اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره اطلاعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ذخیره اطلاعات

با سلام
    چطور میشه کاری کرد که محتوی یک Num. Control یا وضعیت یک کلید و .... بعد از بسته شدن نرم افزار اتوماتیک ذخیره شده و دفعه بعد همون عدد را نمایش بده؟
    با تشکر

پاسخ : ذخیره اطلاعات

سلام. ببینید دوست گرامی اگه منظور شما اینه که کلا حتی اگه کامپیوتر رو روشن و خاموشرکنید بتونید دیتای قبلی رو داشته باشید باید از متغیرهای سراسری یا global variable استفاده کنید. خاصیت این نوع متغیرها اینه که به طرز ساده ای دیتای اعمالی رو در خودشون نگه میدارن و شما میتونید حتی در برنامه های دیگه هم استفاده کنید. البته خوب راههای دیگری هم وجود داره که بستگی به نوع برنامه داره.

دیدگاه

دقیقاً منظور من همینه که بعد از خاموش روشن شدن و ... اطلاعات حفظ بشه. فرض کنید تنظیمات مربوط به برنامه. کاربر نباید که هربار تنظیمات را وارد کنه. یبار وارد کنه و بعد ثابت بمونه. از طرف دیگه از Constant هم نمیشه استفاده کرد.
      آیا میشه مقدار مربوط به یه Global Variable را به Numeric Control نسبت داد؟ مثال خیلی ساده. یه Numeric control داریم. در حین اجرا عدد را به 1234 تغییر میدیم. خالا می خواهیم تا وقتی که کاربر عدد را تغییر نداده این عدد حفظ بشه
      با تشکر

دیدگاه

دقیقا میشه چنین کاری انجام داد. اصلا برای چنین کاری ساخته شده. متغیر سراسری مثل متغیر محلی منتها حافظه خودشو نگه میداره و در هرجایی که فراخوانی بشه آخرین مقدار رو برمیگردونه. حالا فردا روشهای دیگه رو هم میگم.

دیدگاه

پس باید از متغییر های عمومی استفاده کرد. حالا یه سوال دیگه. چطور میشه به Numerical Control یه عدد را نسبت داد؟

دیدگاه

وقتی قراره مقدار یه متغیر بعد از بسته شدن برنامه یا حتی خاموش شدن و دوباره روشن شدن کامپیوتر قابل برگشت باشه بایستی اونو موقع خاموش شدن تو فایل ذخیره و در هنگام اجرای برنامه از فایل لود و در متغیر مربوط به کنترل قرار بگیره

دیدگاه

درسته. باید ذخیره بشه. ولی شما چظور می تونید از طریق برنامه به Num Ctrl عدد بدید. به عنوان مثال:
              کاربر عدد 8 را در Num Ctrl وارد کرده. وقتی از برنامه خارج میشه، مقدار 8 داخل فایل ذخیره میشه. دفعه بعد که برنامه اجرا میشه، مقدار 8 از داخل فایل بازیابی میشه. خب حالا چظور میشه کاری کرد که توی Num Ctrl این عدد نشون داده بشه. از طرف دیگه فرض کنید تعداد این Num Ctrl ها چیزی در حدود 70-80 تا هست.
              با تشکر
              علی برهانی

دیدگاه

ای کاش میفرمودین کاربرد این برنامه شما تو چه زمینه ای هست،. ولی به حال شما باید دیتا رو به یه نحوی ذخیره کنید. واسه دوباره بارگذاری هم مشکلی نیست از تمام کنترل کننده هایی که دیتاشون ذخیره شده یه متغیر محلی local variable بساز و در ابتدای برنامه قبل از اینکه وارد حلقه اصلی بشی دیتای ذخیره شده رو باز کن و به متغیرهای محلی سیم کشی کن. من یه نمونه براتون انجام میدم شما اونو بست بدید به برنامه خودتون.

دیدگاه

سلام. شما این برنامه رو ببینید. انشالله که مشکل حل بشه
                  فایل های پیوست شده

دیدگاه

ممنون. ولی من نتونستم بازش کنم. میگفت ورا¾ژن لب ویو با هم نمی خونه. من از ورژن 2009 32 بیتی استفاده می کنم

دیدگاه

روی کنترل کلیک راست کن و یه دونه local variable بساز. این متغیر محلی رو بیرون از حلقه اصلی برنامه قرار بده. وقتی فایل رو خوندی مقدار خونده شده رو به این متغیر وصل کن. اگه متغیر در حالت خروجی بود روش کلیک راست و change to write رو انتخاب کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X