اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی و labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبیه سازی و labview

سلام دوستان
    میخواستم ببینم میشه با labview ی فرآیندی رو شبیه سازی کرد؟
    (مثل اون کاری که نرم افزار Automation studio انجام میده، که متاسفانه این نرم افزار رو بلد نیستم،وقت هم ندارم که یاد بگیرم)
    میخوام حرکت آب رو که توسط موتوری از چاه آب کشیده میشه و به استخری میریزه رو شبیه سازی کنم .
    یا چه پیشنهادی میدین که بتونم این فرآیند رو شبیه سازی کنم
    پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون

پاسخ : شبیه سازی و labview

خب دوست عزیز با labview می شه این کار رو انجام داد فقط میمونه تنظیم اون مقدار چاه آبت که باید متناسب با اون برنامه رو بنویسی واما نمی دونم چرا با نرم افزار اتومیشن مقایسه کردی چون نرم افزار اتومیشن بهت اجازه دخالت تو نرم افزار رو نمی ده اما با لب ویو حتی خودت می تونی قسمت شبیه سازی مدار فرمانشو بنویسی....
    اما چاه آبت فکر نکنم سخت باشه... این نرم افزار رو یک جورایی می شه با سیمولینکmatlab مقایسه کردکه ساده تر از******** matlab..
    موفق باشی
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
      خب دوست عزیز با labview می شه این کار رو انجام داد فقط میمونه تنظیم اون مقدار چاه آبت که باید متناسب با اون برنامه رو بنویسی واما نمی دونم چرا با نرم افزار اتومیشن مقایسه کردی چون نرم افزار اتومیشن بهت اجازه دخالت تو نرم افزار رو نمی ده اما با لب ویو حتی خودت می تونی قسمت شبیه سازی مدار فرمانشو بنویسی....
      اما چاه آبت فکر نکنم سخت باشه... این نرم افزار رو یک جورایی می شه با سیمولینکmatlab مقایسه کردکه ساده تر از******** matlab..
      موفق باشی
      ممنونم از توجهتون به این تاپیک.
      منظورم از مقایسه این دو،این هستش که بهم گفتن که میتونم با autmation studio این کار رو انجام بدم.
      من فقط میخوام که این فرآیند رو شبیه سازی کنم فرآیند رو هم بطور کامل براتون توضیح میدم:
      یه استخر داریم که میخوایم آب درون اون رو که از یه چاهی تامین میشه رو کنترل کنیم،این طوری که هر موقع آب به یه سطح بالایی از استخر رسید جریان آب قطع بشه و هر موقع به یه سطح پایینی رسید جریان آب مجددا شروع شه. این طرح کلی فرآیند هستش.
      ممنون میشم که بهم کمک کنید.

دیدگاه

یعنی واقعا با labview میشه این کارهارو کرد؟ :applause: عجب چیزیه منم باید بعد از امتحان این ترم یاد بگیرم.چقدر وقت برای یادگیری از PDF لازمه؟ البته به حد خوبی برسما،راستی برنامه چیه؟ مگه برنامه نویسی داره؟ با چه زبانی؟
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

دوست عزیز مطمئن هستی با اتومیشن می شه انجام داد مگه اتومیشن با سخت افزار ارتباط برقرار می کنه ...
          چون اتومیشن برای محاابات جک وشبیه سازی کنترل جک ها می باشد
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            یعنی واقعا با labview میشه این کارهارو کرد؟ :applause: عجب چیزیه منم باید بعد از امتحان این ترم یاد بگیرم.چقدر وقت برای یادگیری از PDF لازمه؟ البته به حد خوبی برسما،راستی برنامه چیه؟ مگه برنامه نویسی داره؟ با چه زبانی؟
            دوست عزیز تصمیم بجایی گرفتی،مطمئن باش که پشیمون نمیشی.
            بله برنامه نویسی داره،میتونیم با plc این کار رو انجام بدیم،برای این فرآیند یه S7_200 میتونه کار راه انداز باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid256
              دوست عزیز مطمئن هستی با اتومیشن می شه انجام داد مگه اتومیشن با سخت افزار ارتباط برقرار می کنه ...
              چون اتومیشن برای محاابات جک وشبیه سازی کنترل جک ها می باشد
              نه نه، فکر میکنم که نتونسته باشم منظورم رو درست بگم!
              ببینید نمیخوام با سخت افزارش ارتباط برقرار کنم فقط میخوام که این روند رو شبیه سازی کنم تا بتونم به استادم نشون بدم، مثل شبیه سازی سخت افزاری که از بردهای میکرویی در proteus انجام میدیم،یه چیزی شبیه به اون کار.
              من فقط میخوام که این جابجایی آب رو نشون بدم حالا با همون ترتیبی که توی پست قبلی گفتم، حالا نمیدونم با labview این کار رو میشه انجام داد یا نه!؟

