اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام کردن HK32F030MF4P6 با پروگرامر JLink-V9 کویر الکترونیک از طریق پروتکل SWD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام کردن HK32F030MF4P6 با پروگرامر JLink-V9 کویر الکترونیک از طریق پروتکل SWD

درود دوستان
    میکروی HK32F030MF4P6 از سایت eca
    پروگرامر j-link v9 کویر الکترونیک
    توی این پست فقط به مشکل کانکت شدن میکرو به پروگرامر بپردازیم
    متاسفانه من نمیتونم متصل بشم

من مدار رو بر این اساس بستم:

ضمنا پورتهای پروگرامر رو بر اساس این در نظر گرفتم:

سخت افزار:
    مدار برد میکرو رو طبق شکل اول بستم و برای اتصال پروگرامر به میکرو بر طبق زیر عمل کردم:
    پایه شماره 2 از میکرو به پایه شماره 7 از پروگرامر
    پایه شماره 4 از میکرو به پایه شماره 15 از پروگرامر
    پایه شماره 7 از میکرو به پایه شماره 4-6-8-10-12-14-16-18-20 از پروگرامر و GND تغذیه خارجی
    پایه شماره 9 از میکرو به پایه شماره 1 از پروگرامر و VCC 3.3V از تغذیه خارجی
    پایه شماره 11 از میکرو به پایه شماره 9 از پروگرامر

تنظیمات SEGGER J-Flash V6.70e :

پیغام خطای SEGGER J-Flash V6.70e :

Connecting ...
     - Connecting via USB to J-Link device 0
     - J-Link firmware: J-Link V9 compiled May  7 2021 16:26:12
     - Device "STM32F030F4" selected.
     - Target interface speed: 100 kHz (Fixed)
     - VTarget = 0.955V
     - ERROR: Failed to connect.
    Could not establish a connection to target.

این هم برای نسخه ی SEGGER J-Flash V788e :

با نسخه های پایینترش هم تست کردم همشون مشکل دارن
    چند جا از سایتهای خارجی خوندم که گفته بودن ممکنه مشکل از اتصالات باشه
    ولی همه ی اتصالات را از داخل پروگرامر تا روی پایه های میکرو (بدون فشار دادن روی پایه ی میکرو) تست کردم
    هیچ کدام ایرادی ندارن
    از ترس آسیب در اثر حرارت به میکرو، یک برد دیگه با یک میکروی دیگه هم ساختم ولی باز هم همون رفتار رو داره

این هم تصویر پروگرامر و اتصالش به برد:

این هم تصویر برد:

ضمنا با پشتیبانی سایت کویر الکترونیک هم تماس گرفتم و گفتند پروگرامر سالمه و هرچند پیغام کلون بودن میده ولی مشکل از اتصالاته

پاسخ : پروگرام کردن HK32F030MF4P6 با پروگرامر JLink-V9 کویر الکترونیک از طریق پروتکل SWD

نوشته اصلی توسط mm59 نمایش پست ها
    درود دوستان
    میکروی HK32F030MF4P6 از سایت eca
    پروگرامر j-link v9 کویر الکترونیک
    توی این پست فقط به مشکل کانکت شدن میکرو به پروگرامر بپردازیم
    متاسفانه من نمیتونم متصل بشم

من مدار رو بر این اساس بستم:

ضمنا پورتهای پروگرامر رو بر اساس این در نظر گرفتم:

سخت افزار:
    مدار برد میکرو رو طبق شکل اول بستم و برای اتصال پروگرامر به میکرو بر طبق زیر عمل کردم:
    پایه شماره 2 از میکرو به پایه شماره 7 از پروگرامر
    پایه شماره 4 از میکرو به پایه شماره 15 از پروگرامر
    پایه شماره 7 از میکرو به پایه شماره 4-6-8-10-12-14-16-18-20 از پروگرامر و GND تغذیه خارجی
    پایه شماره 9 از میکرو به پایه شماره 1 از پروگرامر و VCC 3.3V از تغذیه خارجی
    پایه شماره 11 از میکرو به پایه شماره 9 از پروگرامر

تنظیمات SEGGER J-Flash V6.70e :

پیغام خطای SEGGER J-Flash V6.70e :

Connecting ...
     - Connecting via USB to J-Link device 0
     - J-Link firmware: J-Link V9 compiled May  7 2021 16:26:12
     - Device "STM32F030F4" selected.
     - Target interface speed: 100 kHz (Fixed)
     - VTarget = 0.955V
     - ERROR: Failed to connect.
    Could not establish a connection to target.

