اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه در eplan شماره گذاری سیمها را اتوماتیک کنیم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونه در eplan شماره گذاری سیمها را اتوماتیک کنیم؟؟

با سلام
    من در eplan نقشه هایم را میکشم ولی برای سرکابل زدن میدونید که باید هرسیم یک اسم (شماره) داشته باشه ، همچنین میشه با گزینه Insert>connection definition point سیم هارا یکی یکی اسم داد ولی این روش طولانی است و بهتر است اتوماتیک باشد ؟ :agree: ولی چطوری ؟؟ :question:

خودم یکخورده دست و پنجه نرم کردم و اینجوری شد : :NO:

در منوی Project data>connections>Numbering>Place رو که بزنیم (البته فبلش باید سیمها رو انتخاب کرده باشیم ) به سیم های اسم میده ولی اسم همشون 4 تا علامت سوال هست ؟؟ چیکارش کنم ؟ :cry2:

پاسخ : چگونه در eplan شماره گذاری سیمها را اتوماتیک کنیم؟؟

سلام
    دوست عزیر بعد از اینکه به سیم ها شماره هایی به صورت 4 تا علامت سوال داده شد دوباره به این مسیر بروید :
    project data>connection >numbering> Enter designation
    بعد از این میتونید شماره ها رو به صورت اتوماتیک وارد کنید البته قبل از نهایی شدن میتونید تنظیماتش و از Setting تغییر بدید یا اینکه از قبل در منوی numbering یه گزینه Setting هست که میتونید تنظیمات شماره گذاریتون و از اونجا انجام بدید ، کلاً eplan واسه شماره گذاری خیلی نرم افزار روتینی نیست :angry: ولی خب گاهی کار و خیلی راحت میکنه ، یه کم باید با setting ور برید تا دستتون بیاد چطوری کار میکنه
    امیدوارم مشکلت حل شده باشه ، بازم اگه کمکی از دستم برمیومد حتماً بگو :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X