سلام دوستان عزیز. من میخواستم با میکرو stm تحت کابل شبکه به صورت آنلاین صدای میکروفونو از برد stm به یه سرور یا کامیپوتر ارسال کنم. به نظرتون اینکار شدنیه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه یا میتونه انجامش بده؟ ممنون میشم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
میکروفن تحت شبکه
Collapse
X
- ۴٬۲۸۰٬۰۰۰ ریال ۳٬۶۳۸٬۰۰۰ ریال۳٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۹۰۴٬۰۰۰ ریال
-
پاسخ : میکروفن تحت شبکه
سلام اگه از میکروفن دیجیتال با رابط i2s استفاده کنی کارت راحت تر میشه، بعد دریافت دیتا از میکروفن شما باید هر مثلا 1 کیلو بایت دیتا رو بصورت یه پک بفرست ، اون طرف سرور هم باید این دیتا رو به یکی از فرمتهای صوتی تبدیل کنین، من برا شبکه TCP کار کردم شما اگه realtime بودن مد نظرت نیست میتونی TCP استفاده کنی.
- تشکرها 2
-
نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست هاسلام
اگه مدار میکروفنی دارین که خروجی قابل قبولی داره میتونید از تراشه های واسط I2C استفاده کنید و دیتا رو با اون ها انتقال بدین
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط isss.grp نمایش پست هاسلام با سپاس تراشه ای رو میشناسید برای اینکار؟؟
البته فکر کنم ماژولش هم باشه
باید بگردی! Life doesn't get easier , you just get stronger
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست هاPCF8574
البته فکر کنم ماژولش هم باشه
باید بگردی
من دقیقا همن کارو نکردم اما جدا از هم تست کردم، کیفیت میکروفنش حرف نداره صدا واقعیه، نویزهای محیط هم روش اثر نمیکنن، برا ارسال صوت هم میتونی از udp استفاده کنی سرعتش به نسبت tcp بیشتره، برا انتقال ویدیو هم میتونی ازش استفاده کنی. اما با tcp بافر کنی و بفرستی امنیتش بیشتره که دیتا از دست نرن، باید یه میکرو که هم i2s و هم physical lan داره استفاده کنی.
اگر بتونی پروتکل voip هم پیاده کنی عالیه دیگه سمت گیرنده نیاز به نوشتن برنامه اضافی نداری.جدیدترین ویرایش توسط محمد پورخلیلی; ۲۳:۴۷ ۱۳۹۶/۰۲/۱۹.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ajapyy نمایش پست هایعنی شما از یک ایسی جدا به جای میکروفن و adc استفاده کردی؟اینجوری سرعت پایین نمیاد؟ چون شما اگر با adc بخونی کلاک کمتری نیاز داری تا اینکه بخوای از یک ایسی دیگه دیتا بگیری.
SPH0645LM4H-B
SPM1423HM4HM
P45DT02جدیدترین ویرایش توسط محمد پورخلیلی; ۱۹:۱۹ ۱۳۹۶/۰۲/۲۶.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد پورخلیلی نمایش پست هااین مبدل i2c هست اما ایشون میخان با شبکه انتقال بدن،
من دقیقا همن کارو نکردم اما جدا از هم تست کردم، کیفیت میکروفنش حرف نداره صدا واقعیه، نویزهای محیط هم روش اثر نمیکنن، برا ارسال صوت هم میتونی از udp استفاده کنی سرعتش به نسبت tcp بیشتره، برا انتقال ویدیو هم میتونی ازش استفاده کنی. اما با tcp بافر کنی و بفرستی امنیتش بیشتره که دیتا از دست نرن، باید یه میکرو که هم i2s و هم physical lan داره استفاده کنی.
اگر بتونی پروتکل voip هم پیاده کنی عالیه دیگه سمت گیرنده نیاز به نوشتن برنامه اضافی نداری.
الان نتیجه نهایی چی شد
من برد دیسکاوری 407 رو بررسی کردم یه میکروفن دیجیتال داره همون (mp45dt02) ولی بدون شبکه که تست کردم و برنامه آماده ریختم که فقط با هدفون گوش بدم خیلی نویز داره. کیفیت صداشم خوب نیست زیاد. پیشنهاد نهایی شما چیه؟جدیدترین ویرایش توسط isss.grp; ۱۵:۴۵ ۱۳۹۶/۰۳/۲۹.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه