اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توضیح درباره lab view

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : توضیح درباره lab view

    دوستان سلام ....
    ببخشید تو بحثتون دخالت میکنم ولی خوب نظراتتونو خوندم و خواستم که نظر کاملا شخصیمو در مورد این موضوع بدم ....
    labview به نرم افزار خوبه ولی اگر دقت کنید همین اماده بودن دستورات یه کم از انعطاف برنامها شو کم کرده و واقعا اگر از کامپایلر c پشتیبانی نمیکرد برنامه نویسیو دچار مشکل میکرد....
    ولی انصافا c بدون labview هم تمامی مشکلات برنامه نویسو حل میکنه :biggrin:
    شخصا میگم بلد بودن c یعنی یه جورایی بیشتر زبانهای برنامه نویسیرو بلد بودن....
    به نظر من c عالیترین کامپایلر دنیاست و متلب هم زیباترین برنامه تولید شده است مخصوصا تول باکس که به باید اسمشو توپ پاکس میذاشتن....خدایی علم شرمندهء این متلبه متلبم شرمنده خانواده c..... :mrgreen:
    (راستی یادمون باشه که الان اکثر برنامه های محاسباتی که دارن در ورژن های جدید تولید میشن دارن به متلب لینک میدن)
    به هر حال من این طوری فکر می کنم ....
    ببخشید مراقب خودتون باشید.... :smile:
    ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

    دیدگاه


      #17
      پاسخ : توضیح درباره lab view

      متلب در کشور ما بیشتر در مباحث دانشگاهی استفاده میشه و معمولا به عنوان یه محیط ساخت application بهش نگاه نمیشه اما فوق العاده قدرتمنده و برای رفع کمبودهاش مخصوصا کم آوردن سرعت کارهایی خوبی انجام داده مثل RTW .
      شاید بشه تفاوت اصلی این دو محیط رو اینطور عنوان کرد که متلب روی کارهای محاسبات ریاضی خیلی خوب کار کرده و لب ویو وارد مسائل دنیای صنعتی شده مثلا یکی لب ویو یه تولباکس داره برای پشتیبانی از پروتکل mobus اونطرف هم متلب تولباکس هایی داره مثلا برای ژنتیک یا شبکه عصبی

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : توضیح درباره lab view

        به هر حال هر کسی سلیقه خودشو داره... ما نباید بگیم متلب از لب ویو بهتره یا لب ویو از متلب بهتره و یا c .... . بستگی به نوع کاربرد داره.... وقتی شما قرار باشه یه برنامه محاسباتی برای حل یه مسئله ی غیر خطی مثلا حرکت جریان هوا و یا سیال آب داشته باشید که شاید شامل 10000000 تکرار باشه اینجاست که دیگه نه متلب جواب میده نه لب ویو... چون پایه های این برنامه ها سنگین هستن و قادر به انجام چنین کاری نیستن. و باید از برنامه های سطح پایین تر مثل فورترن استفاده کرد.. خود متلب بر پایه فورترن نوشته شده... در کل برنامه هایی مثل لب ویو و متلب برنامه های کاربردی هستن. ما خیلی وقتا نیاز نداریم که اصلا برنامه نویسی کنیم و فقط چند تابع آماده رو کنار ه قرار میدیم... به هرحال همه برنامه ها خوب و عالی هستن... چه خوب هستش که یه نفر با تمام این برنامه ها آشنا باشه و از هر کدوم در جای خودش استفاده کنه.

        دیدگاه


          #19
          پاسخ : توضیح درباره lab view

          اینطوری بهتره بگیم
          لب ویو برای کاربرد صنعتی و متلب علمی و سی هم فنداسیون اینها
          ولی خوب خدایی لبه علم دسته مطلب و سیه .
          مثلا در مرود همین 10000000 تکرار که دوستمون گفتن مطلب جواب نمیده من حس میکنم یه خورده بی انصافی کردن مطلب بر پایه زبان اسمبلی مستقیما با cpu و گیتهای کارمیکنه فکر نمیکنم تو این ارتباط بیشتر از کارایی یک cpu از کامپیوتر انتظار داشت.(تولباکس neural network مخصوص الگوریتمهایی نوشته شده که داراری تکرار باشن)
          الان کر متلب رو به دلیل سبکی و سرعت و عدم خطا تو fpja ها (مخصوصا برای دستگا هایی که نشه هکشون کرد) بسیار دارن استفاده مکنن.نرم افزار activehdl مثال این برنامه رو داره .
          به نظر من یادگرفتن سی و مطلب واجب تر از لب ویو هستش حداقل از لحاظ علمی چون مشه مشکلات صنعتی رو با اونها هم حل کرد
          موفق باشین
          ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

