سلام به اهل فن
میکرو stm32f و IDEKeil دارم.
عاقا من میخوام یک متغیر از نوع صحیح رو مثلا :
int a=2081 رو بشکونم عدد به عدد بریزم تو متغیر از نوع آرایه کاراکتر(رشته) مثلا char b[5] که محتواش اینطوری بشه:b[0]=2; b[1]=0 b[3]=8 b[4]=1
اعداد داخل متغیر عدد صحیح نظم و ترتیب و توالی درستی ندارند ممکنه تصادفی هر عددی باشه، هدفم از این کار ارسال دیتا به پورت سریاله.
معمولا خودم برا پارسینگ از دستوراتی مثل sscan scan یا واریز نقطه به نقطه با چاشنی دستورات atoi و اینا استفاده میکنم موردی هم باشه پرانتز نویسی برا تبدیل اما هیچکدوم تابحال جواب نداده..gif)
از دوستان دریا دل که نیکی میکنند و در دجله می اندازند تا ایزد دهدشان در بیابان باز تمنای هلپ در غالب کد زبان c رو برای میکروم دارم.

میکرو stm32f و IDEKeil دارم.

عاقا من میخوام یک متغیر از نوع صحیح رو مثلا :

int a=2081 رو بشکونم عدد به عدد بریزم تو متغیر از نوع آرایه کاراکتر(رشته) مثلا char b[5] که محتواش اینطوری بشه:b[0]=2; b[1]=0 b[3]=8 b[4]=1
اعداد داخل متغیر عدد صحیح نظم و ترتیب و توالی درستی ندارند ممکنه تصادفی هر عددی باشه، هدفم از این کار ارسال دیتا به پورت سریاله.

معمولا خودم برا پارسینگ از دستوراتی مثل sscan scan یا واریز نقطه به نقطه با چاشنی دستورات atoi و اینا استفاده میکنم موردی هم باشه پرانتز نویسی برا تبدیل اما هیچکدوم تابحال جواب نداده.
.gif)
از دوستان دریا دل که نیکی میکنند و در دجله می اندازند تا ایزد دهدشان در بیابان باز تمنای هلپ در غالب کد زبان c رو برای میکروم دارم.

دیدگاه