سلام
دوستان ، من چندین روزه دارم تلاش میکنم وارد خط دستور بشم تو uboot اما نمیتونم جلوی auto bootرو بگیرم،یعنی هر چی تایپ میکنم از طریق پورت سریال ارسال نمیشه،واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم،تو ویندوز هایپر ترمینال و ترا ترم روامتحان کردم،تو لینوکسم سی کرمیت رو. لطفا راهنمایی کنین،مشکل از کیبوردمه یا تغییری باید روی بورد stm32f429 انجام بدم ( مثل حذف sb11 و sb15) ؟ یا اینکه مشکل از نرم افزارمه؟ یا کابلم مشکل داره(RXوTx رو که بهم وصل میکنم برمیگردونه).اینم چیزیه که تو انواع ترمینالا برام نمایش میده اما من نمیتونم جلوی اتوبوت رو بگیرم با فشردن کلیدها:
دوستان ، من چندین روزه دارم تلاش میکنم وارد خط دستور بشم تو uboot اما نمیتونم جلوی auto bootرو بگیرم،یعنی هر چی تایپ میکنم از طریق پورت سریال ارسال نمیشه،واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم،تو ویندوز هایپر ترمینال و ترا ترم روامتحان کردم،تو لینوکسم سی کرمیت رو. لطفا راهنمایی کنین،مشکل از کیبوردمه یا تغییری باید روی بورد stm32f429 انجام بدم ( مثل حذف sb11 و sb15) ؟ یا اینکه مشکل از نرم افزارمه؟ یا کابلم مشکل داره(RXوTx رو که بهم وصل میکنم برمیگردونه).اینم چیزیه که تو انواع ترمینالا برام نمایش میده اما من نمیتونم جلوی اتوبوت رو بگیرم با فشردن کلیدها:
U-Boot2010.03-cortexm-1.14.2(Sep042015-19
13)
CPU:STM32F4(Cortex-M4)
Freqs:SYSCLK=180MHz,HCLK=180MHz,PCLK1=45MHz,PCLK2=90MHz
Board:STM32F429-DISCOVERYRev1.A
DRAM:8MB
***Warning-badCRC,usingdefaultenvironment
In:serial
Out:serial
Err:serial
Net:STM32_MAC
Hitanykeytostopautoboot:0
WrongImageFormatforbootmcommand
ERROR:can'tgetkernelimage!
STM32F429-DISCO>
هم اکنون شدیدا نیازمند یاری سبزتان هستم.

CPU:STM32F4(Cortex-M4)
Freqs:SYSCLK=180MHz,HCLK=180MHz,PCLK1=45MHz,PCLK2=90MHz
Board:STM32F429-DISCOVERYRev1.A
DRAM:8MB
***Warning-badCRC,usingdefaultenvironment
In:serial
Out:serial
Err:serial
Net:STM32_MAC
Hitanykeytostopautoboot:0
WrongImageFormatforbootmcommand
ERROR:can'tgetkernelimage!