          دیدگاه


            #20
            پاسخ : توضیح درباره lab view

            من یه پیشنهاد برای شما دارم.. شما تشریف ببرید پیش یه مهندس مکانیک سیالات .. و یا یه مهندس هوا فضا. ازشون بپرسید تو حل معادلاتشون از چه نرم افزاری استفاده میکنن و چرا... البته من منکر قدرت متلب نیستم و خودم هم بسیار ازش استفاده میکنم... ولی حرفی که میزنم رو با چشم خودم دیدم.. برادر کوچکتر من مهندس هوافضاست و الان هم در یکی از بهترین دانشگاههای جهان در آمریکا مشغول به تحصیله و منبع اطلاعاتیه من اونه. حتی زمانی که تو ایران بود هم همیشه سر این مسئله که چرا از متلب در پروژه هاش استفاده نمیکنه با هم بحث میکردیم.. این موضوع که لب ویو واجب تره یا متلب یا c اصلا درست نیست. من گفتم هرکسی بنا به نیازش میتونه از تمامی نرم افزارهای برنامه نویسی استفاده کنه.. من خودم بنا به نیازم از هر 3تای این برنامه ها استفاده میکنم و هیچ وقت نمیگم این از اون بهتره... همشون خوب و عالی هستن..

            دیدگاه


              #21
              پاسخ : توضیح درباره lab view

              دوست عزیز قصد کل کل ندارم ولی خوب همین طوری میگم :mrgreen:
              اسم تولباکس هوا فضای متلب Aerospace Block-Set هستش. رفرنسش هم اینه Atmospheric and Space Flight Dynamics
              دادشتون انشاالله بعدا بهش میرسه.
              و اما پیشنهاد شما رو هم گوش کردم دوستان سیالی از الگوریتم ژنتیک استفاده مکنن تقریبا تمام مقالاتشون هم در این زمینست.
              موفق باش دوست عزیز
              خدا حافظ :bye
              ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

              دیدگاه


                #22
                پاسخ : توضیح درباره lab view

                دوست عزیز من خودم عمری رو تو متلب گذروندم و بخوبی با تولباکس هاش آشنایی دارم. حال و حوصله ورود هم به بحث های تخصصی رو در زمینه مکانیک و برق ندارم. یعنی محیط انجمن جواب نمیده. ولی اگه شما و دوستان گرام شما فکر میکنن که با استفاده از تولباکس هوافضای متلب و الگوریتم ژنتیک میتونن به تمام خواسته هاشون در زمینه رشته شون برسن من دخالتی نمیکنم. حتما کسایی هم که در زمینه محاسبات جریانهای گردابی لوله های نفت کار میکنن از این تولباکس ها استفاده میکنن. من فقط یه مثال میزنم تمومش میکنم. مثلا فکر کنید شما یه مهندس هوا فضا هستین و دارین یه بال جدید با یک نوع ایرفول جدید طراحی میکنید و دوست دارید بدونید تاثیر حرکت و سرعت باد بر این بال در ارتفاع چطوریه. مثلا کارتونم خیلی دقیق و حساسه. که بایدم باشه. تمام معادلات غیر خطی اند. احتمالا نیاز داشته باشید تا 100000000 تکرار اونم با متغیرهای زیاد رو انجام بدید تا به جواب ایده آل برسید . البته شما متلب بلدید و مشکلی نخواهید داشت.
                خوش باشید دوست عزیز.

                دیدگاه


                  #23
                  پاسخ : توضیح درباره lab view

                  البته دوستان فکر نکنن من ادعایی دارم. من عددی نیستم و دوستان استاد بنده هستن..

