اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دقت ADC میکرو STM32

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دقت ADC میکرو STM32

نوشته اصلی توسط gh-m نمایش پست ها
    خب باید عرض کنم خدمتتون که هدف من سنجش جریان برق ۵۰ هرتز هست نه تست adc میکرو !
    و تست adc رو قبلا با یه ولتاژ کاملا ثابت و برنامه ای که فقط برای تست adc بوده انجام دادم اما خروجی نوسان داشته و همونطور که خودتون گفتید باید از فیلتر کالمن و یا هر روش دیگه ای مثل میانگین گیری استفاده کرد تا به ثبات برسیم
    و بله در جریان هستم که باید برای اندازه گیری یک جریان ac از چه روش هایی استفاده کرد و چطور از تایمرها و قطعات استفاده کرد و تا همین الان هم معلوم شد با همین کارهایی که کردم علارغم گفته های شما به نتایج خوبی رسیدم و مقدار خروجی جریانی که دارم قابل قبول هستش اما با برنامه نوسیه پیچیده ای به این نتیجه رسیدم و اگر فقط کمی adc دقت بهتری داشت نتیجه دقیق تر بود
    خواستم بدونم که من اشتباه میکنم در مورد adc یا خیر که متوجه شدم کمتر کسی برای این مورد از adc استفاده کرده که بخوادبه این مشکلات بر بخوره
    به هر حال تشکر بابت نوشته هاتون
    بهتر بود منظورتون رو تو همون پست اول می گفتین.
    تا ما مجبور نشیم با چندتا سوال ازتون در بیاریم که کلا مشکل چیه!!
    ضمنا من نگفتم که adc میکرو نوسان داره و باید با روشهایی تثبیتش کرد.
    بلکه من گفتم که adc کارشو درست انجام میده و فقط 1 بیت نوسان داره.
    اون روشهای تثبیت دیتا رو هم برای سیگنالهای دارای ریپل یا نوسانات ناخواسته استفاده میکنیم، نه برای جبران نوسانات ذاتی adc.
    هم من و هم بسیاری از دوستانی که کار میکنن تا بحال بارها اینکارو از راه های درستش کردن و نتیجه هم گرفتن.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
      بهتر بود منظورتون رو تو همون پست اول می گفتین.
      تا ما مجبور نشیم با چندتا سوال ازتون در بیاریم که کلا مشکل چیه!!
      ضمنا من نگفتم که adc میکرو نوسان داره و باید با روشهایی تثبیتش کرد.
      بلکه من گفتم که adc کارشو درست انجام میده و فقط 1 بیت نوسان داره.
      اون روشهای تثبیت دیتا رو هم برای سیگنالهای دارای ریپل یا نوسانات ناخواسته استفاده میکنیم، نه برای جبران نوسانات ذاتی adc.
      هم من و هم بسیاری از دوستانی که کار میکنن تا بحال بارها اینکارو از راه های درستش کردن و نتیجه هم گرفتن.
      منظور من همون اول گفته شده و مشکل اینجاست که اگر یه ولتاژ dc کاملا ثبت به adc میکرو داده بشه میکرو یک عدد ثابت رو بهت تحویل نمیده و این عدد حداقل به اندازه ی 3 بیت نوسان داره اونم به روش استفاده از dma و خواندن کانال های adc به صورت پیوسته ، نمونه برنامه هاشو توی یوتیوب میتونید ببینید و از تماشای نوسان خروجی که بهشون داده لذت ببرید و همچنین ایده های نوسانگیریشون.
      آخه اگر adc stm32 فقط 1 بیت نوسان داشته باشه اصلا دیگه احتیاجی به روش کاملن و غیره نیست چون 1 بیت نوسان یعنی یک رقم بالاتر یا پایین تر که این اصلا مهم نیست
      پس بدان و اگاه باش که مشکل بیش از یک بیت و حتی 2 بیت هست
      نمونه مشکلی که من دارم توی یوتیوب به اندازه کافی به نمایش گذاشته شده

