اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبیه سازی و labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شبیه سازی و labview

سلام
    جواب پیام رو اینجا میدم.
    در این مورد چی بگم والا.
    بزار اینطوری بگم: چی میخوای بشنوی ؟
    اگه فقط میخوای بدونی میشه اینکار رو کرد یا نه باید بگم که بله میشه.
    ببین من متوجه هستم میخوای چیکار کنی ولی هر کاری میخوای بکنی اینو بدون که لبویو فقط یه زبان برنامه نویسی هستش نه چیزی بیشتر. و مثل نرم افزارهایی مانند اتومیشن استودیو قابلیت خاصی بهت نمیده که بخوای اینکار رو بکنی. لبویو در حد همون مثالهایی هستش که ازش دیدی. مثل مثال شبیه سازی تانک. ولی خب ظاهر برنامه رو میشه خیلی بهتر و نزدیکتر به اون چیزی که میخوای کرد. مثلا با نصب DSC
    ببین لبویو کلا یه فرانت پنل هستش و یه بلوک دیاگرام. که ارتباط تنگاتنگی بین این دو وجود داره. شما فقط برنامه مینویسید و لبویو کاری نداره که این چه پروژه ای هستش و مربوط به استخر میشه یا نه و مهمتر از اون اصلا قراره فرآیند PLC و فرآیند کنترل سیال رو شبیه سازی بکنه یا نه.
    این هنر شما هستش که محیط مورد نظرت رو تو فرانت پنل طراحی کنی طبق اون چیزی که میخوای (که برای اینکار ابزارهای خیلی خوب و کاملی در اختیارت قرار میده) و بعد تو بلوک دیاگرام بیای برنامه رو بنویسی و قطعات اون فرانت پنل رو به نحوی به هم مرتبط کنی که فرانت پنل برنامت اون کاری که میخوای رو انجام بده.
    دوباره این مطالب رو بخون و خوب دقت کن اول ببین که چی میخوای از لبویو و انتظار بی موردی نداشته باشی ازش.

بله تموم اون کارایی که شما گفتید رو میشه. ولی باز میگم که به هنر خودتون بستگی داره و لبویو به جز راحتی ذاتی و برنامه نویسی راحتتر که تو خودش داره امکان خاص دیگه ای تو این مورد در اختیارت قرار نمیده. فقط تاکید میکنم، فقط تو این مورد برای قسمت فرانت پنل کنترل های زیبایی رو در اختیار میزاره که شما میتونید ازشون استفاده کنید تا محیط شبیه سازیتون بهتر به نظر برسه و به واقعیت نزدیکتر باشه.
    باز میگم اگه وقت چندانی ندارید و نرم افزار رله تری برای این منظور میشناسید بهتره از اون استفاده کنید. در غیر اینصورت بدونید که در این صورت کمی زمان میبره تا بتونید با لبویو اون کاری که میخواید رو انجام بدید.

فردا یه عکس میزارم.
    فعلا

دیدگاه

سلام کاسپر عزیز
      ممنون از جوابتون
      اونجایی رو که گفتین :
      مثل نرم افزارهایی مانند اتومیشن استودیو قابلیت خاصی بهت نمیده که بخوای اینکار رو بکنی
      منظورتون رو متوجه نشدم! قابلیت!؟ میشه بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

خب همونطور که گفتم لبویو فقط محیطی برای برنامه نویسی هستش. و کاری نداره که شما داری چی رو شبیه سازی میکنی و این هنر خودت هستش که چیز خوبی از توش دربیاری. ولی خب نرم افزاراتی مثل اتومیشن استودیو تو زمینه ی تخصصی این موضوع کار میکنند و در واقع به صورت تخصصی بر روی چنین فرآیندهایی مثل شبیه سازیه یه پروسه تمرکز میکنند و برای چنین مصارفی طراحی شده اند و طبیعتا یه سری امکانات مخصوص در اختیارتون میزارند. والا من با اینجور نرم افزارها هیچ آشنایی ای ندارم. اصلا علاقه ای ندارم ! قضیه به چند سال قبل برمیگرده که یه جا دیدم که توش عملکرد یه جک رو با یه سری چیز دیگه به همراه یه PLC شبیه سازی کرده بودند. همین. خب گفتم شاید امکانات بیشتری تو این برنامه هستش که من ندیدم. شما کامل بررسی کن بدرد بعدنت هم میخوره اگه رشته ات این چیزاست.

