اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد یک پلت فرم برای شبیه*سازی ترافیک جاده*ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد یک پلت فرم برای شبیه*سازی ترافیک جاده*ای

سلام و درود بر دوستان عزیز

راستش نمی دونستم این تاپیک رو باید کجا بزنم. مدیران محترم اگه جای اشتباهی تاپیک ر ایجاد کرده*ام، لطفا زحمت جابجایی اش رو بکشید

یه سوال دارم که نمی دونم که باید از کی بپرسم راستش سوال اینه که من باید برای انجام پروژه دانشگاهی ام یه شبیه سازی هم انجام بدم (پافشاری استاد راهنماست). پروژه من اینه که روی خودرو و در قسمت احتراق موتور یه سنسوری نصب بشه که این سنسور کارش اینه که میزان آلایندگی موتور ماشین رو بخونه و سر چهارراه ها که گیرنده های مخصوصی نصب شده، این اطلاعات رو مخابره کنه به سمت گیرنده. سوال من اینکه که چنین سناریویی رو باید تو چه محیطی شبیه سازی کنم؟ اول فکر می کردم ******** متلب می تونه این کار رو انجام بده اما متوجه شدم اشتباه فکر می کردم. خواستم بدونم نظر شما چیه؟

چطور می تونم بستری رو برای شبیه سازی یه منطقه ترافیکی بوجود بیارم؟ چند تا تقاطع و چند تا ماشین (تعداد تصادفی). می خوام نشون بدم که این ایده انجام پذیر هست و در واقعیت انجام شدنیه. همین !
    طبیعتا باید توی شبیه سازی ام سرعت خودرو هنگام عبور از تقاطع (در صورتی که چراغ راهنمایی سبز باشه)، نویزهای الکترومغناطیسی در محیط، شرایط آب و هوایی و ... رو لحاظ کنم تا نشون بدم ایده عملی هست.

شما چی فکر می کنید؟

متشکرم از راهنمایی تون

پاسخ : پیشنهاد یک پلت فرم برای شبیه*سازی ترافیک جاده*ای

سلام
    فک کنم هنوز برنامه ای که همه اینا توش باشه ساخته نشده!!!
    برنامه ای که توش ماشین و.....طراحی کنین،به تعداد تصادفی،با سرعت و مکان تصادفی
    توش امواج رو شبیه سازی کنین و...........
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

تکه تکه چی؟ نرم افزاری هست که بتونم مثلا از فاصله فلان متری به یک گیرنده RFID سیگنالی بفرستم و بتونم ببینم که سیگنال با موفقیت دریافت شده؟

دیدگاه

بله اون هست
        نمیدونم کدوم به درد شما میخوره ولی برنامه های زیر مخابراتی هستن
        ads,hfss,cst
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

لینکی از سایتی چیزی ندارید به من بدید؟ می خوام بخونم ببینم کدومش بدرد من می خوره.

ممنونم

ضمنل یکی از دوستان نرم افزار Arena از Rockwell رو پیشنهاد داده برای این شبیه سازی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X