اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش Cadence

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش Cadence

از یکی از دوستان دانشگاه آزاد تبریز که از دکتر صبحی گرفته بوده. حجمش نزدیک 13.5 گیگ است.
    وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
    اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.

دیدگاه

میخاستم بدونم منابع ولتاز و جریان رو مقداردهی کنم چطور؟؟؟؟؟؟
      ac magnitude?????
      amplitude??????

دیدگاه

روی هر المان چپ کلیک کنی. Q رو بزنی.میتونی هر جور که دوست داری تغییرش بدی.

دیدگاه

حالا کسی می تونه لینکی برای دانلود بذاره؟ یا اپلود کنه؟ روی یه سرور خوب

دیدگاه

سلام
            دانلود آموزش کیدنس Cadence در لینک زیر براتون آماده کردم

http://electrogostarbm.blogsky.com/1393/04/30/post-35/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%DB%8C%D8%AF%D9%86%D8%B3-Cadence

دیدگاه

سلام مهندس من رو حساب کردن تاخیر در cadenceمشکل دارم لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی-
                سلام جناب قانعی
                آقا من این کیدنس رو از استادم گرفتم گفت که این کیدنسه (یه فایل rar با اسم Suse Linux+CADANCE که تقریبا دو گیگه بعد از اکسترکت میشه 9 گیگ) و یه نمیدونم چی چی ویرچوال هم میخواد که فکر کنم منظورش vmwar بود. حالا من اینو نصب کردم اون فایل استادم که گفتم رو بعد از اکسترکت به صورت زیر میشه :

حالا من میام فایل SUSE Linux رو از داخل vmwar باز میکنم خطای زیر رو میده :

که فکر کنم منظورش کمبود حافظه رم هست، رمم 1 گیگ هست مثله این که حداقل باید 1.7 باشه

حالا سوالم اینه که منظورتون همین بود ؟ این فایله استاد ما چیزی کم نداره ؟ بنظرتون مشکلم همین رم پایینم هست ؟

اضافه شده در تاریخ :
                جناب قانعی خیلی ممنون مشکلم حل شد، من تازه pdf تون رو دیدم.
                بازم تشکر میکنم.

سلام
                خدمت دوستانی که این مشکل رو دارن عرض کنم که نیازی به تغییر رم نیست
                کافیه برای باز کردن VMware راست کلیک کرده و Run as Administrator را بزنید همین!

موفق باشید

یا علی

دیدگاه

نسخه Cadence که من داشتم از دکتر صبحی بود. یکی از اساتید دانشگاه های تبریز
                  منم الان ندارمش چون پارسال کل هاردم پاک شد. دوستی هم که ازش گرفتم نداره
                  اما
                  به این وبلاگ مراجعه کنید
                  http://electrogostarbm.blogsky.com/
                  وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
                  اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.

دیدگاه

سلام من به نرم افزار های Innovus و Genus از کیدنس نیاز دارم. یک Linux RedHat نصب کردم که Virtuso رو داره ولی من به باقی نرم افزار های کیدنس نیز احتیاج دارم. آیا می دونید از کجا میشه گرفت و نحوه نصبش به چه صورت هست؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

متاسفانه این فایل ظاهرا حذف شده. امکانش هست دوباره اپلود کنید؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط guitartalayi نمایش پست ها
                    سلام
                    شما رمتو دستکاری کردی.
                    توی vmware یه بخشی به اسم device هست که می تونی بری اونجا رمتو کم کنی.رمتو بزار رو 512 کار میکنه.
                    قربون شما.من این آموزشو گذاشتم.چون واقعا هیچ آموزش فارسی ازش نبود.البته یه یک سالی تو لپ تاپم خاک می خورد.چون تو دوره کارشناسیم نوشتمش.اگه مشکلیم داشتین بگین.من در خدمتم.

اضافه شده در تاریخ :
                    راستی کسی اینجا cadence 90nm داره؟
                    سلام ممنون میشم اموزش فارسی تونو دوباره قرار بدید چون ظاهرا پاک شده. من به نرم افزار های Innovus و Genus از کیدنس نیاز دارم. می دونید از کجا می تونم بگیرم و نحوه نصبش به چه صورت هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X