اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسابقه سایت knowledgeplus

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسابقه سایت knowledgeplus

نوشته اصلی توسط J35U51510V3 نمایش پست ها
    والا ما اگر تنها یک چیز از زندگی تو ایران یاد گرفته باشیم اینه که هیچکس دلسوز ما نیست. اینکه شخصی بیاد از جیب خودش مسابقه برگزار کنه بدون سود شخصی بعید هست.
    این که پروژه عمومی هست درست اما تجاری کردن یک پروژه یا فروش و (زبانم لال) دلالی پژوهش در توان عموم نیست.
    دوم اینکه بررسی یک پروژه بسیار آسون تر از طراحی و پژوهش هست، حداقل به زمان کمتری نیاز دارد.

دوباره میگم بنده قصد تهمت ندارم و ایشون رو هم نمیشناسم، اما به عنوان تجربه شخصی به اطرافیان خودم چنین همکاری هایی رو توصیه نمیکنم. چه در غالب مسابقه باشد یا نباشد.
    ایشون چرا زیر نظر نهادی دولتی نیستند، حداقل شرکتی تاسیس کنند که از مجاری قانونی بشه روش نظارت داشت. اگر خطایی صورت گرفت بشه شکایت کرد.
    باسلام.
    شما لطفا قبل از نظر دادن راجع به مهندس کی نژاد ،بهتره کمی تحقیق کنید. ایشون در سایت خودشون آموزش هایی به صورت رایگان قرار دادند که اگر اسمی از خودشون در فیلم ها ذکر نمیکردند، عده ای سودجو همین آموزش ها رو به قیمت میلیونی به من وشما میفروختن.پس در خلوص نیت ایشون هیچ شکی نیست.
    ثانیا این پروژه ها بعد از اتمام آموزش به صورت رایگان در اختیار عموم قرار میگیرند پس امکان این نیست که از این پروژه ها به صورت تجاری استفاده کرد.
    ثالثا اغلب مباحثی که به عنوان موضوع مسابقه انتخاب میشوند ،پروژه های آموزشی و منابع آموزشی هستند و اصلا امکان استفاده به عنوان پروژه های تجاری ندارند.
    و در آخر در صفحه مربوط به مسابقه ذکر شده که" این در راستای اهداف آموزشی سایت و ایجاد انگیزه در افراد مستعد و متخصص و با مشارکت شرکت فن آموز ( fanamouz.ir )".

دیدگاه

والا ما اگر تنها یک چیز از زندگی تو ایران یاد گرفته باشیم اینه که هیچکس دلسوز ما نیست. اینکه شخصی بیاد از جیب خودش مسابقه برگزار کنه بدون سود شخصی بعید هست.
      این که پروژه عمومی هست درست اما تجاری کردن یک پروژه یا فروش و (زبانم لال) دلالی پژوهش در توان عموم نیست.
      دوم اینکه بررسی یک پروژه بسیار آسون تر از طراحی و پژوهش هست، حداقل به زمان کمتری نیاز دارد.

دوباره میگم بنده قصد تهمت ندارم و ایشون رو هم نمیشناسم، اما به عنوان تجربه شخصی به اطرافیان خودم چنین همکاری هایی رو توصیه نمیکنم. چه در غالب مسابقه باشد یا نباشد.
      ایشون چرا زیر نظر نهادی دولتی نیستند، حداقل شرکتی تاسیس کنند که از مجاری قانونی بشه روش نظارت داشت. اگر خطایی صورت گرفت بشه شکایت کرد.
      حرف شما کاملا درسته ، اما بهتره قبل از اظهار نظر راجع به هر شخصی ، ابتدا تحققات لازم رو به عمل آورد ، مهندس کی نژاد استاد دانشگاه بودن ، فیلم های آموزشی زیادی ضبط کردن و به رایگان در اختیار دیگران قرار دادن ، در کانال تلگرامی خودشون تجربیات و نکات زیادی رو به اشتراک قرار دادن ، در همین سایت هزاران پست علمی نوشتن ، اخیرا پی سی بی و شماتیک پروژه اینورتر موتور رو به رایگان انتشار دادن ، این اواخر هم اعلام امادگی کردن تا در صورت وجود سالن همایش با امکانات کافی بصورت رایگان دوره های آموزشی برقرار کنن و موارد بسیار دیگه که در حوصله این موضوع نیست

بنابر تجربه ی شخصی خودم و با توجه به موارد یاد شده و هزینه ها و وقت های صرف شده توسط مهندس کی نژاد مسلما هدف همچین اشخاصی چیزی فراتر از کسب درآمد و نفع شخصی هست ، شاید ادای دین و نوعی وظیفه ی اجتماعی باشه ، چنان که در زیر پست ها ایشان همیشه به چشم میخوره "
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      "
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

هر سری از مسابقات جناب کی نژاد یک اسپانسر داره.
        اسپاسنر ها برای تبلیغات و دیده شدن برند اقدام به پشتیبانی از مسابقات اینچنی میکنن.

هر مسابقه ای که برگزار شده تقربیا تا یکسال طول کشیده و نتایج اون به صورت عمومی منتشر شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
          حرف شما کاملا درسته ، اما بهتره قبل از اظهار نظر راجع به هر شخصی ، ابتدا تحققات لازم رو به عمل آورد ، مهندس کی نژاد استاد دانشگاه بودن ، فیلم های آموزشی زیادی ضبط کردن و به رایگان در اختیار دیگران قرار دادن ، در کانال تلگرامی خودشون تجربیات و نکات زیادی رو به اشتراک قرار دادن ، در همین سایت هزاران پست علمی نوشتن ، اخیرا پی سی بی و شماتیک پروژه اینورتر موتور رو به رایگان انتشار دادن ، این اواخر هم اعلام امادگی کردن تا در صورت وجود سالن همایش با امکانات کافی بصورت رایگان دوره های آموزشی برقرار کنن و موارد بسیار دیگه که در حوصله این موضوع نیست

بنابر تجربه ی شخصی خودم و با توجه به موارد یاد شده و هزینه ها و وقت های صرف شده توسط مهندس کی نژاد مسلما هدف همچین اشخاصی چیزی فراتر از کسب درآمد و نفع شخصی هست ، شاید ادای دین و نوعی وظیفه ی اجتماعی باشه ، چنان که در زیر پست ها ایشان همیشه به چشم میخوره "
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          "
          اینطور که دوستان میگویند، متاسفانه بنده زود قضاوت کردم و عذرخواهی می کنم.
          از طرفی هم این بدبینی ها به نوعی تحمیل شده است، اینقدر دیده ایم که خوب رو هم با چوب بد میزنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...