اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

protel ya orcad?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

protel ya orcad?

فرق orcad با protel چیه؟اگه بخواهیم مداری رو تحلیل کنیم و روی PCB بزنیم کدوم بهتره؟در ضمن رابطه ORCAD با PSPICE چیه؟

پاسخ : protel ya orcad?

اینکه کدوم بهتره نمیشه گفت هر کدوم برای کار خاصی بهترن!
    برای تحلیل orcad بهتره و برای چاپ pcb اصلا orcad این امکان رو ندارخ . پروتل بهترین هست.
    رابطه اون 2 تا هم این هست که ORCAD امتیاز Pspice رو خریده تا جایی که یادم میاد و اسپایس ورژن 9.2 به بعد میره روی اورکد.
    ولی در مورد اول باید بگم که ORCAD , PROTEL فرق های کاربردی بسیار زیادی دارن که اینجا نمیشه همش رو گفت در مورد خاصی اگه سوال دارین بگین تا توضیح بدم(بدیم) .
    I ❤️ ECA

دیدگاه

من باید یه مدار آنالوگ-که سیستم ترمز با تزریق dc موتوره- که شامل المانهایی مانند تریستور،ic mono stble،put و...هست ،کاملا تحلیل کنم و بعدش روی pcb بزنم.از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

دیدگاه

به نظر من protel اندشه
        خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
        چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
        ژان پل سارتر
        [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

البته در pspice هم می توان pcb کشید . برنامه layout برای طراحی pcb به orcad اضافه شده است

دیدگاه

درسته حق با شماست .
            مخصوصا در ورژن 15 اورکد اونطور که خوندم امکانات جالبی برای طراحی مدار چاپی اضافه شده ولی خوب من protel رو برای این کار ترجیه میدم!
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
              گفته های امیر اقا تایید میشه
              من با Protel و Proteus موافقم ولی پروتل یه چیز دیگه هست مخصوصا DXP
              به نظرم قویترین برنامه PCB هست دارای کتابخونه خیلی کامل و شبیه سازیش هم خوبه و پروتیوس هم واسه میکرو بازا خوبه
              میشه گفت پروتیوس یه جایگزینی برای EWB هستش از نظر داشتن Device هی فیزیکی مثل اسکوپ و .......
              ولی پروتل کارش حرفه ایی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-kh
                سلام
                گفته های امیر اقا تایید میشه
                من با Protel و Proteus موافقم ولی پروتل یه چیز دیگه هست مخصوصا DXP
                به نظرم قویترین برنامه PCB هست دارای کتابخونه خیلی کامل و شبیه سازیش هم خوبه و پروتیوس هم واسه میکرو بازا خوبه
                میشه گفت پروتیوس یه جایگزینی برای EWB هستش از نظر داشتن Device هی فیزیکی مثل اسکوپ و .......
                ولی پروتل کارش حرفه ایی هست
                چرچیل

ژان پل سارتر
                [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

همونطور که دوستان گفتن برای شبیه سازی Proteus و برای PCB از Protel استفاده بکن و در اینکار شک نکن.
                  البته Protel شبیه سازی هم داره ولی چیز جالبی نیست. البته در مورد VHDL و شبیه سازی مدارت FPGA و از اینجور کارا چیز های جالبی داره ولی من با یک نفر که خدای FPGA بود صحبت کردم گفت فقط برای مدار چاپی خوبه و بدرد VHDL هم نمی خوره. ولی اگر وارد باشی مدار چاپی های عجیبی میشه باهاش کشید. :agree:

HTH - Shahriar
                  Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahriar
                    همونطور که دوستان گفتن برای شبیه سازی Proteus و برای PCB از Protel استفاده بکن و در اینکار شک نکن.
                    البته Protel شبیه سازی هم داره ولی چیز جالبی نیست. البته در مورد VHDL و شبیه سازی مدارت FPGA و از اینجور کارا چیز های جالبی داره ولی من با یک نفر که خدای FPGA بود صحبت کردم گفت فقط برای مدار چاپی خوبه و بدرد VHDL هم نمی خوره. ولی اگر وارد باشی مدار چاپی های عجیبی میشه باهاش کشید. :agree:

HTH - Shahriar
                    نه دیگه اینجا بی انصافی کردین در مورد analog simulation روش نرم افزاری نیست و هیچیک به گرد پاشم نمیرسن مخصوصا dxp که غوغا کرده در مورد درست کردن کتابخونه براش هم که حرف نداره و هیچ نرم افزاری مثل protel نمیشه
                    چرچیل

ژان پل سارتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X