این کلیپ به روش dma و پیوسته داره روی 3 کانال رو نشون میده که با این سرعتی که داره نمونه ها نشون میده حتی دوتا عدد قبل و بعد از دیگری هم یکی نیست.
      حالا شما بیا نمونه کارتو نشون بده که چطور دقتی داره بدون فیلتر کالمن و غیره
      در غیر این صورت ادامه این تاپیک فایده نداره و تعطیله
      * *

دیدگاه

منظور من همون اول گفته شده و مشکل اینجاست که اگر یه ولتاژ dc کاملا ثبت به adc میکرو داده بشه میکرو یک عدد ثابت رو بهت تحویل نمیده و این عدد حداقل به اندازه ی 3 بیت نوسان داره اونم به روش استفاده از dma و خواندن کانال های adc به صورت پیوسته ، نمونه برنامه هاشو توی یوتیوب میتونید ببینید و از تماشای نوسان خروجی که بهشون داده لذت ببرید و همچنین ایده های نوسانگیریشون.
        آخه اگر adc stm32 فقط 1 بیت نوسان داشته باشه اصلا دیگه احتیاجی به روش کاملن و غیره نیست چون 1 بیت نوسان یعنی یک رقم بالاتر یا پایین تر که این اصلا مهم نیست
        پس بدان و اگاه باش که مشکل بیش از یک بیت و حتی 2 بیت هست
        نمونه مشکلی که من دارم توی یوتیوب به اندازه کافی به نمایش گذاشته شده

این کلیپ به روش dma و پیوسته داره روی 3 کانال رو نشون میده که با این سرعتی که داره نمونه ها نشون میده حتی دوتا عدد قبل و بعد از دیگری هم یکی نیست.
        حالا شما بیا نمونه کارتو نشون بده که چطور دقتی داره بدون فیلتر کالمن و غیره
        در غیر این صورت ادامه این تاپیک فایده نداره و تعطیله
        !!!!

دوست عزیز دقیقا با نتیجه گیری نهاییتون هم نظریم

شما یکسری سوال داشتی ( از ارتباط یا عدم ارتباطشون با اصل موضوع فاکتور میگیریم ) طبق توضیحات و توصیف و راهنمایی و لینک غیره توسط دوستان ،
        سوالاتتون در خصوص دقت adc پاسخ داده شده .

به نظر من هم ادامه این موضوع اساسا بلا موضوعه بدلیل اینکه معذرت میخوام اینطور صریح خدمتتون میگم :
        متاسفانه شما آشنایی اولیه و تجربه کار آنالوگ ندارید .
        مدام دارید سعی میکنید این عدم آشنایی رو با ارجاع دادن به کلیپ روی یوتیوب ؟! توجیه کنید . ( کلیپ روی یوتیوب معیار صحت سنجی عملکرد سخت افزار در کار آزمایشگاهیه ؟! اونم کلیپهای یه عده تازه کار که سعی دارن همین عدم شناخت اشون با کلیت موضوع رو تعمیم بدن به سخت افزار ... کسانی که حتی در تستهاشون یدونه ابزار سنجش کالیبره شده بعنوان مرجع موجود نیست )

حین اینهمه صحبت و پست من یه جا ندیدم شما حتی اشاره کنی رفرنس ولتاژی که من نوعی برای تست استفاده کردم کدوم آی سی رفرنس با چه مشخصاتی بود ... ابزار سنجش و تست و اسکوپ من فلان ابزاره این نتایج کالیبراسیون خروجی اون ولتاژ رفرنس بدون اتصال به کانال ورودی بوده ، این یکی نمونه سیگنال ورودی به پورت آنالوگ میکرو بوده ، اونطرف مشخصات رگولاتور مورد استفاده بخش آنالوگ و ولتاژ آنالوگ تغذیه میکروهست ... مطابق این تستهای کالیبراسیون اون چیزی که بعنوان ولتاژ آنالوگ دارم تحویل میکروکنترلر میدم بازه آفست دی سی اش فلان مقداره ، مولفه ac سوار شده روش شامل یک سیگنال چند ده تا چند صد میکروولتی با پهنای باند اینقدر هرتزی بوده .
        بعد که با adc میکرو این سیگنالهای مرجع آنالوگ رو اندازه گیری کردیم فلان مقدار ارور در فلان بخشهای سیگنال نمونه برداری شده توسط adc داریم . مطابق مقایسه نتایج دیباگ با مرجع ادامه مبحث ....

