یه سری عدد رو میآخوام از پورت سریال بگیرم.ولی نمیآدونم چه جوری باید تعداد بیت های دریافتی رو به صورت خودکار تنظیم کنم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اطلاعات دریافتی از پورت سریال
Collapse
X
-
پاسخ : اطلاعات دریافتی از پورت سریال
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائییه سری عدد رو میآخوام از پورت سریال بگیرم.ولی نمیآدونم چه جوری باید تعداد بیت های دریافتی رو به صورت خودکار تنظیم کنم.بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
نلسون ماندلا
-
بله میآدونم
من یه برنامه نوشتم که یه سری عدد رو میآفرسته رو پورت(از 1 تا 1000).مشکلی که هست اینه که اطلاعات دریافتی به هم ریزه.یعنی بافر دریافت پاک نمیآشه و هربار اطلاعات دریافتی به اطلاعات قبلی اضافه میشه.
ولی اگه به صورت دستی تعداد بایت های دریافتی رو تنظیم کنم مشکلی پیش نمیاد.من میآخوام که این کار به صورت خودکار باشه.
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید(خودم که نفهمیدم چی گفتم!)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیبله میآدونم
من یه برنامه نوشتم که یه سری عدد رو میآفرسته رو پورت(از 1 تا 1000).مشکلی که هست اینه که اطلاعات دریافتی به هم ریزه.یعنی بافر دریافت پاک نمیآشه و هربار اطلاعات دریافتی به اطلاعات قبلی اضافه میشه.
ولی اگه به صورت دستی تعداد بایت های دریافتی رو تنظیم کنم مشکلی پیش نمیاد.من میآخوام که این کار به صورت خودکار باشه.
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید(خودم که نفهمیدم چی گفتم!)بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
نلسون ماندلا
دیدگاه
-
من یه سری عدد 1تا 4 رقمی داشتم.(از 1 تا 9999).از اونجایی که تعداد بایت ها(تعدد رقم عدد) دریافتی رو باید مشخص میآکردم، توی فرستنده به اعدادم 10000 اضافه کردم که یه عدد 5 رقمی تولید بشه.(از 10001 تا 19999).
پس در هر صورت تعداد بایت های دریافتی 5 میشه. حالا تو گیرنده از عدد دریافتی 10000 کم کردم که عدد موردنظرم به دست بیاد.
دیدگاه
-
سلام. بابا دم همتون گرم. این همه در مورد Labview صحبت شده بازم شما جواب های اشتباه میدین... :surprised:
تو بخش پروتکل سریال یه تابع هست به نام Bytes at port . این تابع قبل از تابع read قرار میگیره و خرجیش یه عدد صحیح هستش که به ورودی byte count تابع read وصل میشه. با استفاده از این تابع مشکلتون حل میشه.
دیدگاه
-
کاری نداره. شما اول یه حرف یا کاراکتر میفرستی تو لب ویو ، بعد اونو تو لب ویو مقایسه میکنی ، اگه درست بود بایت های بعدی رو دریافت میکنی ، هر بار که دریافت میکنی عمل مقایسه رو هم انجام میدی ، اگه با بایت ارسالی به عنوان انتهای بسته برابر بود نمایش میدی. البته یکم کلی گفتم انشالله فردا شب مفصل تر میگم.
دیدگاه
دیدگاه