اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروتل یا پروتئوس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروتل یا پروتئوس

سلام
    عزیزان از جهت کارکرد و راحتی کار کدام یک از نرم افزار های مذکور را پیشنهاد میدهید؟

پاسخ : پروتل یا پروتئوس

سلام مهندسان
    نرم افزارهای proteus- protel -pspice این سه تا هر کدوم برای چه کارهایی استفاده میشه؟و آیا دوتای آخری جایگزین هم دیگه هم میشند؟کلا برای چی هستند؟مزایاشون؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط I M A N
      سلام
      عزیزان از جهت کارکرد و راحتی کار کدام یک از نرم افزار های مذکور را پیشنهاد میدهید؟
      برای کسانی که حرفه ای کار میکنند Altume بهترین و حرفه ای ترین هستش.البته اینجا عقاید بسیاری هست و راجب این موضوع قبلا در انجمن بحث شده.من پیشنهاد میکنم یک سرچی در سایت بزنید و نظرات رو بخونید.
      نوشته اصلی توسط hasting_m
      سلام مهندسان
      نرم افزارهای proteus- protel -pspice این سه تا هر کدوم برای چه کارهایی استفاده میشه؟و آیا دوتای آخری جایگزین هم دیگه هم میشند؟کلا برای چی هستند؟مزایاشون؟
      نرم افزار pspice برای آنالیز مدارات آنالوگ بکار میرود.
      نرم افزار پروتیوس برای آنالیز مدارات دیجیتال و میکروکنترلری کاربرد فراوانی دارد و بسیار مفید می باشد.البته دو قسمت دارد یکی شماتیک و یکی پی سی بی . برای طراحی پی سی بی هم بکار می رود.
      نرم افزار Protel هم دارای دو قسمت شما تیک و چی سی بی می باشد ولی حرفه ای برای پی سی بی بیشتر بکار برده می شود. و برای طراحی پی سی بی فوق العاده می باشد.
      موفق و پیروز باشید

دیدگاه

اگه اماتوری برو سراغ Proteus. اما اگه میخوای حرفه ای کار کنی Protel رو انتخاب کن.

نوشته اصلی توسط hasting_m
        سلام مهندسان
        pspice برای شبیه سازی مدارات آنالوگ (حرفه ای)
        protel برای طراحی pcb (حرفه ای)
        proteus شبیه سازی مدارات آنلوگ و دیجیتال و طراحی pcb (آماتور)
        البته برای هر کدوم بیشترین کاربرد رو گفتم
        ا
        گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

pspice برای شبیه سازی مدارات آنالوگ (حرفه ای)
          protel برای طراحی pcb (حرفه ای)
          proteus شبیه سازی مدارات آنلوگ و دیجیتال و طراحی pcb (آماتور)
          البته برای هر کدوم بیشترین کاربرد رو گفتم
          ا
          [/quote]
          با سلام مجدد.
          1/برای Hspice میشه سوالاتم رو جواب بدین؟این نرم افزار گرافیکی نیست؟چجوریه و نسبه به اورکد و اسپایس چه مزیتی داره؟؟
          2/نرم افزار pspice supper Compax تحت dos و windows اینو شنیدم.این چی هست؟؟همون پی اسپایسه؟؟ oo:
          ممنون میشم اگر پاسخمو بدین

دیدگاه

1-با HSpice تا حالا کار نکردم . اما فک میکنم بیشتر مربوط به مدارات مخابراتی باشه تا الکترونیک
            2- نمیدونم
            گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...