اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه شبیه ساز و آنالیز در لینوکس ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه شبیه ساز و آنالیز در لینوکس ؟

من ازش استفاده کردم (یه سال پیش :mrgreen برنامه ی خوبیه و اگر شما تفکرتون ویندوزی هست بهتر از gEDA است جمع و جور تره ولی امکانات و قابلیتهاش رو نمیتونم بگم کمتره یا بیشتر....
    GUI ش بر اساس KDE هست....کلا به برنامه شماتیک اسپایس شبیه و کار باهاش ساده است....
    ضمنا شما میتونین از توسعه دهنده هاش کمک بگیرین .... بهتون جواب میدن....بهشون ایمیل بزنین.
    از طرفی برنامه های کوچک و متن باز دیگه ای هم هست اکثرا پروژه های شخصی هستن بعضیهاشون خوب توسعه پیدا میکنن یا بعضا اسپانسرهای خوبی دارن بعضی هاشون هم یه کار تفننی هستن
    شما باید توجه کنید که تقریبا تمامی نرم افزارهائی که حداقل توی حوزه تخصصی خودمون واسه ویندوز هست معادل یونیکس/لینوکس هم دارن و بعضا با امکانات بهتر (به خصوص امکانات تحت شبکه بهتر همچنین به خاطر کامپایلرهای مثل gcc حجم و سرعت خیلی بهتر و به خاطر سیستم مدیریت و استانداری مثل POSIX قابلیتهای بهتر ........... کلا خود شرکتها به خاطر امنیت و همچینین مقابله راحتتر در مقابل کرک و هزینه کمتر نگهداری و توسعه و ساخت به لینوکس بیشتر تمایل دارن ولی درخواستها بیشتر تو ویندوزه....)
    ما متاسفانه توی ویندوز از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکینم... من خودم دچار این تناقض هستم که چرا کرک رو توی لینوکس هیچوقت توصیه نمیکنم :twisted: در حالیکه ویندوزم بیت به بیتش دزدیه :twisted: (البته خود مایکروسافت هم دزده :mrgreen: چون انحصار طلبه و...) یه جور نقض غرضه دیگه..... :biggrin:
    ضمنا کرک تحت لینوکس هم خیلی مشکله هم به خاطر اخلاق کاربراش کم گیر میاد هم به خاطر سیستم فایل و مدیریت کرک نرم افزارها سخته.... اصلان توصیه نمیشه برین دنبالش.....
    پس اگر هدفتون امتحان و کار کردن نرم افزارهای تخصصی تحت لینوکس/یونیکس هست باید بدونید که ابزارهای فوق حرفه ای داریم که تحت ویندوز نیستن (به خصوص در سطح شبکه و ادمین...اونائی که روی workstation و سوپرکامپیوترهای شرکتهای بزرگ اجرا میشن اصولا تحت خانواده یونیکسها هستن) و یه گروه دیگه نرم افزارهای معمولی که ما باهاشون توی ویندوز آشنائیم .............اگه میخواین ایران رو در نظر بگیرین و شرایط فعلی و هدفتون رفع نیازتون هست برین و این نرم افزارها رو توی ویندوز اجرا کنین (یا توی لینوکس تحت wine .... من خودم اروکد و ewb رو اجرا کردم) یا توی لینوکس و همراه یه ماشین مجازی.......ولی راحتترین همون ویندوزه.
    اما اگه هدفتون امتحان و آشنائی با نرم افزارهای آزاد و رایگان در این حیطه است خوب همین دوتائی که معرفی شدن توی بحث شماتیک و شبیه سازی از بقیه معروفترن یعنی gEDA , QUCS
    فکر هم نمیکنم کسی باشه توی ایران که بخواد نرم افزارهای تخصصی رو واسه لینوکس بخره و بطور قانونی ازش استفاده کنه.... :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X