این هم برای نسخه ی SEGGER J-Flash V788e :

با نسخه های پایینترش هم تست کردم همشون مشکل دارن
    چند جا از سایتهای خارجی خوندم که گفته بودن ممکنه مشکل از اتصالات باشه
    ولی همه ی اتصالات را از داخل پروگرامر تا روی پایه های میکرو (بدون فشار دادن روی پایه ی میکرو) تست کردم
    هیچ کدام ایرادی ندارن
    از ترس آسیب در اثر حرارت به میکرو، یک برد دیگه با یک میکروی دیگه هم ساختم ولی باز هم همون رفتار رو داره

این هم تصویر پروگرامر و اتصالش به برد:

این هم تصویر برد:

ضمنا با پشتیبانی سایت کویر الکترونیک هم تماس گرفتم و گفتند پروگرامر سالمه و هرچند پیغام کلون بودن میده ولی مشکل از اتصالاته
    درود،
    اول بنظر میرسه که میکروکنترلر به شکل صحیح به هدر متصل نشده.
    دوم اینکه دراز بودن سیم رابط باعث نویز گرفتن میشه .

دیدگاه

پاسخ : پروگرام کردن HK32F030MF4P6 با پروگرامر JLink-V9 کویر الکترونیک از طریق پروتکل SWD

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      درود،
      با سلام و احترام
      مقاومت ۱۰۰ کیلو بین پایه ۴ و ولتاژ ۳،۳ ولت هم دیده نمیشه. البته ممکنه پشت فیبر باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        درود،
        درود بر شما و سپاس از پاسخگوییتون
        در مورد اول (عدم اتصال درست میکرو) کاملا مطمئنم
        چون با دقت تمام و با یک تک رشته ی باریک از یک سیم رشته ای روی پایه های میکرو تست اتصال رو انجام دادم نه با پراپ اهم متر که فشار باعث اتصال موقت بشه
        متاسفانه عکس را از زاویه ی خوبی نگرفتم
        یک عکس دیگه میفرستم که این موضوع را شما هم مطمئن بشید
        ضمنا یک برد دیگه هم قبلش ساخته بودم که میکرو بخوبی و دقیق سرجای خودش لحیم شده بود ولی برد دوم (که تصویرش را گذاشتم) از ترس اینکه میکرو حرارت زیادی ببینه جای میکرو را اصلاح نکردم ولی علاوه بر تست با اهم متر، زیر ذره بین هم چک کردم، همه ی پایه ها متصل شده اند.

در مورد دوم
        سیمها را بصورت مستقیم وصل می کنم و رابط را حذف می کنم و نتیجه را خدمتتون عرض می کنم. راستش را بخواهید فکر نمی کردم اینقدر نویز موثر باشه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
        با سلام و احترام
        مقاومت ۱۰۰ کیلو بین پایه ۴ و ولتاژ ۳،۳ ولت هم دیده نمیشه. البته ممکنه پشت فیبر باشه.
        با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر از لطفتون
        حق با شماست
        من قبلا این مقاومت (پول آپ) را در هر دو برد وصل کرده بودم ولی بعد از اینکه از هیچکدام نتیجه ای نگرفتم، شک کردم که شاید ایراد کار از وجود این مقاومت باشه و حذفش کردم.
        آخه توی اکثر سایتها حرفی از آن زده نشده بود.
        زیر برد هیچ قطعه ای وجود نداره.
        اگر وجود این مقاومت لازمه لطفا بفرمایید تا من هم مطمئن بشم؟
        دوباره اون مقاومت رو متصلش کردم و تستش کردم ولی جواب نداد.
        الان فقط مونده کوتاه کردن سیمها و ارسال عکسها که به زودی انجام میدم و خدمتتون عرض می کنم.
        جدیدترین ویرایش توسط mm59; ۰۶:۰۷ ۱۴۰۲/۰۳/۲۳.

