اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظرخواهی: بهترین نرم افزار طراحی >>دلیل؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شهریار جان سلام
    شرمنده مثل اینکه این نوشته من درست نبوده اگه مثل من سرت شلوغ بود حتما اینجوری می شد
    می دونی من از خیر این بخش شماتیک گذشتم ولی از امکانات دیگه اش استفاده می کنم
    اره Protel 99seخیلی بهتره
    بهتره با اون باشم تا نرم افزار دیگه ای

دیدگاه

جواب

سلام

همین الان یک جیزی بیدا کردم نمیدونم شاید جون دیر وقته خواب دیدم
      یک نرم افزار برای طراحی pcb شبیه protel ولی انکار رو دست protel هم بلند شده
      به اسم TINA 7

PCB Design with TINA

Create single, double-sided or multilayer PCBs of your circuits with a single mouse click, using automatically-placed and routed components. All components in TINA are "PCB-ready" and have associated footprints. If necessary, you can review and edit a component's footprint using the components' spreadsheet. TINA's unique 3D capability displays a schematic with the physical parts in place of their electronic symbols. You can also view the PCB in 3D from any angle to see how it will look after manufacture.

The fully integrated layout module of TINA 7 has all the features you need for advanced PCB design, including powerful autoplacement & autorouting, manual and "follow-me" trace placement, DRC, forward/back annotation, pin/gate swapping, keep-in/out areas, thermal relief, fanout, plane layers, Gerber file output and much more.

Single layer SMD circuit

Schemaric diagram

Schematic with 3D view of parts

Single sided layout

3D view of the circuit

Double layer through-hole circuit

Schematic diagram of a double-sided design

3D part preview on the schematic

PCB layout with Top (red) layer selected

PCB layout with Bottom (green) layer selected

3D view of the top side

Looking at the bottom layer

4-layer SMD circuit

Schematic diagram of the 4-layer SMD design

PCB layout of the 4-layer SMD design

3D view of the top side

3D view of the bottom side

البته عکس هاش نیفتاد

http://www.tina.com/
      ww.microworld.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mh_electronic
        سلام دوستان
        من تو DXP یه مشکلی پیدا کردم اگه کسی میدونه خواهشا به من کمک کنه اونم اینکه من یه مداری رو میخواستم به PCB تبدیل کنم وقتی از Auto route استفاده می کنم تا یه جا تبدیل میکنه .بعد شو دیگه نمیتونه. میخواستم بدونم که چه جوری میشه کل مدار رو به طور اتوماتیک تبدیل کرد ؟اگه قراره از Jumper استفاده کنیم اون چه جوریه؟
        من تازه با protel کار میکنم لطفا کمکم کنید .خیلی بهش احتیاج دارم .موفق باشید
        این که نمی تواند برد را کامل کند حتما در چیدن قطعات زیاد وقت صرف نکرده ای با تغییر دادن جای قطعات باید به پروتل کمک کنی (مخصوصا در برد های یک رو) در مورد استفاده از جامپر دو راه وجود دارد اگر دقیقا می دانی که مشکل کجاست یعنی برای زدن کدام مسیر مشکل دارد می توانی در شماتیک آن مسیر را با یک جامپر بزنی و سپس آن را به pcb منتقل کنی و یا اینکه در pcb وقتی که مسیر یابی اتوماتیک را اجرا می کنی و نتوانست برد را کامل بزند اگر تعدا د برخورد ها زیاد نباشد می توانی به صورت دستی آن مسیری که برخورد دارد را پاک کرده و یک جامپر در مسیر آن قرار دهی (البته بعد از اینکه مطمئن شدی که چیدن قطعات را با دقت کامل انجام داده ای)
        ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
        کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

دیدگاه

در ِDXP2002 وقتی می خواست یک برد رو یک رو را روت بکنه، وقتی نمیتونست چند تا Track رو از رو هم رد میکرد و بعد از تمام شدن، اونها رو به عنوان خطا سبز میکرد. البته من نتونستم بفهمم کجای تنظیماتش باید رفت اینو درست کرد.

ولی در DXP2004 ترک هایی رو که نمیتونه، تا نزدیک ترین نقطه بهم میاره و همونطوری می گذاره. ولی به نطر من برد های پیچیده رو همشه آدم باید دستی و یا نیمه اتوماتیک روت بکنه. مخصوصا جامپر ها رو.

در مورده RULE ها کتاب های همراه خود نرم افزار توضیح زیادی ندادن. اگر آدم بتونه با این RULE ها درست کار بکنه، میشه برد های خیلی خیلی خوبی طراحی کرد.

HTH - Shahriar
          Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

پاسخ : نظرخواهی: بهترین نرم افزار طراحی >>دلیل؟

دوستان از نرم افزار Proteus ARES نیز استفاده کنید که در ورژن 7 امکان 3D بسیار عالی هم به اون اضافه شده مسیریابی خودکار خوبی هم داره و قابلیت تبدیل به انواع فایل ها غیر از پروتل رو داره.

دیدگاه

پاسخ : نظرخواهی: بهترین نرم افزار طراحی >>دلیل؟

بهترین نرم افزار برای شبیه سازی مدارات دیجیتالی (به خصوص میکرو ها) proteus است اما library های آن کمی ناقص است (بیشتر به درد ساختن اسباب بازی های دیجیتالی می خوره تا تحلیل علمی) pspice ,HSpice به درد تحلیل علمی میخوره library های آن فوق العاده است اما اصلا به درد کارهای دیجیتالی نمی خوره برای طراحی pcb فقط protel چون هم بازاری است و هم library های کاملی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X