به نظر من multisim از بقیه بهتره.منتظر نظر شما هستم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
برنامه های تحلیل مدار
Collapse
X
-
پاسخ : برنامه های تحلیل مدار
سلام
یه سوال multisim همون EWB هستش؟ اگه آره خب نرم افزاره ساده و خوبیه
اما من برای شبیه سازی و آنالیز مدار pspice رو بهترین می دونم مسلما اگه تمام ریزه کاریای pspice رو یاد گرفتید کار با این نرم افزار رو به بقیه ترجیح میدید که همونطور که جناب لعلی گفتند برای مدارات آنالوگ هستش.
proteus هم نرم افزار خوبیه اما شاید خیلی ها که نتیجه ی proteus رو با نتیجه ی اونچیزی که تو عمل می گیرند یکی نمی بینند دل خوشی از این نرم افزار نداشته باشند
protel هم که مطمئنا برای طراحی pcb بهترینه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط powers
proteus هم نرم افزار خوبیه اما شاید خیلی ها که نتیجه ی proteus رو با نتیجه ی اونچیزی که تو عمل می گیرند یکی نمی بینند دل خوشی از این نرم افزار نداشته باشند
بزرگترین عیب proteus اینه که برای شبیه سازی یک پروژه همه شرایط را ایده آل میگیرهاما در عمل همه شرایط برای ساختن یک پروژه فراهم نیست :angry:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط powersسلام
یه سوال multisim همون EWB هستش؟ اگه آره خب نرم افزاره ساده و خوبیه
اما من برای شبیه سازی و آنالیز مدار pspice رو بهترین می دونم مسلما اگه تمام ریزه کاریای pspice رو یاد گرفتید کار با این نرم افزار رو به بقیه ترجیه میدید که همونطور که جناب لعلی گفتند برای مدارات آنالوگ هستش.
protel هم که مطمئنا برای طراحی pcb بهترینه
دیدگاه
-
سلام
PSPICE جزء اولین نسخه های شبیه سازی مدار با استفاده از PC است که توسط شرکت MicroSim به بازار عرضه شد. pspice یک برنامه شبیه سازی مدارات الکترونیکی میباشد. شبیه سازی میتواند آنالوگ ، دیجیتال و یا ترکیبی از هر دو باشد. عناصر بکار رفته در این مدارات میتوانند اکتیو و یا غیر اکتیو باشند.شما با استفاده از این نرم افزار میتونید بهترین شکل موج خروجی را برای مدارتون ببینید.
دیدگاه
-
دوستان، میشه این نرم افزار ها رو معرفی کنید و بگین
1-هرکدوم چیکار میکنه
2- به چه درد میخوره
3-محیطش چجوریه، یعنی یادگیریش سخته ،آسونه...
4-و اینکه اصلاٌ بدرد میخوره؟! اگه نه چی پیشنهاد میکنید؟
از هر کدوم که میدونستید فقط در حد 7 8 کلمه هم بگید کافیه تا بدونم چیه خیلی خیلی ممنونتون میشم. آخه اینا و یکسری دیگه الان دستمه، نمیدونم کدوماش بدرد میخوره، گفتم بپرسم ببینم کدومشون رو نصب کنم بهتره؟ البته توی تاپیکها راجع بشون بحث شده، ولی پراکنده و کلی که منو گیج کرد :redface:
1-Keil
2-ADS
3 -Multisim (همون electronics workbench multisim هست؟)
4-IAR کامپایلره؟ مثل codevision؟
5-MPLAB
6-Pspice یا Hspice؟
بسیار متشکر :mrgreen:دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد
دیدگاه
دیدگاه