اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

UBUB: یه سوال داشتم راجع به ST-Link V2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

UBUB: یه سوال داشتم راجع به ST-Link V2

سلام به همه
    یه سوال داشتم راجع به ST-Link V2
    من قبلا برای پروگرام کردن میکروهای STM با پروگرامر Wigler کار میکردم (که به پورت پارالل وصل میشن و با H-JTAG پروگرام میکنند)، که خیلی عالی کار میکرد!
    ...
    الان مجبور شدم با
    ST-Link V2 کار کنم، که یک ماه پیش از ECA خریدم.
    ...
    پروگرام میکنه! ولی مشکلی که داره اینه که بعد از هر بار پروگرام کردن، مجبورم میکرو رو با قطع و وصل تغذیه، ریست کنم تا برنامه تست بشه!
    و پروگرامر رو هم دیگه نمیشناسه و باید حتما از پورت USB جداش کنم و دوباره وصلش کنم به کامپیوتر تا شناسایی بشه! حتی اگر قبل از ریست کردن میکرو،
    پروگرامر رو Disconect کنم باز هم با بالا اومدن میکرو، پروگرامر شناسایی نمیشه! کلی حالت دیگه هم تست کردم و با تنظیمات Utility هم کلی ور رفتم، جواب نمیده؟!

امیدوارم سریع نگید برم Firmware دانگرید کنم! که کار خطرناکیه و ممکنه کلا از کار بیافته و اصلا شک میدونم ربطی به این داشته باشه!!!
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

پاسخ : UBUB: یه سوال داشتم راجع به ST-Link V2

سلام.
    منظور از شناسایی نشدن st_link اینه که کامپیوتر نمیشناسه یا هسته میکرو کنترلر شناسایی نمیشه؟(چون من هم اول خریده بودم خود st_link رو میشناخت ولی چون بوت میکرو فعال نبود هسته شناسایی نمیشد.)
    در مورد فریم ور میتونید با استفاده از stm32_utility اقدام به آپدیت کنید.مشکلی هم نداره من چند بار انجام دادم(حتی سایت سیسوگ یه فریم ور اختصاصی ساخته که st_link میتونه تبدیل به ماژول سریال بشه و میکرو کنترلر avr هم باهاش پروگرام میشه که اونم نصب کردم و برگردوندم اتفاقی نیفتاد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
      منظور از شناسایی نشدن st_link اینه که کامپیوتر نمیشناسه یا هسته میکرو کنترلر شناسایی نمیشه؟
      سلام
      ممنون از همکاریتون
      کلاً خود پروگرامر شناسایی نمیشه!
      ...
      پیام میده میگه: هیچ ST-Link ای پیدا نکردم!
      ...
      ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
        سلام
        ممنون از همکاریتون
        کلاً خود پروگرامر شناسایی نمیشه!
        ...
        پیام میده میگه: هیچ ST-Link ای پیدا نکردم!
        ...
        سلام.
        این st_link ها نیازی به درایور ندارن ولی شما واسه محکم کاری نصب کن.

از لینک بالا استفاده کن ولی به علت تحریم ها باید از فندق شکن استفاده کنی.

دیدگاه

آره درست میفرمائید!
          دیدم بدون درایور کار میکنه، دیگه درایورش رو نصب نکردم!
          تست میکنم اگه جواب بده، دعاتون میکنم! خبر میدم!
          ...
          البته این رو هم گفتم، بعد از پروگرام شدن، میکرو ریست نمیشه و برنامه اجرا نمیشه! تا خودم ریستش کنم،
          فقط هم با روشن و خاموش کردن ریست میشه!
          تقریبا همه گزینه ها رو تست کردم! Run Application رو هم تیک زدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X