اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال HEX با labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال HEX با labview

ممنون از کمکت دوست عزیز.
    ولی مشکل از loop نیست چون وقتی شرط case به حالت true باشه دائما برنامه حالت true اجرا میشه و تفاوتی با حلقه while نداره. مشکل رو پیدا کردم که از خطای ارسال است. بنده در برنامه میکرو شرطی رو قرار داده بودم که اگه دیتا خارج از یه محدوده خاصی بود هیچ کاری رو انجام نده. بادریت رو از 9600 به 600 کاهش دادم و برنامه تا 99% برنامه درست کار میکنه ولی بعضی اوقات اعداد نامفهوم و خارج از رنج از labview ارسال میشه که برنامه رو مختل میکنه. از کریستال داخلی 8mhz استفاده کردم و تا حدی خطای سریال وجود داره.
    چطور میتونم این خطا رو به حداقل برسونم و دیتا را طوری در labview رمزگذاری کنم و در میکرو اشکار کنم که نویز و غیره در تبادل اطلاعات تداخل ایجاد نکنه؟

با تشکر.

دیدگاه

در ارتباط سریال آسنکرون که کریستال ساعت برای باودهای استاندارد دارای خطا هست (مثل همین 8 مگ برای باود 9600)
      لزوما کم کردن باودریت خطا رو کم نمیکنه همچنین خطای زیر 5 درصد برای داشتن ارتباط خوب کافیه بشرط اینکه داده ها با کمی تاخیر (مثلا حداقل به اندازه یک بیت فاصله) ارسال بشن
      به عنوان کمک شما اگه با کدویزارد کدویژن پورت سریال میکرتو با کریستال 8 مگ راه بندازی در حین ایجاد پروژه میگه خطای ارتباطت چقدره و خودش اونهایی که مشکل دارند رو قرمز میکنه

دیدگاه

با سلام.

من فکر میکنم اگه بادریت ضریبی از کریستال باشه خطا میتونه به صفر برسه. اگه از کریستال 7.3827mhz استفاده بشه در بادریت 9600 خطا صفر هست و اگه تایمری هم در برنامه استفاده شده باشه با prescale=8 به زمان دقیق 1us در تایمر دست پیدا میکنیم. به نظر من کریستال 7.3827mhz در بیشتر کاربردها تقریبا استاندارد و کاربردیه. بنده در برنامه میکرو از تایمر استفاده کردم و به زمان 1us دست پیدا کردم البته با اسیلاتور داخلی 8mhz . اگه از کریستال خارجی 7.3827mhz استفاده کنم در صورت تقسیم بر 8 تقریبا همون زمان 1us برای تایمر بدست میاد در ضمن خطا در ارتباط سریال به صفر میرسه.
        نظر شما چیه؟

موضوع بعدی تاثیر نویز روی اطلاعات ارسالی از پورت سریال است که باید روشی برای اشکارسازی خطا وجود داشته باشه! ایا میتونید روشی رو پیشنهاد بدید؟

با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SB
          سلام
          چه جوری میشه مد ارسال سریال labview را تغییر داد و به جای HEX,string بفرستیم مثل codevision که ارسال HEX داره؟ : :question: :question: :question:

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید من میخوام از طریق labview با میکرو ارتباط برقرار کنم و باید hexبفرستم و بگیرم لطفا راهنماییم کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X