سلام . خوبی دوست عزیز؟
اگه منظورتون PCB هست من از استادمون شنیدم که اصلا نرم افزار پروتل در ورژن های قدیمیش فقط میشده باهاش PCB کشید الان آنالیز مدار هم میکنه. خلاصه اینکه نرم افزار قوی ای هست برای کشیدن PCB.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
برنامه EWB ورژن 9 اش تا حدی این امکان رو میده ولی من جای شما بودم از پروتل استفاده می کردم یا فوقش پروتوس!
همونطور که محمد جان گفتند پروتل مخصوص طراحی pcb ساخته شده و امکانات بی نظیری داره هر چند که الان آنالیز این نرم افزار هم اونقدر قوی شده که اکثر آنالوگ کارهای حرفه ای این برنامه رو انتخاب می کنند.
آره همون PCB چون بخوای بدی بیرون نگاتیو و فیلم بگیری درد سره بعد این معلم ما استاد دانشگاش و پروتل 99SE درس میده
میشه یانه اگر میشه یه راهنمایی مختصر کنید ممنونم :mrgreen: :redface: :exclaim:
آره همون PCB چون بخوای بدی بیرون نگاتیو و فیلم بگیری درد سره بعد این معلم ما استاد دانشگاش و پروتل 99SE درس میده
میشه یانه اگر میشه یه راهنمایی مختصر کنید ممنونم :mrgreen: :redface: :exclaim:
سلام . خوبی دوست عزیز؟
ببین اون قضیه نگاتیور و ... برای همه نرم افزار ها و فیبر ها هست . اینطوری نیست که مثلا پروتل نیازی به اون پیدا نمیکنه . نمیدونم تا الان خودتون این کار رو کردید یا نه یه مقدار توضیح میدم شاید مفید باشه.
قبلا شما باید PCB رو میکشدید با ابعاد واقعی روی کاغذ پرینت میگرفتید بعد از روی نقشه کاغذ با یه ماژیک مخصوص روی فیبر تون خطوط رو در میاوردید( فیبر سراسرش مس هست) بعد اسید که به صورت گرد هست رو با آب مخلوط میکردید یه مدت زیادی صبر میکردید تا این اسید مس هایی که خط کشی نشده رو بخوره و نقش مدار شما روی فیبر در بیاد.
الان به جای اینکه با دست خط رو بکشن نگاتیو رو با انعکاس یه نور مخصوص و اسپری مخصوص میندازن روی فیبر که لبه ها رو خیلی خیلی دقیق تر درمیاره . من دیدن با CNC هم این کار رو میکنن.
خلاصه اینکه قضیه نگاتیو جدای از نرم افزاری هست که PCB رو باهاش میکشید.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
همونطور که اقای نحوی گفت با ورژن های قبای پروتل pcb میکشیدند که متداولترینش که هنوزم از اون استفاده میشه ورژن 1.5
یه کتاب اموزشی هم داره که واقعا عالیه مفید و مختصر که نویسندش مجید مستاجران هست
protel 99se علاوه بر pcb باهاش انالیزم میکنن
موفق و پیروز باشید
سلام
من تازه در این انجمن عضو شدم. امیدوارم که بتونم مفید باشم.
در مورد PCB یه کاره راحتر تر هم میشه کردو اونم اینه که وقتی با پروتل PCB رو کشیدی اونو رو کاغذ گلاسه پرینت بگیری و روی فیبر اونو بزاری و اتو بزنی
در ضمن تا 1 میلیمتر هم میتونین دقت داشته باشین.
البته اگه توضیحات بیشتری خواستین می تونک کمکتون کنم
این روش خیلی خوب جواب نمیده !!!
چون یه جورایی راه تقلبی برای استفاده از اسپری پوزوتیو هستش !!!
شما اگر روش کار با اسپری پوزوتیو رو یاد بگیرید !!! دقتتون تا 0.5 میلیمتر هم بالا میره !! ودر درضمن هنگام گذاشتن مدار توی اسید ، دیگه اون قسمتهای سیاه فیبر کنده نمیشن !!
دیدگاه