اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروتئوس نسخه ۹

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروتئوس نسخه ۹

سلام دوستان
    ظاهرا نرم افزار پروتئوس نسخه ۹ بصورت ۶۴ بیتی و با رفع مشکلات درد سر ساز گذشته منتشر شده. این لینک رو ببینید:
    The latest version of Proteus is here! Enjoy enhanced performance, new features, and quality. Upgrade now for a seamless experience. Learn more today!

من هر جا گشتم کرک یا نسخه کرک شده رو نتونستم پیدا کنم.کسی جایی برای دانلود این سراغ داره.احتمالا باید تغییرات عمده ای نسبت به نسخه ۸ داشته باشه و خیلی از مشکلات کار با نسخه ۸ رو حل کرده باشه لطفا اگر جایی برای دانلودش سراغ دارین بگین
    ممنون

من هم چک کردم
    تا نسخه 8.9 پیدا میشه ولی 9 هنوز بیرون نیومده.
    از AI هم پرسیدم بابت تغییرات این موارد رو گفت. شاید مفید باشه

نسخهٔ ۹ نرم‌افزار Proteus نسبت به نسخهٔ ۸.۹ تغییرات و بهبودهای قابل توجهی داشته است:​
    1. معماری ۶۴ بیتی و عملکرد بهبود یافته: Proteus 9 با معماری ۶۴ بیتی بازطراحی شده است که امکان استفادهٔ بهینه‌تر از منابع سیستم را فراهم می‌کند و عملکرد سریع‌تری ارائه می‌دهد. ​
    2. قابلیت نصب پرتابل (Portable Install): در نسخهٔ ۹، امکان نصب نرم‌افزار به‌صورت پرتابل فراهم شده است که به کاربران اجازه می‌دهد نرم‌افزار را در مکان‌های دلخواه، مانند هارد اکسترنال، نصب کنند و در سیستم‌های مختلف از آن استفاده نمایند. ​
    3. پشتیبانی از MicroPython: Proteus 9 با بهبود پشتیبانی از MicroPython، امکان شبیه‌سازی بردهای توسعه مانند Pyboard و یکپارچگی بهتر با پروتکل‌های ارتباطی واقعی مانند SPI و I2C را فراهم می‌کند.
    4. قابلیت‌های جدید در طراحی و شبیه‌سازی: نسخهٔ ۹ با افزودن ویژگی‌هایی مانند System Scope در شبیه‌سازی، امکان قرار دادن پروب‌ها در مدار در حین شبیه‌سازی را فراهم می‌کند که در نسخه‌های قبلی موجود نبود.
    5. بهبود در رابط کاربری و تم‌ها: Proteus 9 امکان تغییر بین تم‌های استاندارد و حالت تاریک (Dark Mode) را در تنظیمات سیستم فراهم کرده است که تجربهٔ کاربری بهتری ارائه می‌دهد.

در مقابل، نسخهٔ ۸.۹ ویژگی‌هایی مانند جستجوی وب در کتابخانه‌ها، تکمیل خودکار مسیرها و بهبود در پنل‌سازی را معرفی کرده بود.

به‌طور کلی، نسخهٔ ۹ با تغییرات اساسی در معماری و افزودن قابلیت‌های جدید، بهبودهای قابل توجهی نسبت به نسخهٔ ۸.۹ ارائه داده است.​
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid.mm نمایش پست ها
      سلام دوستان
      ظاهرا نرم افزار پروتئوس نسخه ۹ بصورت ۶۴ بیتی و با رفع مشکلات درد سر ساز گذشته منتشر شده. این لینک رو ببینید:

من هر جا گشتم کرک یا نسخه کرک شده رو نتونستم پیدا کنم.کسی جایی برای دانلود این سراغ داره.احتمالا باید تغییرات عمده ای نسبت به نسخه ۸ داشته باشه و خیلی از مشکلات کار با نسخه ۸ رو حل کرده باشه لطفا اگر جایی برای دانلودش سراغ دارین بگین
      ممنون
      سلام و درود،
      اتفاقا یکی از دوستان در تلگرام حدود هفته قبل این خبر رو دادن که نسخه جدید 8.18 هم منتشر شده ، به سایت labcenter رفتم و دیدم که در مورد نسخه 9 تیتر زده و در مورد مزایاش توضیح داده ، هرچند اون موقع هیچ لینک دانلودی از نسخه 9 نبود !

ولی خب پروتئوس کلا در بخش PCB برتری خاصی نداره و به همین دلیل هم نمیتونه ادعای خاصی داشته باشه !
      تنها مزیت مهمش ، داشتن شبیه ساز ( مخصوصا برای AVR ) هست که در ایران و چند کشور دیگه محبوب شده
      و البته که میکروکنترلر AVR هم کم کم داره از دور خارج میشه.

اگر پروژه هایی که قبلا با پروتئوس طراحی کردم نبودن ، قطعا از روی سیستمم حذفش میکردم!
      ​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و درود،
        اتفاقا یکی از دوستان در تلگرام حدود هفته قبل این خبر رو دادن که نسخه جدید 8.18 هم منتشر شده ، به سایت labcenter رفتم و دیدم که در مورد نسخه 9 تیتر زده و در مورد مزایاش توضیح داده ، هرچند اون موقع هیچ لینک دانلودی از نسخه 9 نبود !

ولی خب پروتئوس کلا در بخش PCB برتری خاصی نداره و به همین دلیل هم نمیتونه ادعای خاصی داشته باشه !
        تنها مزیت مهمش ، داشتن شبیه ساز ( مخصوصا برای AVR ) هست که در ایران و چند کشور دیگه محبوب شده
        و البته که میکروکنترلر AVR هم کم کم داره از دور خارج میشه.

اگر پروژه هایی که قبلا با پروتئوس طراحی کردم نبودن ، قطعا از روی سیستمم حذفش میکردم!
        ​​​​
        اگه فقط برای avr هم باشه باز خیلی خوبه،هرچند ممکنه کسی در پروژه های جدی از avr استفاده نکنه ولی برای شروع و یاد گیری اصول حتما avr بهترینه،بیاد داشته باشید سی پی یو موریس مانو خیلی قدیمیه و فکر هم می کنم هیچ وقت ساخته نشده ولی هنوز برای آموزش یک منبع خوبه،فکر نمی کنم در باره میکرو هیچ میکرو کنترلری بتونه جای avr بگیره

دیدگاه

توقف‌ها و خطاهای جورواجور simulation و زمان بندی و نمیدونم چی اون هم برطرف شده به تنظیمات اون راحت تر شده ؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X