                  دیدگاه


                    #24
                    پاسخ : توضیح درباره lab view

                    متلب در حلقه های تودرتو خیلی کند میشه و حرف حمیدرضا درسته طبق تجربه کوچک من
                    متلب میتونه صنعتی باشه و اگر استفاده نمیشه برای اینه که کسی بلد نیست ازش استفاده کنه و کسایی هم که بلدن شاید شما ندیدین.
                    C و خانوادش بهترین زبانها هستن و بعضی وقتها مجبور به استفاده از اسمبلی هستیم و بیسیک بدرد نخور ترینه.
                    لب ویو هم به من میگفتن چندان صنعتی نیست و در نمایشگاه بین المللی ابزار دقیق مهندسه میگفت بیشتر از wincc ,protool و ... استفاده میشه!! ولی الان داریم میبینیم که چقدر هستتت، برای متلبم همینه و میبینیم تا چند سال دیگه در ایران هم!
                    راجع به فورترن چیز چندانی نمیدونم ولی نشنیدم ازش استفاده کنن متاسفانه ،اما دیدم از متلب و C و لب ویو استفاده کنن مهندسای مکانیک و هوافضا(با کمک از برقی ها البته) اونم در دوره دکترا :agree:
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

                    دیدگاه


                      #25
                      پاسخ : توضیح درباره lab view

                      برای متلب هم target های فراوانی وجود داره و الان در کنترل پیشرفته روبات ها و .... از اون استفاده میکنن.. در مورد فورترن هم باید بگم که خود متلب بر پایه فورترن نوشته شده و موارد استفاده اون رو هم به کررات دیدم که البته اولش برای من جای بحث بود ولی با توضیحاتی که شنیدم و دیدم قانع شدم.. در کل تمامی زبان های برنامه نویسی مورد بحث قابلیت استفاده در صنعت رو دارن.. مثلا شاید تا همین 10 15 سال پیش از زبان بیسیک خیلی تو صنعت استفاده میشده... الان هم هست و من در دستگاهای تزریق پلاستیک دیدم.. برنامه های سطح بالاتر هم به هرحال بر پایه همون برنامه های سطح پایین نوشته شدن... یه ماشینی مثل BMW X6 یکهو که به وجود نیومده. از سی چهل سال پیش شروع شده رسیده به اینجا.. هنوزم خیلی ها هستن bmv های قدیمی سوار میشن.. این موضوع که چرا لب ویو به طور صنعتی در ایران به طور عام استفاده نمیشه به دلیل تحریم کشور ما توسط آمریکاست.. البته میشه از راههای فرعی به سخت افزارهای لب ویو دست پیدا کرد ولی با قیمت خیلی بالاتر..
                      به هر حال نمیشه زبان های برنامه نویسی رو با هم مقایسه کرد. هر کدوم در زمان خودشون برتری خودشونو داشتن... من خودم تقریبا با خیلی از زبان ها کار کردم و الان هم از لب ویو و هم از متلب استفاده میکنم...

                      دیدگاه


                        #26
                        پاسخ : توضیح درباره lab view

                        سلام به دوستان عزیز
                        ببینید اگه سرعت اجرای دستورات در بعضی از دستورات در متلب کمه این بی دلیل و به خاطر نقص در کد نویسی یا اصلاحا کد پرت نیست .
                        مثلا شما یه ارایه ای رو در یک کامپایلر دیگه مثل سی درست میکنید شما مجبورید که برای دست کردن ارایه اندازه ارایه رو برای کامپایلر مشخص کنید تا کامپایلر فضای لازم رو روی رم برای اون ارایه درست کنه .....
                        حالا این کار رو روی متلب میخواییم انجام بدیم
                        در متلب شما برای درست کردن یه ماتریس دو بعدی احتایج به هیچ دستوری که مشخص کننده ابعاد برای ماتریس باشه ندارید حالا یه سوال شما جای کامپیوتر باشید چه حافظه ای رو برای این ارایه باید تخصیص بدید ؟؟؟؟؟
                        این از هنر های متلبه و کد نویسش هست پایه متلب ساده بودنشه
                        شما در متلب متونید یه ارایه ماتریسی سه بعدی داشه باشید که هر کدوم از دارایه های ماتریس یک ماتریس سه بعدی دیگه و دوباره داریه های اون ماتریس یه ماتریس چند بعدی دیگه و .... باشه
                        و تمام اینها احتیاج به هیچ کدی نداره .....
                        همین کارو با c انجام بدید ببینید چند بار باید ارایه درست کنید و ابعاد بدید.....
                        شما از متلب چه انتظاری دارید متلب میخواد شما رو درگیر برنامه نویسی نکنه بخاطر همین هر روز تولباکسشو رو ارتقاع میده ....
                        اگر میخواید سرعت رو در برنامه هایی که ابعاد متغییر ها خیلی خیلی بزرگ هستن مثلا 5000000 از دستور zeros (ابعد ماتریس رو مشخص کنید ) استفاده کنید سرعت اجرای برنامه 300 - 400 ... برابر بیشتر میشه هم برای ارایه ها و هم شمارنده حلقه هاتون ازش استفاده کنید ....
                        موفق باشید
                        ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

