه یا متغیر رو بریزی و بازخوانی کنی
منظورم اینکه فایل خروجی کامپایلر مستقیما ریخته شه در حافظه و میکرو بجای بوت کردن حافظه خودش حافظه فلش رو بوت کنه
اگه کسی روشش رو بلده لطف کنه توضیحی بدهجدیدترین ویرایش توسط mahdi8866; ۱۵:۰۳ ۱۳۹۵/۰۸/۰۳.امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست هافکر کنم میکروهای ST از SPI فلش بوت میشن ....
شما مطمئن هستی از spi flash بوت میشن؟امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)
دیدگاه
دیدگاه