با سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم (اگر اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنند ) برنامه Labview یک برنامه رابط کامپیوتری است که از یک محیط گرافیکی ساده (و در عین حال خیلی قدرتمند) استفاده می کند. اگر تا به حال از زبانهای برنامه نویسی شی گرا مثل net. استفاده کرده باشید تا حدودی آشنایی با برنامه برایتان آسان تر میشود زیرا در برنامه Labview هم یک سری Component وجود دارند که میتوان آنها را به محیط برنامه Drag کرد.
یک مثال ساده می زنم فرض کنید شما می خواهید اطلاعات مختلفی مانند فشار و دما و رطوبت را در یک پروژه صنعتی ساده از سنسور های مربوطه دریافت کنید و آنها را بر روی نمودار نمایش دهید و سپس آنها را در یک فایل مشخص که در برنامه Excel قابل بازیابی باشد ذخیره کنید ، برای این کار شما می توانید برنامه مورد نظر را هم در محیط net. و هم در Labview پیاده سازی نمایید (با این تفاوت که در محیط Labview به دلیل این که خیلی از Componentها از پیش طراحی شده اند انجام این کار ساده تر است.)
البته این مثال که زدم فقط برای فهم موضوع بود وگر نه برنامه قابلیت های خیلی خیلی قویتری دارد.
آخرین نسخه برنامه Labview 8.6 است که در بازار ایران حدود 35 هزار تومان قیمت دارد.
برای اطلاعات بیشتر من پیشنهاد می کنم که حتماً سری به سایت سازنده این نرم افزار بزنید :
با یادگیری لب ویو میتونی از برنامه نویسی لذت ببری. برنامه های تولیدی با اون هم کیفیتی بمراتب بهتر از اون چیزی خواهند داشت که تو محیط های دیگه بخوای پیاده سازیشون کنی. خلاصه این یکی از بهترین تصمیم های زندگی حرفه ایت خواهد بود
دیدگاه