اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حداکثر سرعت ADC در STM32F103

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حداکثر سرعت ADC در STM32F103

نوشته اصلی توسط Hesam_M نمایش پست ها
    یک مورد دیگه هم اینه که وقتی در مد DMA فرضا هزارتا دیتا می گیریم و اگر فرضا بخواهیم روی هر کدوم از این هزارتا حساب کنیم تک تک دیتاها زیاد از ثبات برخوردار نیستند مگر میانگین اشونو بگیریم. علت بی ثباتی در نمونه برداری چیه؟ من از برد آموزشی استفاده می کنم بنابراین نمی تونه مشکل سخت افزاری باشه
    در واقعیت نمونه برداری با سرعت زیاد نویز بیشتری وارد سیستم می شود.
    اما در STM نیاز به پر شدن یک خازن دارید که از آن سمپل برداشته میشود برای اندازه گیری باید از بافر با قابلیت جریان دهی زیاد استفاده کنید وگر نه نویز اندازه گیری زیاد میشود. در حال حاضر شما 1.5 سیکل به پر شدن آن خازن نسبت میدهید، که عدد بسیار کمی هست و کیفیت بافر ورودی مهم می شود.
    یک بخش از نویز هم مربوط به فرکانس کاری سیستم هست که ریل تغذیه را بسیار به هم میریزد باید حتما برای ولتاژ رفرنس از فیلتر مناسب استفاده کنید.
    این فایل "AN2834Application noteHow to get the best ADC accuracyin STM32 microcontrollers" حتما بخوانید واقعا کاربردی نوشته شده است. به خصوص بخش
    2.2.6 Effect of the analog signal source resistance

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faateh نمایش پست ها
      در واقعیت نمونه برداری با سرعت زیاد نویز بیشتری وارد سیستم می شود.
      اما در STM نیاز به پر شدن یک خازن دارید که از آن سمپل برداشته میشود برای اندازه گیری باید از بافر با قابلیت جریان دهی زیاد استفاده کنید وگر نه نویز اندازه گیری زیاد میشود. در حال حاضر شما 1.5 سیکل به پر شدن آن خازن نسبت میدهید، که عدد بسیار کمی هست و کیفیت بافر ورودی مهم می شود.
      یک بخش از نویز هم مربوط به فرکانس کاری سیستم هست که ریل تغذیه را بسیار به هم میریزد باید حتما برای ولتاژ رفرنس از فیلتر مناسب استفاده کنید.
      این فایل "AN2834Application noteHow to get the best ADC accuracyin STM32 microcontrollers" حتما بخوانید واقعا کاربردی نوشته شده است. به خصوص بخش
      2.2.6 Effect of the analog signal source resistance
      ممنون. پس به عبارتی باید امپدانس ورودی کم باشه تا خازن رو به موقع شارژ کنه و همینطور نحوه طراحی PCB

دیدگاه

من اگر بخواهم عمل تبدیل فقط در یک بازه زمانی خاص و البته بصورت پریودی انجام بشه چیگار باید بکنم. یعنی فرضا در یک زمان خاص شروع و یک زمان خاص تموم شه ولی در سیکل بعدی دیگه تاخیر اولیه استارت مثل اول برنامه رو نداشته باشه و در همون زمان دوباره شروع کنه و الی آخر. هدف تبدیل بخش خاصی از سیگناله

دیدگاه

من اگر بخواهم عمل تبدیل فقط در یک بازه زمانی خاص و البته بصورت پریودی انجام بشه چیگار باید بکنم. یعنی فرضا در یک زمان خاص شروع و یک زمان خاص تموم شه ولی در سیکل بعدی دیگه تاخیر اولیه استارت مثل اول برنامه رو نداشته باشه و در همون زمان دوباره شروع کنه و الی آخر. هدف تبدیل بخش خاصی از سیگناله
          سلام
          یک سری کانال رو میتونید بصورت injected تبدیل کنید
          باهاشون کار نکردم ولی فکر کنم به دردتون بخوره
          اتفاقا تا جاییکه یادمه کاربردش هم همین نمونه برداری جای خاصی از سیگنال بود
          فکر کنم براش مثال زده بود برای نمونه برداری جریان توی درایو موتور سه فاز
          میتونید تریگرشو تنظیم کنیدو.....
          موفق باشید
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
            سلام
            یک سری کانال رو میتونید بصورت injected تبدیل کنید
            باهاشون کار نکردم ولی فکر کنم به دردتون بخوره
            اتفاقا تا جاییکه یادمه کاربردش هم همین نمونه برداری جای خاصی از سیگنال بود
            فکر کنم براش مثال زده بود برای نمونه برداری جریان توی درایو موتور سه فاز
            میتونید تریگرشو تنظیم کنیدو.....
            موفق باشید
            کد این مثال جایی هست بررسی کنم؟

دیدگاه

کد این مثال جایی هست بررسی کنم؟
              تو اپ نوت ها باید بگردید
              من ندیدم ولی هست
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...