وقتی شما اصول اولیه ابزار دقیق و کالیبراسیون و نحوه اندازه گیری و پارامترها رو نمیشناسی اظهار نظر در مورد تست آزمایشگاهی اصلا موضوعیت نداره .

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
          !!!!

دوست عزیز دقیقا با نتیجه گیری نهاییتون هم نظریم

شما یکسری سوال داشتی ( از ارتباط یا عدم ارتباطشون با اصل موضوع فاکتور میگیریم ) طبق توضیحات و توصیف و راهنمایی و لینک غیره توسط دوستان ،
          سوالاتتون در خصوص دقت adc پاسخ داده شده .

به نظر من هم ادامه این موضوع اساسا بلا موضوعه بدلیل اینکه معذرت میخوام اینطور صریح خدمتتون میگم :
          متاسفانه شما آشنایی اولیه و تجربه کار آنالوگ ندارید .
          مدام دارید سعی میکنید این عدم آشنایی رو با ارجاع دادن به کلیپ روی یوتیوب ؟! توجیه کنید . ( کلیپ روی یوتیوب معیار صحت سنجی عملکرد سخت افزار در کار آزمایشگاهیه ؟! اونم کلیپهای یه عده تازه کار که سعی دارن همین عدم شناخت اشون با کلیت موضوع رو تعمیم بدن به سخت افزار ... کسانی که حتی در تستهاشون یدونه ابزار سنجش کالیبره شده بعنوان مرجع موجود نیست )

حین اینهمه صحبت و پست من یه جا ندیدم شما حتی اشاره کنی رفرنس ولتاژی که من نوعی برای تست استفاده کردم کدوم آی سی رفرنس با چه مشخصاتی بود ... ابزار سنجش و تست و اسکوپ من فلان ابزاره این نتایج کالیبراسیون خروجی اون ولتاژ رفرنس بدون اتصال به کانال ورودی بوده ، این یکی نمونه سیگنال ورودی به پورت آنالوگ میکرو بوده ، اونطرف مشخصات رگولاتور مورد استفاده بخش آنالوگ و ولتاژ آنالوگ تغذیه میکروهست ... مطابق این تستهای کالیبراسیون اون چیزی که بعنوان ولتاژ آنالوگ دارم تحویل میکروکنترلر میدم بازه آفست دی سی اش فلان مقداره ، مولفه ac سوار شده روش شامل یک سیگنال چند ده تا چند صد میکروولتی با پهنای باند اینقدر هرتزی بوده .
          بعد که با adc میکرو این سیگنالهای مرجع آنالوگ رو اندازه گیری کردیم فلان مقدار ارور در فلان بخشهای سیگنال نمونه برداری شده توسط adc داریم . مطابق مقایسه نتایج دیباگ با مرجع ادامه مبحث ....

وقتی شما اصول اولیه ابزار دقیق و کالیبراسیون و نحوه اندازه گیری و پارامترها رو نمیشناسی اظهار نظر در مورد تست آزمایشگاهی اصلا موضوعیت نداره .

موفق باشید
          اقا ما نابلد
          شما بیا نمونه کارتون رو بذار بگو بفرما من استفاده کردم نوسان هم ندارم
          اگرم نداری نمیخواد بگی که من چطوری تست کردم یا نکردم
          چرا اینجا بجای اینکه به اصل جواب بپردازین انقدر حاشیه میرین
          حوصلتون شد این همه بنویسید ؟!! که دانسته های خودتون رو به رخ ما بکشید در صورتی که نمیتونید ثابت کنید .
          یعنی تو یوتیوب یا هر جایه دیگه یک کلیپ از نحوه صحیح کار کردن adc stm32 با dma به صورت پیوسته نباید به تصویر کشیده باشه که شما ها بتونید ثابت کنید که حرفتون درسته ؟!
          پس کو
          * *

