با سلام چجوری می تونم سیگنال های سنسورهای اثر هالو به میکرو STM اعمال کنم؟ از طریق GPIO یا ADC?
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اعمال سیگنال های اثر هال
Collapse
X
-
پاسخ : اعمال سیگنال های اثر هال
سلام
وقت بخیر
نوشته اصلی توسط bahar.zarei نمایش پست هابا سلام چجوری می تونم سیگنال های سنسورهای اثر هالو به میکرو STM اعمال کنم؟ از طریق GPIO یا ADC?
آنالوگ ؟
دیجیتال ؟
مقدارش ؟
12 ؟
5؟
با احترام
98/2/10
-
سلام
وقت بخیر
نوشته اصلی توسط bahar.zarei نمایش پست هابا سلام
راستش من سه تا سنسور برای موتور dc دارم که مقدار این سنسورها یا 0 یا 5 و میخوام اینارو به میکرو اعمال کنم و این سیگنال ها داخل میکرو به 0 و 1 تبدیل شوند.
اگر مقدارش 5 ولته ، و میکرو هم 5 ولتیه ، مستقیم به پایه های تعریف شده ورودی میکرو متصل نمایید .
با احترام
98/2/10
دیدگاه
-
سلام
وقت بخیر
نوشته اصلی توسط bahar.zarei نمایش پست هایعنی باید به پایه ADC میکرو متصل کنم و یا یک پایه GPIO_OUTPUT تعریف کنم .و به این پایه منتقل کنم؟
نوشته اصلی توسط bahar.zarei نمایش پست هابا سلام
راستش من سه تا سنسور برای موتور dc دارم که مقدار این سنسورها یا 0 یا 5 و میخوام اینارو به میکرو اعمال کنم و این سیگنال ها داخل میکرو به 0 و 1 تبدیل شوند.
پس اگر فقط قرار بر خواندن وضعیت 0 یا 1 هست ، خواندن توسط ADC بی معناست .
باید سیمهای خروجی سنسورهای هال را به پایه های تعریف شده بصورت ورودی میکرو(GPIO_INTPUT) ، متصل نمایید .
با احترام
98/2/10
دیدگاه
-
سلام
وقت بخیر
نوشته اصلی توسط bahar.zarei نمایش پست هااگر میکرو 3.3 ولت باشه و سنسور 3 ولت و یا 5 ولت باشه، در این صورت اگه سنسور رو مستقیماً به میکرو متصل کنم، آیا کار می کند؟ یعنی پایه
GPIO تعریف کنم و سنسور اثر هال را به آن پایه وصل کنم، چون ولتاژ سنسور 3 است و از 3.3 کمتر است آیا پایه عمل می کند؟
ولی اگر خروجی سنسور 5 ولتی باشه ، به اینصورت :
با احترام
98/2/10
دیدگاه
دیدگاه