دیدگاه

این عکس رو ببین. این شبیه سازی عملکرد یه بویلر هستش. که از کنترلهایی که DSC نصب میکنه توش استفاده شده. مثل اون مخرن یا پمپ و ...

http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101114130601.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
            لینک مستقیم :
            http://ftp.ni.com/evaluation/labview/ekit/other/downloader/LV2009SP1_DSC.exe
            کاسپر عزیز ممنون
            اینو نصب کردم،روی ورژن 2009ی که من دارم جواب داد، کار باهاش هم خیلی سر راسته :nice: اصلا کاری نداره
            اما 30 روزه هستش، چه جوری دائمیش کنم؟

دیدگاه

http://rapidshare.com/files/382753763/NILV9SP1DSCM_CTG.rar

دیدگاه

من اون چیزی رو که میخوام تقریبا شبیه سازی کردم، تا اینحا نشون دادم که آب رو یه پمپی به سمت استخر میفرسته، حالا باید روی پر و خالی شدن استخر کار کنم،که این هم کاری نباید داشته باشه.
                اما توی شبیه سازی میخوام که ترکیدگی لوله رو هم بتونم نمایش بدم یعنی اگر لوله ترکید، آلارمی یا چراغ سیگنالی فعال بشه و یه مرحله پیشرفته تر اینکه بتونم فاصله محل ترکیدگی رو هم نسبت به حالا، یا استخر، یا چاه تعیین کنم،برای این قسمت چه پیشنهادی دارین؟
                پیشاپیش ممنون از جوابتون

دیدگاه

کجا میتونم pid toolkit گیر بیارم؟
                  یکی دانلود کردم اما نصب نمیشه، مثل اینکه ناقص هستش!

دیدگاه

PID 2009 رو پیدا نکردم. یعنی نداشتم. بگرد پیدا میکنی. فقط کرکش رو داشتم :
                    http://rapidshare.com/files/386581911/NILV9PID_TBE.rar

اما 2010 رو سانسیوری گذاشته که فقط رو 2010 نصب میشه:
                    http://rapidshare.com/files/410520321/NILV10PID_CTG.rar
                    http://ftp.ni.com/evaluation/labview/ekit/other/downloader/2010PIDFuzzy.exe

دیدگاه

سلام. با عرض معذرت از تمامی اساتید.
                      بابا شما خیلی قضیه رو بزرگ کردین. این بنده خدا فقط گفتن میخواد یه سیستم ورود و خروج ساده رو شبیه سازی کنه. اولا حتما نیازی به داشتن DCS یا PID نداره.
                      اولین کاری که میکنه صفحه front panel رو با توجه به چیزی که میخواد درست میکنه. بعد میره به برنامه نویسی نحوه ارتباط اجزای فرانت پانل.
                      بابا به خدا خیلی ساده تر از این حرفاست.
                      آقا اصلا دقیقا پروژه رو واسم میل کن من برنامه رو واست میسازم میفرستم. برای بقیه دوستان هم میفرستم.
                      h1372000@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid2000
                        سلام. با عرض معذرت از تمامی اساتید.
                        بابا شما خیلی قضیه رو بزرگ کردین. این بنده خدا فقط گفتن میخواد یه سیستم ورود و خروج ساده رو شبیه سازی کنه. اولا حتما نیازی به داشتن DCS یا PID نداره.
                        اولین کاری که میکنه صفحه front panel رو با توجه به چیزی که میخواد درست میکنه. بعد میره به برنامه نویسی نحوه ارتباط اجزای فرانت پانل.
                        بابا به خدا خیلی ساده تر از این حرفاست.
                        آقا اصلا دقیقا پروژه رو واسم میل کن من برنامه رو واست میسازم میفرستم. برای بقیه دوستان هم میفرستم.
                        h1372000@yahoo.com
                        با سلام و تشکر فراوان از توجهتون.
                        واقعیتش من با اون راهنمایی هایی که دوستان لطف کردن گفتن تونستم اون چیزی رو که مد نظرم بود رو شبیه سازی کنم، که فقط میخواستم نشون بدم که پروژه چه کاری میکنه
                        بازم ازتون ممنونم حمید آقای گل.راستی شما آقای حمید ذکایی نیستین!؟

دیدگاه

سلام. خواهش میکنم. لطف دارین شما. من با آقای حمید ذکایی از دوستان نزدیک هم هستیم. هر کمکی خواستین من در خدمتگذاری حاضرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X