دیدگاه

ای جانم به قربانت از راه رسیدی یه چیزی اینجا نوشتیا!
            هدف که سنجش دقت adc نیست که هدف اندازه گیری جریان هستش اول شما نگاه کن ببین تاپیک چی خواسته بعد بیا قضاوت کن ، البته اگر در جایگاه قضاوت هستی
            و جهت اطلاع از وضعیت adc میکروکنترلر stm32f میتونی یه سرچ در همین مورد توی یوتیوب بزنی و انواع خروجی ها و وضعیت adc این میکرو رو بفهمی البته اگر بدونی میکروکنترلر چی هست !!
            یعنی فکر میکنی من کامنت ها رو نخوندم و نمیدونستم داری دم از دقت ای تو دی فلان میکرو میزنی ؟
            این همه دوستان توضیح دادن در مورد دقت این مورد و تجربیاتشون .. من ندیدم .. البته دوستان توضیح دادن شما فقط یک جمله رو هی تکرار میکردید
            با شناختی که از دوستان دارم به گفته هاشون اعتماد دارم .. از همون اول میدونستم اشکال از نرم افزار و سخت افزار خودتونو که دوستان هم همون کامنت های اولیه بهش اشاره کردن

من فقط بخاطر جمله اخر کامنت قبلی اومدم که یکم با هم بخندیم
            بعدش من جز اولین موج نباشم جز دومین موجی بودم که تو ایران دستش به میکرو خورد و اصلا بابت این کلاس نمیذارم و اینو اغاز تمام بدبختی های خودم میدونم
            بعد شما با این مقدار دانشون میاید با دوستانی که پاسختون دادن مثل طلب کارا صحبت میکنید
            همین دوستان میتونن بابت هر یک از این راهنمایی ها شون چند ملیون شما رو نقد کنن
            باشه ما تاپیک نازنین شما رو به حاشیه میبریم .. فکر کنم این اخرین کامنت این تاپیک باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
              یعنی فکر میکنی من کامنت ها رو نخوندم و نمیدونستم داری دم از دقت ای تو دی فلان میکرو میزنی ؟
              این همه دوستان توضیح دادن در مورد دقت این مورد و تجربیاتشون .. من ندیدم .. البته دوستان توضیح دادن شما فقط یک جمله رو هی تکرار میکردید
              با شناختی که از دوستان دارم به گفته هاشون اعتماد دارم .. از همون اول میدونستم اشکال از نرم افزار و سخت افزار خودتونو که دوستان هم همون کامنت های اولیه بهش اشاره کردن

من فقط بخاطر جمله اخر کامنت قبلی اومدم که یکم با هم بخندیم
              بعدش من جز اولین موج نباشم جز دومین موجی بودم که تو ایران دستش به میکرو خورد و اصلا بابت این کلاس نمیذارم و اینو اغاز تمام بدبختی های خودم میدونم
              بعد شما با این مقدار دانشون میاید با دوستانی که پاسختون دادن مثل طلب کارا صحبت میکنید
              همین دوستان میتونن بابت هر یک از این راهنمایی ها شون چند ملیون شما رو نقد کنن
              باشه ما تاپیک نازنین شما رو به حاشیه میبریم .. فکر کنم این اخرین کامنت این تاپیک باشه
              موج نبردت کاکو
              اولا که دوتا کامنت شما گذاشتی و هر دوتا حاشیه بوده اگه چیزی بلدی میتونستی راهنمایی کنی و ثابت کنی و این نشون میده از سر بیکاری اینجا کامنت میذاری
              دوما ما که همون اول پرسیدم روش و کارکرد شما در رابطه با adc چی هست که بغیر از چند پاسخ اولیه بقیه حاشیه بوده
              سوما من نگرام موج های الکترونیک و میکروکنترلر شما رو ببره و از این همه راهنمایی بی نصیب بشیم و دیگر بچه ها هم بی وکیل وصی بشن
              * *

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X