اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای طراحی پروژه

من نتونستم تو ewb 9 مدار رو نیگا کنم!!! یعنی باز نشد!!
    میشه فقط عکس مدار رو بزارین!!!

دیدگاه

خوب چرا همشو یه باره نمیگید؟
      اصلا مداری که من کشیدم رو دیدید؟
      مدار منبع نداره. مشه کار کنه؟ یعنی درسته یا منبع میخواد؟ مقادیرو چند انتخاب کنم؟ کامل بگید دیگه.

دیدگاه

بدون منبع مگه میشه.... :eek: یعنی میشه ها ولی دیگه نمیشه گین فاز کشید براش...
        مقادیرش رو خوب از کتاب باید نگاه کنین بگین.
        من که گفتم EWB9 دارم و نمیتونم فایل شمارو باز کنم چون مال شما 8 هست حداقل یک عکس بگیرین از مداری که کشیدین و بزارین اینجا
        I ❤️ ECA

دیدگاه

بیا!!
          همشو یه باره گفتیم!!
          شکا از همون اول اگر یه عکس می زاشتین ، این همه در دسر نداشتین!!
          و کسائی که رشتشون الکترونیک نیست و ولی با ewb کار کردند هم می تونستند کمکتون کنند!!

مثلا خود من!! به غیر از آدرس صفحه کتاب چیز بیشتری دسگیرم نشده تا الان

دیدگاه

بفرمایید اینم شکلش:http://tinypic.com/view/?pic=2ly0pye

لطفا این دفه همه عیبای مدارمو بگید .مقادیرشم بگید چون تو کتاب نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kimiya
              بفرمایید اینم شکلش:http://tinypic.com/view/?pic=2ly0pye

لطفا این دفه همه عیبای مدارمو بگید .مقادیرشم بگید چون تو کتاب نداره.
              :bye کسی نیس جواب بده؟ بابا 2 روز دیگه بیشتر وقت ندارم

دیدگاه

سلام. آقا شرمنده میشه بگید این کدوم سواله؟ 15 یا 16 که نیست مطمئناً!!!
                چرا مدار سوال 17 رو انتخاب نکردید؟ اصلاً همون یکی از مشکلات مدار فعلی تون اینه که از مسائلی احتمالاً برداشتین که باید پارامتری حل بشه!! :eek: شبیه سازی پارامتری کار ساده ای فکر نکنم باشه!!
                BNTSTBNT

دیدگاه

سلام شکل 17 رو کشیدم یه errorهایی میده هر چی ورودی رو تغییر میدم نمیشه؟

http://www.speedyshare.com/911428454.html

دیدگاه

سلام. او.ل هز همه یه نکته که اشاره نشده بود!! شما دارین از جلد دو مدار می:شین!! که من اینو نمیدونستم. :rolleyes:

خوب معلوم شدش. ببنین، مدارتونو اشتباه کشیدم. به مدار شکل 17 یه بار دیگه با دقت نگاه کنید. یه KVL برای Vout بنویسینو تو مسیرتون یه خازن و سلف و مقاومت خواهین داشت. ولی تو این مدار خروجی از دو سر سلف و خازن گرفته شده که مثل اینکه در اثر پدیده رزونانس سلف و خازن اثر هم رو خنثی میکنن و در نتیجه خطای Input Or Output is Shorted به معنای اتصال کوتاه شدن ورودی و خروجی تون داده میشه و شبیه سازی متوقف میشه.
                    دقت کنید همین اشتباهو تو ورودی تون هم انجام دادین. در ضمن یه کم تخفیف بدین بابا!! 50KHz!!!!!!!! :eek: :eek:
                    مدار اولتون هم درسته، فقط بالاخره فرکانس مدارتون چنده؟ 100hzیا 1 Khz ؟
                    BNTSTBNT

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X