دوستان بالاخره پیداش کردم
در ضمن در این رابطه کتابی هست تحت عنوان اموزش نرم افزار maxwell نوشته جاهد مطلق
البته من چیزی در اینترنت راجع به این کتاب پیدا نکردم ولی شاید بشه در کتاب فروشی ها پیداش کرد
با سلام
دوست عزیز من به شدت به آموزش نرم افزار maxwell نیاز دارم اگه تونستین من رو هم واسه پیدا کردنش راهنمایی کنین یا اگه جزوه ای چیزی هست بشه فرستاد خیلی ممنون میشم.
با سلام
دوست عزیز من به شدت به آموزش نرم افزار maxwell نیاز دارم اگه تونستین من رو هم واسه پیدا کردنش راهنمایی کنین یا اگه جزوه ای چیزی هست بشه فرستاد خیلی ممنون میشم.
من یه پیشنهاد دارم. شما میتونید برید و از سایت ملعون و هتاک یوتیوب چند تا ویدئوی آموزشی دانلود کنید. انصافا ویدئو های خوبی داره . بعدش ویدئو ها را نگاه کنید و ببینید چی کار میکنن . هر قسمتی که آن ها دارند باهاش کار میکنند را برید و از روی هلپ نرم افزار بخونید. آخه اگه از همون اول بخواهید برید سراغ هلپ خیلی وسیع هست و آدم گو گیجه میگیره ! اما اینطوری میتونید خیلی سریع قسمت های کاربردی را یاد بگیرید. مثلا من خودم بیشتر از تحلیل eddy current ش استفاده میکنم و اتفاقا امروز هم میخوام برم قسمت های مربوط به اون را بخونم.
دلا خوبـــان دل خونیــــن پســـندند
دلا خون شو که خوبان این پسندند
متاع کفر و دین بیآمشتری نیست
گروهــــی آن گروهی این پســـندند
سلام .
یک سوالی در مورد مثال الکترو استاتیکی نرم افزار داشتم .
این عکسو که در زیر می بینید مربوط به یک بوشینگ که دقیق نمی دونم مال ترانس میشه یا ماله ژنراتور !
به هر حال می خواستم ببینم ، اطلاعاتی در مورد اجزای این بوشینگ دارید یا نه ؟ مثلا کار کلمپ چیه ؟؟ یا کار اون قسمت شیپوری چیه ... ممنون میشم کمکم کنید .
دیدگاه