فرق orcad با protel چیه؟اگه بخواهیم مداری رو تحلیل کنیم و روی PCB بزنیم کدوم بهتره؟در ضمن رابطه ORCAD با PSPICE چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
protel ya orcad?
Collapse
X
-
پاسخ : protel ya orcad?
اینکه کدوم بهتره نمیشه گفت هر کدوم برای کار خاصی بهترن!
برای تحلیل orcad بهتره و برای چاپ pcb اصلا orcad این امکان رو ندارخ . پروتل بهترین هست.
رابطه اون 2 تا هم این هست که ORCAD امتیاز Pspice رو خریده تا جایی که یادم میاد و اسپایس ورژن 9.2 به بعد میره روی اورکد.
ولی در مورد اول باید بگم که ORCAD , PROTEL فرق های کاربردی بسیار زیادی دارن که اینجا نمیشه همش رو گفت در مورد خاصی اگه سوال دارین بگین تا توضیح بدم(بدیم) .I ❤️ ECA
-
به نظر من protel اندشهخواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه
-
سلام
گفته های امیر اقا تایید میشه
من با Protel و Proteus موافقم ولی پروتل یه چیز دیگه هست مخصوصا DXP
به نظرم قویترین برنامه PCB هست دارای کتابخونه خیلی کامل و شبیه سازیش هم خوبه و پروتیوس هم واسه میکرو بازا خوبه
میشه گفت پروتیوس یه جایگزینی برای EWB هستش از نظر داشتن Device هی فیزیکی مثل اسکوپ و .......
ولی پروتل کارش حرفه ایی هست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali-khسلام
گفته های امیر اقا تایید میشه
من با Protel و Proteus موافقم ولی پروتل یه چیز دیگه هست مخصوصا DXP
به نظرم قویترین برنامه PCB هست دارای کتابخونه خیلی کامل و شبیه سازیش هم خوبه و پروتیوس هم واسه میکرو بازا خوبه
میشه گفت پروتیوس یه جایگزینی برای EWB هستش از نظر داشتن Device هی فیزیکی مثل اسکوپ و .......
ولی پروتل کارش حرفه ایی هستخواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
ژان پل سارتر
[color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآکردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآای پوچ است. رابرت آنسون هاینآلاین
دیدگاه
-
همونطور که دوستان گفتن برای شبیه سازی Proteus و برای PCB از Protel استفاده بکن و در اینکار شک نکن.
البته Protel شبیه سازی هم داره ولی چیز جالبی نیست. البته در مورد VHDL و شبیه سازی مدارت FPGA و از اینجور کارا چیز های جالبی داره ولی من با یک نفر که خدای FPGA بود صحبت کردم گفت فقط برای مدار چاپی خوبه و بدرد VHDL هم نمی خوره. ولی اگر وارد باشی مدار چاپی های عجیبی میشه باهاش کشید. :agree:
HTH - ShahriarCircuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahriarهمونطور که دوستان گفتن برای شبیه سازی Proteus و برای PCB از Protel استفاده بکن و در اینکار شک نکن.
البته Protel شبیه سازی هم داره ولی چیز جالبی نیست. البته در مورد VHDL و شبیه سازی مدارت FPGA و از اینجور کارا چیز های جالبی داره ولی من با یک نفر که خدای FPGA بود صحبت کردم گفت فقط برای مدار چاپی خوبه و بدرد VHDL هم نمی خوره. ولی اگر وارد باشی مدار چاپی های عجیبی میشه باهاش کشید. :agree:
HTH - Shahriarخواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآنکرده چیز خوبی است
چرچیل
ژان پل سارتر
دیدگاه
دیدگاه