دیدگاه

بله مطمئنا میشه و درواقع کار اصلی لبویو هم همین مورد هستش
                برای این منظور و برای اینکه کنترل های بیشتری داشته باشید باید DSC رو نصب کنید. به مثالهاش نگاه کنید.

دیدگاه

متاسفانه من با دوستمون کاسپر موافق نیستم. درسته که فلسفه بوجود آمدن لب ویو ، شبیه سازی بوده اما همونطور که از اسمش پیداست لب ویو دستگاهها ی آزمایشگاهی رو شبیه سازی میکنه.
                  باید بگم که بطور کلی لب ویو یه محیط برنامه سازی(نویسی) هست پس هر کاری که در زبونهای دیگه میتونی انجام بدی اینجا هم میتونی انجام بدی البته در بسیاری از مواقع آسونتر و شکیل تر.
                  اما این برنامه ای که شما میخوای بنویسی در واقع بیشتر بجای برنامه سازی ، پیاده سازی الگوریتم هست که برای اینجور کارها زبانهای برنامه نویسی متنی مثل C یا بیسیک کارایی بیشتری دارند و لب ویو ،کمی کارت رو مشکل میکنه.
                  پیشنهاد من استفاده از متلب هست اگر که میخوای نتیجه کار رو به استادت نشون بدی. توابع آماده متلب خیلی کارت رو راحت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                    بله مطمئنا میشه و درواقع کار اصلی لبویو هم همین مورد هستش
                    برای این منظور و برای اینکه کنترل های بیشتری داشته باشید باید DSC رو نصب کنید. به مثالهاش نگاه کنید.
                    این DSC چی هست؟ و از کجا میشه گیرش آورد؟
                    فکر کنم که labview 2009 ی که من استفاده میکنم کامل باشه
                    ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                      متاسفانه من با دوستمون کاسپر موافق نیستم. درسته که فلسفه بوجود آمدن لب ویو ، شبیه سازی بوده اما همونطور که از اسمش پیداست لب ویو دستگاهها ی آزمایشگاهی رو شبیه سازی میکنه.
                      باید بگم که بطور کلی لب ویو یه محیط برنامه سازی(نویسی) هست پس هر کاری که در زبونهای دیگه میتونی انجام بدی اینجا هم میتونی انجام بدی البته در بسیاری از مواقع آسونتر و شکیل تر.
                      اما این برنامه ای که شما میخوای بنویسی در واقع بیشتر بجای برنامه سازی ، پیاده سازی الگوریتم هست که برای اینجور کارها زبانهای برنامه نویسی متنی مثل C یا بیسیک کارایی بیشتری دارند و لب ویو ،کمی کارت رو مشکل میکنه.
                      پیشنهاد من استفاده از متلب هست اگر که میخوای نتیجه کار رو به استادت نشون بدی. توابع آماده متلب خیلی کارت رو راحت میکنه
                      آقا مجتبی ممنونم از توجهتون به این تاپیک
                      واقعیتش من زیاد متلب بلد نیستم.برای انجام این شبیه سازی چه چیزایی باید از متلب بدونم؟ خیلی طول میکشه تا بتونم انجامش بدم؟(اینم بگم که تواناییم توی یاد گیری مطالب، میتونم بگم که خیلی خوبه )

