اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا labview برای این کار مناسبه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا labview برای این کار مناسبه؟

سلام
    من قصد دارم برنامه ای بنویسم که بتونه یک سری اطلاعات ( یه مجموعه عددی ) رو از طریق یکی از پورت های کامپیوتر مثل پورت com بخونه و اعداد رو به صورت لیست و در قالب یه فایل text تو هارد ذخیره کنه. مجموعه عددی هم قراره تو حافظه یه میکرو باشه که به پورت وصل شده. سوالاتی که دارم این هاست:
    1- من خیلی با labview آشنا نیستم. می تونه این کارو انجام بده؟
    2- می خوام برنامه ای که می نویسم، تو هر سیستمی، حتی اگه labview نصب نباشه، اجرا بشه. یعنی بشه برنامه نوشه شده رو با فرمتی مثل exe ذخیره کرد. این امکان هست؟
    3- اگه labview این امکان رو نداره، بهتره با چه نرم افزاری این کارو بکنم؟
    فقط لطفاً visual basic رو پیشنهاد ندین! نمی خوام basic یاد بگیرم!
    visual c ++ چطوره؟ می تونم تو این محیط با c برنامه بنویسم؟

پاسخ : آیا labview برای این کار مناسبه؟

من میگم با دلفی کار کن. :agree:
    این پاسکاله بیسیک نیست

دیدگاه

حالا این پاسکال کلاً چه جور زبانیه؟ تا حالا ندیدم!
      اسم دلفی رو زیاد شنیدم ولی با این یکی هم آشنایی ندارم! کاربردش در چه حدیه؟ منظورم اینه که ارزش این رو داره که بشینم پاسکال یاد بگیرم؟

دیدگاه

دلفی یه نرم افزار شی گرای خیلی قوی و پرکاربرده که بر مبنای زبان پاسکاله. در واقع میشه گفت ویژوال پاسکاله.
        به نظر من ارزش یاد گرفتن رو داره. هر چند که به سادگی VB نیست و نمیشه با یه دستور با پورت سریال ارتباط برقرار کرد ولی کامپوننت های خیلی بیشتری داره.
        ضمن این که من راجع به Labview اطلاعات زیادی ندارم . یعنی نمی دونم exe میشه یا نه. اگه میشه که فکر می کنم خیلی بهتر باشه چون مرتبط با رشته هم هست.

دیدگاه

بله، با LabVIEW این کار رو می تونید انجام بدید. ویژوال بیسیک هم برای کار مناسبه و به نظر من یادگرفتنش خیلی می تونه مفید باشه. روش های دیگه استفاده از صفحه گسترده مثل Excel است و در نهایت راحت ترین راهش هم Matlab می باشد :smile:
          Delphi هم اصلا مشکل تر از VB نیست و یه کامپوننت داره به اسم ComPort که بوسیله ی اون می تونید به پورت سریال دسترسی داشته باشید :smile:
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

میشه بگین با labview چطور میشه برنامه نوشته شده رو به صورت exe ذخیره کرد؟

دیدگاه

http://zone.ni.com/reference/en-XX/help/371361A-01/lvhowto/building_a_stand_alone_app/

دیدگاه

visual c چطوره؟ یاد گرفتنش می تونه به اندازه دلفی یا ویژوال بیسیک مفید باشه؟ من به اندازه ویژوال بیسیک اسمش رو نشنیدم. این به خاطر کاربرد کمترش هست؟ راستش تصمیم گرفتم یکی از اینا رو حتماً یاد بگیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان محمودی
                  visual c چطوره؟ یاد گرفتنش می تونه به اندازه دلفی یا ویژوال بیسیک مفید باشه؟ من به اندازه ویژوال بیسیک اسمش رو نشنیدم. این به خاطر کاربرد کمترش هست؟ راستش تصمیم گرفتم یکی از اینا رو حتماً یاد بگیرم.
                  با سلام
                  بدون شک استفاده از C در مقابل بیسیک و پاسکال خیلی بهتره. علاوه بر این حدث میآ‌زنم که یکی از بهترین ابزارهای برای تولید application توی محیط ویندوز همین ویژوال c باشه (به نظر کار باهاش کمی سخته). البته این حرف تقریبا رو هوا است اهل فن باید در این باره نظر بدهند چون برای درست کردن برنامه دارای فرم در ویندوز کلی روش وجود داره: GTK و QT به عنوان مثالآ‌های متنآ‌باز و cross-platform برای هین موضوع هستند.
                  من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

شما برای اینکاری که می خواهی انجام بدی نیاز VC نداری. Visual C برای کارهای محاسباتی سنگین و Real-time و Low level مناسبه. یاد گرفتنش هم واقعا مشکل و وقت گیره چون هر برنامه نویس حرفه ای VC ابتدا با SDK شروع می کنه تا بتونه از کلاس های MFC سر در بیاره. بنابراین روند یادگیری شما به این صورت خواهد بود:
                    1. اصول عملکرد OS و پشت زمینه ی آن (مفاهیم مربوط به Multitasking مثل صف، هندل، مسیج، پریوریتی و ...)
                    2. آشنایی با توابع API و کمی برنامه نویسی با SDK
                    3. آشنایی با محیط ++Visual C
                    4. آشنایی با کلاس های MFC

البته این رو هم بگم که کار با C++ Builder تا حدودی ساده تر از ++Visual C است و می تونید مستقیم با کلاس های VCL شروع کنید.

دیدگاه

روش های دیگه استفاده از صفحه گسترده مثل Excel است
                      در این مورد منظورتون فقط لیست کردن اعداد بود دیگه؟ excel که خدای نکرده قابلیت کار با پورت ها رو نداره! داره؟ oo: و به عنوان آخرین سوال، اینکه چه ورژنی از دلفی رو تهیه کنم بهتره؟

دیدگاه

روش های دیگه استفاده از صفحه گسترده مثل Excel است
                        در این مورد منظورتون فقط لیست کردن اعداد بود دیگه؟ excel که خدای نکرده قابلیت کار با پورت ها رو نداره! داره؟ oo: و به عنوان آخرین سوال، اینکه چه ورژنی از دلفی رو تهیه کنم بهتره؟
                        سلام، ببخشید دیر پاسخ میدم، پست تون رو ندیده بودم.

excel که خدای نکرده قابلیت کار با پورت ها رو نداره!
                        قطعا داره! :smile: (از طریق ماکرو نویسی و استفاده از OCX به نام MScomm)

اینکه چه ورژنی از دلفی رو تهیه کنم بهتره؟
                        معمولا آخرین نسخه: Delphi 2007

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X