اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
زدن PCB در آلتیوم
Collapse
X
-
پاسخ : زدن PCB در آلتیوم
حالا شد.
سعید جان فکر کنم اون آموزش رو کامل مطالعه نکردی.
اولا شما اصلا پروژه نساختی که بخوای PCB هم بزنی و شماتیک رو توش پدیت کنی.
پس اول یه پروژه جدید بساز و شماتیکتو توی اون پروژه Add کن.یعنی Add New To Project رو بزن و شماتیک جدید بهش اضافه کن.
همچنین یه PCB بهش اضافه کن.
حالا تمام Component های داخل شماتیک رو انتخاب کن و کپی کن توی شماتیکی که توی پروژه جدیدت گذاشتی.
حالا همه اسناد رو از منوی File/save all ذخیره کن یجای جدید.برای تک تک اسناد باید یک اسم انتخاب کنی.
حالا که دخیره کردی خواهی دید که اون گزینه رو برای پدیت کردن داری.
اما اگر پدیت کنی چندتا مشکل خواهی داشت.
یکی اینکه اسم دوتا از آی سی های استفاده شده در شماتیکت شبیه هم هستن و موقع پدیت ارور میده.پس یکی رو بکن U2
دوم اینکه آی سی 74hc244 که گذاشتی فوتپرینت نداره و موقع پدیت هم ارور میده و هم توی PCB نمیاره قطعه رو.برای این یه فوتپرینت با نام PDIP20 سرچ کن و انتخاب کن.این مورد شاید به دلیل متفاوت بودن کتابخونه های من با تو باشه و توی سیستم تو مشکلی نباشه.
حالا فکر نکنم مشکلی داشته باشی.من همین تغییراتی که گفتم رو توی این فایل انجام دادم و برات ارسال کردم.شاید به دلیل متفاوت بودن کتابخونه ها بازم مشکل دار بشه.اگه خودت کارای بالا رو انجام بدی بهتره.
http://www.mediafire.com/?hiwen6vr4k931g5
درضمن تمام این موارد توی آموزش آورده شده که اگه رعایت میکردی و با دقت میخوندی هیچوقت به این مشکلا برنمیخوردی.
دیدگاه
-
پاسخ : زدن PCB در آلتیوم
نوشته اصلی توسط saeedgreatمن یه سوال دیگه داشتم اونم اینه که تو آلتیوم چطوری باید برد یک رو زد؟
در طراحی به صورت دستی فقط کافی است که در لایه Bottom طراحی را انجام بدهید و هر گونه متن در این لایه به صورت mirror نوشته شود.
در طراحی به صورت اتوماتیک می بایست در قسمت قوانین در منوی Design و در قسمت لایه ها ، فقط لایه Bottom را انتخاب کنید.
enjoy it!شاد و تندرست باشید
دوستدارتان
مهدی حریری
دیدگاه
دیدگاه