اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال کارکتر enter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال کارکتر enter

سلام دوستان
    اونایی که با avr کار می کنن می دونن که زمانی که برای دریافت یک کلمه یا یک رشته از پورت com کامپیوتر می خوان استفاده کنن یا باید از دستور inkey استفاده کنن یا از دستور input . دستور Inkey که فقط یک کارکتر می گیره و کار باهاش راحته . ولی دستور inpu باید اخر هر کلمه یا هر رشته ای که می فرستیم یک کارکتر enter ( که در vb معادل chr 13 هستش ) ارسال کنیم . ولی توی Labview من نتونستم این گزینه رو پیدا کنم از line feed هم استتفاده کردم ولی نشد . من می خوام یک عدد هزادسیمال رو از labview به میکرو ارسال کنم
    به نظر شما چیکار باید کرد
    انجمن LABVIEW
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
    اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

پاسخ : ارسال کارکتر enter

نوشته اصلی توسط nex2004
    سلام دوستان
    اونایی که با avr کار می کنن می دونن که زمانی که برای دریافت یک کلمه یا یک رشته از پورت com کامپیوتر می خوان استفاده کنن یا باید از دستور inkey استفاده کنن یا از دستور input . دستور Inkey که فقط یک کارکتر می گیره و کار باهاش راحته . ولی دستور inpu باید اخر هر کلمه یا هر رشته ای که می فرستیم یک کارکتر enter ( که در vb معادل chr 13 هستش ) ارسال کنیم . ولی توی Labview من نتونستم این گزینه رو پیدا کنم از line feed هم استتفاده کردم ولی نشد . من می خوام یک عدد هزادسیمال رو از labview به میکرو ارسال کنم
    به نظر شما چیکار باید کرد
    شما از گزینه Carriage Return Constant باید استفاده کنید.
    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
    موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
    نلسون ماندلا

دیدگاه

میتونی اول کاراکتر شماره 13 یا همون 0x0D رو بفرستی و بعدش کاراکتر شماره 10 یا همون 0x0A

دیدگاه

خب میتونی کد اسکی معادل کاراکتر Enter رو وارد کنی

چون تو ارسال از پورت سریال خود Labview هر کاراکتر رو تبدیل به کد اسکی می کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X