دیدگاه

این تصویر برد از یک نمای دیگه برای نشون دادن اتصال پایه های میکرو به برد:

این تصویر پرابهای اهم متر برای تست اتصال پایه های میکرو:

این هم تصویر خطای داده شده پس از چک کردن و اضافه کردن مقاومت:

نتیجه:
          1- مشکل از اتصال پایه ها نیست.
          2- با افزودن مقاومت پول آپ به پایه ریست مشکل حل نشد.
          جدیدترین ویرایش توسط mm59; ۱۹:۴۸ ۱۴۰۲/۰۳/۲۳.

دیدگاه

و اما قسمت شیرین و عجیب ماجرا (البته برای من)
            یک بخش از سیمها رو حذف کردم (حدود 20 سانتیمتر)
            البته این قسمت را از بخشی که سیمهای گراند بین سیمها قرار نداشت حذف کردم
            ظاهرا قرار گرفتن سیمهای گراند بین سیمها خیلی لازمه و باعث حذف نویز میشه
            نتیجه این شد:

در اوج نا امیدی دیدم که پیامهای نرم افزار SEGGER J-Flash عوض شد.
            نرم افزار J-Flash V6.70e به میکرو متصل می شه ولی اجازه ی آپلود فایل رو نمیده و خطا میده:

نسخه های دیگه هشدارهای امیدوار کننده میده ولی اتصال کامل برقرار نمی کنه.

این هم از تصویر خطای نرم افزار J-Flash V7.88e :

باز هم سعی می کنم سیمها را کوتاهتر کنم و ببینم نتیجه چی میشه
            شاید هم ایراد از تنظیمات نرم افزار باشه
            در مورد تنظیمات نرم افزار اگر نظری دارید بفرمایید

با سپاس فراوان از هر دو دوست عزیزمون برای توجه، وقت گذاشتن و زحماتشون
            جدیدترین ویرایش توسط mm59; ۲۰:۵۱ ۱۴۰۲/۰۳/۲۳.

دیدگاه

باز هم سیمها رو کوتاهتر کردم ولی عکس العملش تغییری نکرد:

یعنی اینکه دیگه مشکل سخت افزاریش با همون کوتاه کردن اولیه حل شده بوده.
              با سعی و خطای زیاد متوجه شدم که همون نسخه ای که ارتباط برقرار می کنه پروگرام هم می کنه (یعنی J-Flash V6.70e).
              ولی چون فایل exe ای که من داشتم حجمش با حافظه ی میکرو همخوانی نداشت، پروگرام می شده ولی خطا می داده.
              وقتی حافظه ی میکرو را با
              Target>Manual Programming>Read back>Entire chip
              خوندم و با محتوای فایل exe مقایسه کردم دیدم تا یک جاییش با هم برابر هستند ولی از اونجا به بعد فایل exe تمام می شد ولی میکرو حافظه اش ادامه داشت ولی خالی نشون می داد. متوجه شدم که بخاطر همینه که verify درست نمی زنه.
              حدس زدم که برنامه ریزی درست انجام شده ولی start application را که می زدم عکس العملی نمی دیدم.
              بعد از کلی سعی و خطا در حدسهای مختلف و با نسخه های مختلف و تنظیمات مختلف، میکرو را از پروگرامر قطع کردم با تعجب دیدم که داره کار می کنه.

نتیجه:
              1- خیلی نباید به پیغام verify وابسته بودم و چشمی هم چک می کردم.
              2- باید حتما ارتباط میکرو با پروگرامر را قطع می کردم تا شروع به کار کنه.

