اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه ال سی دی نوکیا 5110 با توابع HAL

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه ال سی دی نوکیا 5110 با توابع HAL

نوشته اصلی توسط bhdisp نمایش پست ها
    سلام و درود
    بسیار ممنونم از فایلی که فرستادید.

من برنامه بردم توو محیط کیل کامپایل کردم و ریختم برنامه روو سخت افزار متن discovery درست نمایش داده میشه اما متن فارسی خیلی بهم ریخته و اصلا نامفهوم!!یسری پیکسل به صورت درهم برهم روشن شده وسط صفحه!

میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
    من برای فارسی نویسی در محیط کیل تنظیمات رو روی حالت Encode in UTF-8 without signature قرار دادم.
    سلام
    اتفاقا یه نفر امروز همین مشکل رو بهم گفت و خداروشکر مشکل حل شد ، البته اینو هم بگم که تو کامپایلر iar این مشکل وجود نداره
    شما تو محیط کیل encoding رو روی encode in ansi قرار بدین
    بعد با یه نرم افزار ادیتور متن مثل notepad++ فایل main.c رو باز کنید و از قسمت encoding گزینه encode in ansi رو انتخاب کنید
    جایی که نیاز هست فارسی بنویسید متن دلخواه خودتون رو بنویسید و بعدفایل رو ذخیره کنید
    حالا اگه وارد کیل بشید یه پیغام مبنی بر ریلود کردن main.c بهتون میده که yes رو بزنید
    اون متنی که شما نوشتید تو کیل به صورت کاراکترهای نامفهموم نمایش میده که مهم نیست و اگه برنامه رو کامپایل کنید متن درست نمایش داده میشه
    فقط یادتون نره هم تو noteapd++ و هم در کیل مقدار رو روی encode in ansi قرار بدین
    موفق باشی

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه حل شد .
      خیلی ممنونم از راهنماییتون و برنامه هایی که فرستادید عالی بود.

دیدگاه

سلام
        یه سوال داشتم من الان میخوام یه بافرو مقدارشو تغییر بدم مثلا پلاس پلاس کنم برنامه نوشتم درست کار میکنه فقط چرا نمیتونم بهش بگم که فقط توو یه لوکیشن مقدار اظافه کن
        کلا از سطر اول شروع میکنه تا اخر همینطوری میره!
        برنامه ای که نوشتم این پایین اوردم
        sprintf(buffer,"%d",i++);
        gotoXY(6,5);
        PCD8544_Puts(buffer, PCD8544_Pixel_Set, PCD8544_FontSize_5x7);
        PCD8544_Refresh();
        HAL_Delay(500);
        جالبه که من با دستور gotoxy مختصات دادم اما از اول سطر ستون lcd شروع میکنه همینطوری میره جلو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X