                        دیدگاه


                          #27
                          پاسخ : توضیح درباره lab view

                          در ضمن میخوام این نکته رو هم اضافه کنم که .....
                          کلا در ریاضیات n مجهول که میتونن همشون هارمونیکهای یک مجهول باشن یا کلا n مجهول مستقل توسط n تا معادله حل میشه .....
                          نمیخوام وارد بحث ریاضی بشم فقط میخوام بگم چرا همیشه ارایه های خیلی بزرگ یا تکرارهای خیلی زیاد بدرد مهندسی نمیخوره...
                          تو مهندسی اکثرا سعی میکنن که معادلات رو با مثلا خون پرش 20 مجهول سر و ته معادله رو هم بیارن در صورتی که اون معادله شاید ها100 مجهول داشته باشه مجهولایی که اثر زیادی در خروجی ندارن حذف میشن مثلا به معادله pca میزنن تا تقریب خوبی از معادله بدست بیارن تو مهندسی هیچ وقت دنبال مقدار دقیق نیستن و از حوصله انجمن هم خارجه که بگم چرا.....
                          به خاطر همین 10 تا 20 تا نه 100 مجهول برای حل کردنش احتیاج به
                          1000000000
                          تکرار نداره
                          در ضمن این موضوع رو هم اضافه کنم که تکرار زیاد احتیاج به حافظه زیاد داره و چون سرعت حافظه کمتر از cpu هستش زمان اتلاف زیادی برای cpu درست میکنه این یه اتلاف ذاتی در تکرار هستش که هیچی حتی اسمبلی هم نمیتونه حلش کنه ....
                          پس می بینید تکرار زیاد همچین چیز خوبی هم نیست....
                          خواستم بگم یه گوشه چشمه هم به این جور مسایل داشته باشید.
                          برای حل 100 مجهول هم سرعت متلب نسبت به سی کم نیست ولی از اسمبلی کمتره.
                          زبان اسمبلی سریعترین زبان برنامه نویسی دنیاست فصل 3 کتاب the 80386,80486,and pentium processor کاملا توضیح داده شده .
                          موفق باشین
                          ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

                          دیدگاه


                            #28
                            پاسخ : توضیح درباره lab view

                            منظور من این نیست که مثلا ما از روی قصد و یا سهون تعداد مجهولات رو زیاد کنیم بعد بگیم متلب جواب نمیده. نمیدونم چطوری منظورمو برسونم که شما قانع بشید.
                            در ضمن من نمیگم که متلب ضعیفه من میگم متلب برای یکسری از بحثها مناسب نیست. همینطور لب ویو و همینطور دیگر زبانها.
                            تعصبی نگاه نکنید. سعی میکنم یه موضوع مناسب آماده کنم تا همه دوستان متوجه منظور من بشن.

                            دیدگاه


                              #29
                              پاسخ : توضیح درباره lab view

                              در ادامه حرفای دیشبم باید بگم که با توجه به حرفهای آقا مهرداد باید میگفتم:
                              درسته در حلقه ها سرعت متلب کم میشه ولی با کدنویسی صحیح (مثل همین ZEROS) میشه این موضوع(نه مشکل) رو رفع کرد.در ضمن از توضیحات شمام خیلی ممنونم.در ضمن مهرداد گرایش الکترونیک داره که در ارشد درس میکروپروسسور2 میخونن که PENTIUM درس میدن و اطلاعات بسیار خوبی داره.
                              جانم به فدای ائمه اطهار
                              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

                              دیدگاه


                                #30
                                پاسخ : توضیح درباره lab view

                                متاسفانه دوستان تمام بحث ها را با رشته الکترونیک قاطی میکنن.. من خودم کارشناس برق قدرتم و الان هم ارشد بیو الکتریک میخونم . تو دوره کارشناسی هم همیشه از متلب تو حل مسائل استفاده میکردم.. ولی تو رشته های برق و الکترونیک به چنان مسائل پیچیده ای برخورد نمیکنیم که متلب بخواد واسمون مشکل ساز بشه.. ولی افرادی که تو بحث پیش بینی وضعیت آب و هوا کار میکنن که دیگه متلب واسشون کارایی نداره و . . . . .
                                بازم میگم متلب آخر هر چی زبان برنامه نویسیه و همین طور لب ویو ولی هر برنامه ای محدودیتی داره... به قول خودمون همه چیز را همگان دانند....

                                دیدگاه

                                لطفا صبر کنید...
                                X