پاسخ : کسی میدونه این شماتیک ها با چه نرم افزاری طراحی شدن ؟
راستش منم خیلی دنبالش گشتم گیرم نیومد ولی با مولتی سیم تا حدودی تونستم مشکلما حل کنم
در مورد سربازی هم نگران نباش : فقط جدیش نگیر اگه روحیه بالایی داشته باشی سربازی برات میشه تفریح در کل سربازی یعنی تجربه جدید و متفاوت از اون چیزی که تا حالا داشته بودی پس با استقبال برو طرفش .
یک نرم افزار هست که فقط مخصوص طراحی مدار با آی سی 555 هست، به نظرم با اون کشیدن :agree: اسمش یادم نمیاد! ولی تو همین سایت خودمون دیدم، timer pro یا ی همچین چیزی
نوشته اصلی توسط faraday
یک نرم افزار هست که فقط مخصوص طراحی مدار با آی سی 555 هست، به نظرم با اون کشیدن :agree: اسمش یادم نمیاد! ولی تو همین سایت خودمون دیدم، timer pro یا ی همچین چیزی
برنامه timer pro را قبلاً داشتم . ولی فکر نکنم اون باشه . چون timer pro محدودیت قطعات داره ولی شماتیک های مختلفی را که من به این سبک دیدم همه جور قطعاتی داخلشون هست . :-/
خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...
سلام
تو این تایپیک چند تا نرم افزار طراحی مدارات الکترونیکی معرفی کردم
برو یه نگا بنداز حتما پیدا میکنیش
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66515.new#new
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
احتمالش زیاده با نرم افزارهای گرافیکی مثل کارل و اینها رسم شده باشه ................یا افزونه ای باشه که روی این نرم افزارهای گرافیکی سوار میشه .............
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
پاسخ : کسی میدونه این شماتیک ها دقیقا ً با چه نرم افزاری طراحی شدن ؟
ممنون از راهنمایی های دوستان .
من از برنامه هایی که دوستان معرفی کردن استفاده کردم . بعضی هاشون شباهت هایی داشتن ولی هیچ کدوم دقیقا ً اون چیزی که من میخوام نبودن . :sad: من دقیقا ً برنامه ای که شماتیک های بالا را کشیده نیاز دارم . :nerd:
پاسخ : پاسخ : کسی میدونه این شماتیک ها دقیقا ً با چه
نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
سلام ؛
اگه میخوای حتماً شبیه خود همینا بشه ، توی Paint ویندوز ، قطعاتشون رو جدا و سیو کن ! البته خسته کنندست!
ولی خب با نرم افزارهایی که دوستان مطرح کردن + همون Paint میتونی یه چیز خوشگل در بیاری !
مثلاً من با این نرم افزاری که توی این تاپیک و این یکی تاپیک مطرح کردم ، تونستم یه شماتیک خوشگل بکشم البته رنگ داخل آی سی ، مال Paint هست!!!
ممنون از راهنماییتون . ولی این روشی که شما گفتین یک کار غیر حرفه ای و خسته کننده هست ! چیزی که مشخص هست اینه که مطمئناً شماتیک های بالا نقاشی نیستند ! و با یک نرم افزار ویژه الکترونیک طراحی شدند .
دیدگاه