اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد نصب قسمتهای مختلف LabView

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد نصب قسمتهای مختلف LabView

نوشته اصلی توسط حسام الدین
    سلام ..

Visa_5_1_1_exe_Part_1

Visa_5_1_1_exe_Part_2

Visa_5_1_1_exe_Part_3

Visa_5_1_1_exe_Part_4

هر چهار قسمت رو در ابتدا دانلود کنید و یکی از اونها رو Extract و سپس بر روی ورژن قبلی نصب .. اگر هم سوالی مبنی بر اینکه " ورژن بالاتری (خیلی احتمالش کم هست) بر روی سیستم شما نصب هست، آیا تمایل دارید باز هم ادامه بدید؟ " نسخه ی قبل رو remove کنید و این نسخه ی جدید رو نصب و سیستمتون رو یک بار Reboot کنید .. امیدوارم مشکلتون برطرف بشه .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
    با سلام
    جناب حسام الدین تشکر بابت نسخه جدید
    خوشبختانه چند روز پیش به کمک VISA جناب mojalan و بعد از کمی سر کله زدن اولین ارتباط سریال با labview رو دشت کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
      سلام ..

Visa_5_1_1_exe_Part_1

Visa_5_1_1_exe_Part_2

Visa_5_1_1_exe_Part_3

Visa_5_1_1_exe_Part_4

هر چهار قسمت رو در ابتدا دانلود کنید و یکی از اونها رو Extract و سپس بر روی ورژن قبلی نصب .. اگر هم سوالی مبنی بر اینکه " ورژن بالاتری (خیلی احتمالش کم هست) بر روی سیستم شما نصب هست، آیا تمایل دارید باز هم ادامه بدید؟ " نسخه ی قبل رو remove کنید و این نسخه ی جدید رو نصب و سیستمتون رو یک بار Reboot کنید .. امیدوارم مشکلتون برطرف بشه .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
      سلام جناب حسام الدین
      ایا برای نصب باید هر چهار تای فایلهای بالا را دانلود کنم ئیا نه یکیش کافیه ؟
      دوما .. چطوری نصب کنم منظورم کجا و چطوری ؟؟؟؟
      سوما... من اگه بخوام یه قطعه جدید وارد کتابخونه لب ویو کنم که فعال باشه چکار کنم .منظورم اینه که مثلا شیر اب یا پمپ اب که تو لب ویو نمیست ر چطوری وارد کتابخونش کنم و مثل کلید که فعال هست که هر وقت با زدن اون روشن وخروجی داره و یک بار دیگه با زدن اون خاموش وخروجی داره
      تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
        سلام رفیق
        من این فایل visa را دانلود کردم ونصب کردم البته کلی اخطار داد .ولی میخوام ببینم کجا باید ببینم که نصب شده یا نه
        ایا جای خاصی داره و در ضمن من یک بار لب ویو 2010 را پاک کردم از سیستمم و از نو نصب خواستم بکنم نصب نمیشه واخطار لاینسس میده و میگه نصب نیست میشه لطف کنید وکامل توضیح بدی که چه طوری اون لاینسس را هم نصب کنم
        تشکر فراوان
        :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
          سلام رفیق
          من این فایل visa را دانلود کردم ونصب کردم البته کلی اخطار داد .ولی میخوام ببینم کجا باید ببینم که نصب شده یا نه
          ایا جای خاصی داره و در ضمن من یک بار لب ویو 2010 را پاک کردم از سیستمم و از نو نصب خواستم بکنم نصب نمیشه واخطار لاینسس میده و میگه نصب نیست میشه لطف کنید وکامل توضیح بدی که چه طوری اون لاینسس را هم نصب کنم
          تشکر فراوان
          :nerd: :nerd: :nerd:
          سلام رفیق
          از مسیر زیر می تونی چک کنی که visa نصب شده یا نه:

قبل از نصب:

بعد از نصب:

در مورد مشکل نصب مجدد هم تا حالا برنخوردم حقیقتش

دیدگاه

خدا خیرت بده.مشکل منم حل شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...