نحوه انتخاب کانال adc در stm32f030 رو میخواستم اصلا شبیه stm32f103 نیست
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه انتخاب کانال adc در stm32f030
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه انتخاب کانال adc در stm32f030
نوشته اصلی توسط nooranelect نمایش پست هانحوه انتخاب کانال adc در stm32f030 رو میخواستم اصلا شبیه stm32f103 نیستاللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهمپیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط imijoon نمایش پست هاسلام و وقت بخیر
خب یه خورده بیشتر چرا توضیح نمیدی؟ اصلا اینNbrofconversion چی هست؟ شما از کدوم درایور استفاده میکنی HAL ، LL ، SPL یا هیچکدوم؟
در cube mx وقتی که stm32f0 رو انتخاب میکنید در تنظیمات adc اون بخش rank وجود نداره و نحوه انتخاب کانال به گونه دیگری هست
گیر کردم تو یه پروژه ای و تعداد بالایی هم stm32f030 خریداری شده لطفا کمک کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nooranelect نمایش پست هااز توابع hal استفاده میکنم.
در cube mx وقتی که stm32f0 رو انتخاب میکنید در تنظیمات adc اون بخش rank وجود نداره و نحوه انتخاب کانال به گونه دیگری هست
گیر کردم تو یه پروژه ای و تعداد بالایی هم stm32f030 خریداری شده لطفا کمک کنید
و میدونید که dma خودش همه ی adc های فعال رو به ترتیب توی اون متغییر ارایه ای که گذاشتید پر میکنه* *
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gh-m نمایش پست هااز dma استفاده کنید و تنظیمات adc وdma رو به صورت گردشی انتخاب کنید
و میدونید که dma خودش همه ی adc های فعال رو به ترتیب توی اون متغییر ارایه ای که گذاشتید پر میکنه
توی سری stm32f030 چون همه ورودی های adc توی یک گروه هستن قضیه متفاوت میشه.سید علی لب تر کند جان را فدایش می کنم
دیدگاه
دیدگاه