اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیرون کشیدن دیتا در هر بار اجرای حلقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بیرون کشیدن دیتا در هر بار اجرای حلقه

سلام دوستان
    2تا سوال دارم :mrgreen:

1- میخوام توی یه حلقه while [glow=red,2,300]در هر بار[/glow] اجرا شرط اجرای دوباره از جایی بیرون از حلقه خونده بشه.......

2-من میخوام یه دیتا رو که تو حلقه while هست و مقدارش دائم در حال تغییر هست رو در هر بار اجرای حلقه از حلقه بیرون بکشم....
    تو ویدیو های خود سایتش همچین کاری کرده ولی تو اونجا دیتای هر بار اجرا رو تو یه رشته میریزه و اخرش که حلقه تموم شد همه رو یکجا میده بیرون.....
    من میخوام در هر نوبت اجرا خروجی اون نوبت رو بگیرم چه کنم.....

از همه دوستان و مدیر این انجمن بابت سوال های ابتدایی که میپرسم معذرت می خوام...... تازه کاریمو بی سواط :mrgreen:

پاسخ : بیرون کشیدن دیتا در هر بار اجرای حلقه

هم برای شرط حلقه و هم هر متغیری درون برنامه بهترین راه استفاده از local variable هست. مثلا اون چیزی که شرط حلقه رو کنترل میکنه روش کلیک راست کن بعد از زیرمنوی create گزینه local variable رو انتخاب کن. این متغیر بصورت ورودی یا خروجی بایست تنظیم بشه (کلیک راست و بعد انتخاب change to rea یا write)
    حالا از ایتن متغیر محلی استفاده کن. این متغیر محلی باعث دسترسی به متغیر اصلی از هر جای برنامه میشه

دیدگاه

اقا خیلی ممنون
      این کار رو کردم برای کنترل While خیلی خوب جواب داد و کارم راه افتاد ..... ولی برای بیرون کشیدن اطلاعاتم همین کارو کردم نشد.. :eek:... این دیتایی که من میخوام بیرون بکشم اطلاعات کارت صدا هستش... و من تو برنامه یک گراف دارم و می خوام در چند جا از اون گراف استفاده کنم...پس نمیتونم اونو داخل یکی از حلقه هام بزارم....!
      البته من خیلی کار نکردم و احتمالا اگه یه ذره سر به سرش بزارم درست شه .... :biggrin:
      بازم ممنون از اینکه جواب دادید :nice: :job:

دیدگاه

با سلام
        راه درستش استفاده از Local Variable هاست. ولی یه نکته هست، اونم اینکه آیا جایی که می خواهی اطلاعات حلقه را مجدداً بخونی باز یه حلقه دیگه هست یا نه؟ حدس می زنم اونجا حلقه استفاده نکردی. اینجوی بیرون حلقه فقط یکبار اجرا میشه.

دیدگاه

اتفاقا همین الان این کارو کردم......ولی دوتا حلقم با هم اجرا نشد...!!! :eek:

دیدگاه

من تونستم 4 تا حلقه را همزمان اجرا کنم. البته حواست به شرطهای اجرا باشه.
            لاول برای هر حلقه شرط اجرای مجزا بزار. قبل از اجرا شرطها را فعال کن. بعد اجرا کن. باید همزمان اجرا بشه

دیدگاه

دوستان با نظرات خودتون این بنده خدا رو از بحث دور نکنید. اصلا نپرسیدیم که شما دوست عزیز تو هر بار که میخواهید دیتا رو از حلقه بکشید بیرون قراره که چکاری انجام بشه. آیا فقط میخواهید اون مقدار رو ببینید یا نه قراره که یه فرآیندی رو اون داده اعمال بشه؟ اگه فقط قصد مشاهده دارید که خوب داخل حلقه هم میتونید به صورت پیوسته دیتا رو ببینید. ولی اگه قراره در هر بار تکرار حلقه یه فرآیندی رو اون اعمال بشه که اصلا شما نباید تو این مرحله از حلقه های while استفاده کنید. حلقه while بدنه اصلی برنامه شما میشه و داخل بدنه اصلی میتونید از ساختارهای ترتیبی استفاده کنید... به هرحال اول شما هدف از خروج دیتا رو بفرمائید تا بهتر بشه کمک کرد.... یه مقدار دقیقتر بگید...

دیدگاه

قبل از هر چیزی از همه ی دوستان از اینکه برای پاسخ دادن به بنده وقت میذارن ممنونم
                البته مشکل اصلی من حل شد :biggrin: ولی چون بازم مشکلات دیگری هست ( :angry هدف برنامه رو اینجا کامل توضیح میدم :
                ببینید دوستان این برنامه یه برنامه ی ساده ضبط و پخش صدا هستش .
                تو این برنامه یک گراف وجود داره که در هر مرحله ای از برنامه اطلاعات خاصی رو نمایش میده . یعنی در هنگام ضبط کردن موج صدای ورودی رو نمایش میده و در هنگام پخش کردن صدای خروجی رو .
                مشکل من تو استفاده مشترک از این گراف بود که با کمک شما حل شد.
                اما مشکل جدید :
                در هنگام پخش فایل من میخوام بتونم وسط پخش اون رو نگه دارم یا اصطلاحا "Pause" کنم که راه های مختلفی که داخل پالت sound & graph >>sound >>output بود رو امتحان کردم ولی مشکل اینجاست که تا دیتا برای یک بار تو خروجی ریخته میشه دیگه تا آخر فایل رو میخونه و تا تموم نکنه پخش رو نگه نمیداره...! و وارد مرحله ی بعدی برنامه نمیشه...!

و باز هم عذر خواهی بابت این همه سوال که احتمالا خیلی ابتدایی هستند..! :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X