دیدگاه

وقتتون بخیر
                من میخواستم با چیپ HK32F030MF4P6 کار کنم
                به همین دلیل چندتا سوال داشتم از خدمتتون
                1. این آی سی کپی شده از st هست؟
                2. آیا برنامه رو برای St بنویسیم روی این میکرو پروگرم کنم کار میکنه؟
                3 کپی از کدوم مدل st هست؟

ممنون میشم جواب بدیم بهم

دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز
                  با عرض معذرت بابت تاخیر در پاسخگویی
                  1و3- در مورد کپی شده بودن یا نه نمیدونم و دوستان بهتره پاسخ بدن. ولی اون چیزی که من درموردش خوندم اینه که با میکروکنترلر st که نامش خیلی شبیه به این هست (یعنی STM32F030F4P6)، بعضی از مشخصاتش فرق داره و حتی جای پورتها متفاوته.
                  ضمنا یکجایی خوندم که در مورد این شرکت گفته بود که علت ارزونتر بودن میکروهاش حذف یکسری از مشخصاتشه نه اینکه از کیفیت کم کرده باشه ولی نمی دونم چقدر درسته.
                  2- خیر. چون مشخصات پورتهای این میکرو با میکروی st یی که شما انتخاب کردید قطعا متفاوته، نمیتونید از همون برنامه استفاده کنید و حتما باید یکسری تغییرات در کدهاتون بدید. من از روی توضیحات دوستان و سرچ گوگل برای این میکرو فقط یکجا تونستم کد پیدا کنم که متاسفانه بخشهایی از فایلهایی که توی اون سایت گذاشتن قابل دانلود نیست.
                  ولی اون بخشی که قابل دانلوده برای کد نویسی ظاهرا کافیه.

که البته این لینک در سایت زیر هم آورده شده و یکسری توضیحات دیگه هم داده که نمی دونم بدردتون بخوره یا نه

توضیحات در مورد برنامه نویسی این میکرو در سایت سازنده ش:
                  “车规SOC+高端MCU超市双战略、让万物互联更智慧让智慧生活更美好”。航顺芯片目前已量产29大家族300余款HK32MCU。

ضمنا این لینک رو هم توی سایت سازنده ش دیدم که ظاهرا یک مثال در نرم افزار IAR براش گذاشته ولی من نتونستم ازش دانلود کنم و هر بار رفتم سراغش که دانلود کنم، پیغام شلوغ بودن سرور را داد:
                  https://bbs.21ic.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3003370&page=1#pid113 51696

من خیلی توی سایتهای مختلف دنبال کد گشتم و کلا گیج شدم. اما یک فایل اجرایی از یکی از اونها دارم که برای تست پروگرام شدن میکرو ازش استفاده می کنم و فکر کنم فقط برای این تست بدردتون بخوره که اونهم براتون میگذارم:

دیدگاه

بسیار ممنون از پاسخ شما

شما خودتون تو کدوم محیط براش برنامه نوشتین؟
                    و اینکه اگر براتون امکان داره سمپلی که تونستید کامپایل کنید رو اینجا بزارید ممنون میشم

دیدگاه

وظیفه ست

من براش برنامه ننوشتم
                      یک کد هگز از یکی از سایتها پیدا کردم برای تست پروگرام کردنش که لینکش رو توی پست قبلیم براتون گذاشتم
                      و بعد از اینکه با اون کد پروگرامش کردم به کار افتاد و پورتهاش روشن و خاموش شد
                      ولی توی صفحه ی مربوط به فروش اون دوستان راههای مختلفی پیشنهاد دادن که من به اندازه ی کافی فرصت ندارم که تست کنم:
                      خرید میکروکنترلر HK32F030MF4P6 -انواع میکروکنترلر Microcontroller و میکروپروسسور های AVR , ARM , PIC , FPGA در انواع پکیج های SMD و DIP با قیمت و کیفیت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

البته همه مبهم گفتن
                      ولی امیدوارم لینکهای پست قبلی من بتونه کمکتون کنه
                      جدیدترین ویرایش توسط mm59; ۱۷:۱۷ ۱۴۰۲/۰۴/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X