دیدگاه

اینکه فلسفه ش چی بوده دیگه مهم نیست چون اون فلسفه که شما میگی برای حداقل 25 سال پیش هستش
                        اگه بخوای اونطوری حساب کنی خب الان ازش برای برنامه نویسی Embedded مثل FPGA و .... و پردازش تصویر و غیره هم استفاده نمیکردند.
                        متلب کیلو چنده ؟ آخه کی برای شبیه سازی همچین چیزی از متلب استفاده میکنه ؟
                        دوستمون میخواد نتیجه شبیه سازی واضح باشه و کنترل هایی مثل تانک داشته باشه تا نتیجه و نحوه عملکرد موتورها و پمپ ها رو ببینه. اینطور نیست ؟
                        اینجا رو ببینید :
                        http://electrodigital.persiangig.com/Tank%20Simulator.rar
                        شما یه چیزی تو این مایه ها میخواید دیگه. درسته ؟ البته این لبویو نیستش ها. فلش هستش. ولی خب تو لبویو هم میشه.
                        فکر کنم شما هر کلمه ی شبیه سازی ای که بشنوید یاد متلب و سیمولینک میفتید. به خاطر همین اشتباه میکنید.
                        در مورد DSC بهتره بسرچید و مثالهاش رو همونطور که گفتم ببینید. لینک دانلودر :
                        http://ftp.ni.com/evaluation/labview/ekit/other/downloader/LV2009SP1_DSC_downloader.exe

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                          اینکه فلسفه ش چی بوده دیگه مهم نیست چون اون فلسفه که شما میگی برای حداقل 25 سال پیش هستش
                          اگه بخوای اونطوری حساب کنی خب الان ازش برای برنامه نویسی Embedded مثل FPGA و .... و پردازش تصویر و غیره هم استفاده نمیکردند.
                          متلب کیلو چنده ؟ آخه کی برای شبیه سازی همچین چیزی از متلب استفاده میکنه ؟
                          دوستمون میخواد نتیجه شبیه سازی واضح باشه و کنترل هایی مثل تانک داشته باشه تا نتیجه و نحوه عملکرد موتورها و پمپ ها رو ببینه. اینطور نیست ؟
                          اینجا رو ببینید :
                          http://electrodigital.persiangig.com/Tank%20Simulator.rar
                          شما یه چیزی تو این مایه ها میخواید دیگه. درسته ؟ البته این لبویو نیستش ها. فلش هستش. ولی خب تو لبویو هم میشه.
                          فکر کنم شما هر کلمه ی شبیه سازی ای که بشنوید یاد متلب و سیمولینک میفتید. به خاطر همین اشتباه میکنید.
                          در مورد DSC بهتره بسرچید و مثالهاش رو همونطور که گفتم ببینید. لینک دانلودر :
                          http://ftp.ni.com/evaluation/labview/ekit/other/downloader/LV2009SP1_DSC_downloader.exe
                          واقعا ممنونم از لینکهایی که گذاشتین، :wow: فلش که عالی بود، آره تقریبا میتونم بگم که دقیقا همین رو میخوام :agree: مخصوصا که تو فلش فکر کنم که از یه plc استفاده شده، پروژه من هم یه همچین چیزی هستش، که فرمان رو plc صادر میکنه.
                          اما لینک دوم رو دانلود کردم که برنامه LV2009SP1_DSC_downloader هستش، و موقع استفاده ازش پیغامی میاد که میگه نمیتونه ار سایت ni.com دانلود کنه! :angry:

دیدگاه

تنظیمات firewall رو هم اون طور که تو سایت ni.com گفته بود درست کردم ولی بازم میگه که نمیتونه دانلود کنه!

در ضمن firewall رو موقعی که به اینترنت وصل هستین off نکنید! آخه سریع file های ویندوز ویروسی میشن! متاسفانه درست همین کاری که من کردم :cry:

دیدگاه

لینک مشکلی نداره. واسه خود نشنال هستش. نمیتونه مشکل داشته باشه. چک هم کردم. البته با دیال پ
                              احتمالا مشکل از ADSL تون باشه. پروکسی ای چیزی ببینید در حال کار نباشه. اگه نشد از یه جای دیگه چک اوت کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X