اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با 0 شدن عدد در باکس کنترل؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با 0 شدن عدد در باکس کنترل؟

سلام
    یه عدد داریم که تو یه باکس کنترل مثلا 1000 می خوام هر بار که برنامه رو RUN میکنم این 1000 باشه و نیازی نباشه که هر بار بنویسمش
    در حال حاضر همیشه 0 هستش چیکار باید کرد؟
    ذکات علم یاد دادنه ....

پاسخ : مشکل با 0 شدن عدد در باکس کنترل؟

سلام . یه بار عدد 1000 رو وارد کن بعدش روی المان کنترلی کلیک راست کن و از قسمت Data Operations گزینه Make Current value Default رو انتخاب کن. به همین راحتی- ناراحتی نداره که پسرم.

دیدگاه

و بعد توی همون منو گزینه reinitialize to default value رو هم فکر میکنم باید بزنی

دیدگاه

نه دیگه نمیخواد اون گزینه رو بزنی. مشکل اینجا بود که دوستمون وقتی برنامه رو میبندن و دوباره باز می کنن عدد 1000 باقی مونده باشه. اون گزینه ای که شما میگید زمانی که مثلا یه عدد دیگه به غیر از 1000 رو وارد کردی ، بزنی دوباره عدد 1000 میشه . و در هنگام اجرای برنامه کاربرد داره.

دیدگاه

از توضیحات دوستان ممنونم مشکل حل شد

یه سوالم درباره وقفه ها داشتم من خودم از توابع Occurrence استفاده میکنم می خواستم بدونم غیر از اینها ایا تابعی هست یا روشی برای دریافت یه رویداد ؟
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام. ببینید دوست عزیز معمولا برای استفاده از چیزی به نام وقفه در لب ویو از ساختار EVENT استفاده میشه. که خیلی کاربردی تره.

دیدگاه

سلام. ببینید دوست عزیز معمولا برای استفاده از چیزی به نام وقفه در لب ویو از ساختار EVENT استفاده میشه. که خیلی کاربردی تره.
              میشه یه لطفی بکنید یه مثال ساده برای درک بهتره EVENT بزنید ممنون میشم ازتون
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

یکی از ساختار های موجود در لب ویو ساختار EVENT هست. این ساختار مثل ساختار case میمونه ولی با این نفاوت که اولا شرط ساختار case فقط میتونه از یک نوع داده باشه ، ولی شرط اجرای حلقه های موجود در ساختار event میتونه از انواع مختلفی داده باشه. و اصولا ساختار event میتونه به همه اتفاقات و تغییرات ایجاد شده در برنامه حساس باشه. اگه قرار باشه یه برنامه به صورت اصولی و ساختار یافته نوشته بشه حتما باید از ساختار event استفاده بشه. و همچنین ساختار event قابلیت های دیگه ای رو در اختیار کاربر قرار میده که میتونه برنامه شو سازمان یافته تر اجرا کنه.

دیدگاه

حمید رضا جان از توضیحاتت خیلی ممنونم
                  ولی اگه یه لطفی میکردی یه مثاله کوچوله میزدی خیلی عالی میشد راستش نمیدونم چطور باهاش کار کنم
                  ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

کاری نداره. یه ساختار while تو بلوک دیاگرام قرار بده. بعد یه ساختار event تو حلقه whileآ‌قرار بده. حالا یه دکمه کنترلی بزار تو صفحه پانل. رو ساختار event راست کلیک کن و گزینه add event caseآ‌رو انتخاب کن. تو پنجره ای که باز میشه دو قسمت وجود داره. event source , event. تو قسمت event source میتونی دکمه کنترلی رو ببینی. اگه روش کلیک کنی ، تو قسمت event یه لیستی باز میشه که شامل انواع رخدادهایی که ممکنه رو دکمه کنترلی اعمال بشه. مثلا تغییر وضعیت و . .. حالا آخرین گزینه که همون value change هست رو انتخاب کن و از پنجره خارج شو. حالا این فریمی که ایجاد کردی به true/falseآ‌شدن دکمه حساسه. اصلا نیازی نیست دکمه کنترلی داخل حلقه while یا حلقه eventآ‌باشه. یه مقدار کنترلی از نوع true constantآ‌تو حلقه event که به تغییرات دکمه حساس شده قرار بده و از اونجا به ترمینال شرط حلقه whileآ‌سیم کشی کن. برنامه رو اجرا کن. اگه دکمه رو فشار بدی برنامه متوقف میشه. و میبینی که با وجود نبودن دکمه در درون حلقه while ولی برنامه نسبت به اون حساسه.

دیدگاه

اینم عکس برنامه
                      فایل های پیوست شده

دیدگاه

حمید رضا جان یه سوالی داشتم من چطور میتونم با این ساختار Event یه وقفه واسه دیتاهایی که از پورت سریال میاد درست کنم و شرط هم بزارم که فلان کارکتر اگه اومد برنامه رو ادامه بده

این مثالی که زدی تا حدودی گرفتم مطلبو ولی بازم مشکل دارم هنوز واسم گنگه :redface:
                        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام. متاسفانه ساختار event فقط برروی تغییرات المان های کنترلی حساسه و مثلا برروی تغییر یه المان جبری نشان دهنده حساس نیست. از طرفی اگه هر شرطی بزاری واسه برنامه سریال ، بالاخره خروجیش میخواد بره به یه المان نشان دهنده و اگه یه حلقه ساختار event رو به این المان حساس کرده باشی کار خاصی صورت نمی گیره. مجبوری از ساختار case استفاده کنی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X