مشکل حل شد
من چند تا ورودی آنالوگ داشتم . همه اون ها با هم تبدیل میشند . من هر بار یکی از اونهارو میخوندم
من باید توی اون لحظه همه اون هارو میخوندم و با خوندن اون ها رجیستر اون ریست میشد (احتمالا چون به روش شارژ خازن عملیات خوندن ADC ها تبدیل میشه بعد از خوندن اون خازن هارو خالی میکنه ) من چون هر بار یکی میخوندم توی سری دوم عدد قبلی توی رجیستر ADC میموند و با جدیده جمع میشد
پس نتیجه گیری هر زمان که از چند تا ADC استفاده میشه باید حتما همه اون ADC ها خونده بشه تا عدد قبلی پاک بشه.
مشکل حل شد
من چند تا ورودی آنالوگ داشتم . همه اون ها با هم تبدیل میشند . من هر بار یکی از اونهارو میخوندم
من باید توی اون لحظه همه اون هارو میخوندم و با خوندن اون ها رجیستر اون ریست میشد (احتمالا چون به روش شارژ خازن عملیات خوندن ADC ها تبدیل میشه بعد از خوندن اون خازن هارو خالی میکنه ) من چون هر بار یکی میخوندم توی سری دوم عدد قبلی توی رجیستر ADC میموند و با جدیده جمع میشد
پس نتیجه گیری هر زمان که از چند تا ADC استفاده میشه باید حتما همه اون ADC ها خونده بشه تا عدد قبلی پاک بشه.
خب خدا رو شکر
اگه برگردید و تاپیک رو از اول بخونید و خصوصا پست های منو بخونید متوجه یک نکته میشید. اونم اینکه بنده با خیال راحت عرض کردم که این میکرو ها خیلی خوب کار میکنن. من در بدترین حالت فرض کردم که مدارتون مشکل داره و شما اصول کار رو رعایت نکردین. اینقدر که با این میکرو آشنایی دارم، با AVR که شروع کرده بودم ندارم. اصلا از AVR که دیگه فکر کنم آنچنان چیزی یادم نیست. واقعا راحت نیست که بخواییم از میکروهای ST ایراد بگیریم.
موفق باشید
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
یه چیزی یادم رفت بگم. سعی کنید وقتی با یه میکرو کار میکنید خوب یادش بگیرید. شما سعی کن خوب STM32 رو یاد بگیری. با همه قسمتهاش کار کن. با همه قسمت هاش ور برو تا کامل یادش بگیری. وقتی خوب باهاش آشنا شدی میفهمی که چقدر این میکرو خوب و نازه و همش دوست داری باهاش پروژه هات رو انجام بدی.
دیدگاه