اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با اینترنت و شبکه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با اینترنت و شبکه

سلام
    من یک برنامه نوشتم و توی اون از زیرپالت تی سی پی / آی پی TCP/IP استفاده کردم
    برنامه من به گونه است که یک برنامه روی کامپیوتر نصب است و داده ها را می گیرد و رو شبکه ارسال می کند
    یک برنامه هم نوشته شده که داده ها را از شبکه می گیرد و مانیتور می کند
    برنامه کار می کند و مشکلی ندارد یعنی من در برنامه server آی پی client رو ست می کنم ( ای پی که نرم افزار گرفتن از شبکه و مانیتورینگ توش هستش) و براش داده ارسال می کنم و اون می گیره و نمایش میده یا یک پیغام ارسال می کند

برنامه من فقط توی یک شبکه محلی کار می کند یعنی توی یک شبکه که پشت روتر است کار می کند و وقتی اون رو برای یک کامپیوتر که جای دیگه ای است ارسال می کنم کار نمی کنه
    فکر کنم هر شبکه با یک ip به اینترنت وصل می شود و کل کامپیوترهای شبکه محلی (پشت روتر ) با اون ip خاص به شبکه وصل می شوند و از نظر اینترنت همشون یک ip دارند
    سوال من این است که چطوری داده هام رو برای یک کامپیوتر که توی یک شبکه دیگه است ( و ip اون کامپیوتر یک ip پشت روتر است) ارسال کنم
    من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)

پاسخ : کار با اینترنت و شبکه

یک مفهومی است به نام آی پی valid و آی پی share ( اشتراک شده ) و nat

کلا آی پی شیر شده هر کلاینت با آی پی گت وی و یک پورت Network address translation در اینترنت شناخته میشه

یک پورت به غیر از پورت 80 و 8080 و 25 و سایر پورت ای شناخته شده nat میکنه ( نت)
    پس میتونید دو کار انجام بدید

یا isp شما باید آی پی ولید بهتون بده بعد مودم رو باید با سیم usb به کامپیوتر اتصال بدیدو نوع کانفیگ مودم ppoe نباشه و بریج باشه

یا میتونید پورت نت nat کلاینت شیر شده را با دونقطه روی هم به آدرس گت وی اضافه کنید مثلا 212.235.84.62:254
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X