اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ActiveX چیست..؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ActiveX چیست..؟

با سلام خدمت دوستان.....
    کسی میتونه راجع به توابع موجود در ActiveX کمی توضیح بده.... اصلا ActiveX چی هست و به چه درد میخوره...؟ :question:

من با مثال هایی که تو نت پیدا کردم یه کارایی با ActiveX کردم.مثلا باهاش میشه از ویندوز مدیا پلیر استفاده کرد و ویدیو اجرا کرد.......
    اینم لینکش:
    http://uploadkon.ir/uploads/29f48eb8c8fcdb96089558e6c69df4c3.zip
    اما خودمم دقیقا نفهمیدم چی کار کردم :biggrin:
    اساتید توضیح بدید لطفا
    با تشکر :job:

پاسخ : ActiveX چیست..؟

البته اکتیو ایکس مخصوص لب ویو نیست بلکه یه امکانی در ویندوز برای ایجاد و استفاده کردن کنترل هایی هست که در یک محیط برنامه نویسی وجود ندارند مثلا کنترل picture tree برای ویژوال سی.
    در واقع اکتیو ایکس همون چیزیه که بهش خیلی وقتا میگن کامپوننت یا همین کامپوننتی که شما برای اجرای فایلهای ویدئویی تو نت پیدا کردی (این کنترل ها ذاتا بهمراه محیطهای برنامه نویسی ارائه نمیشن و خیلی وقتا باید خریده بشند)

دیدگاه

ممنون از شما.....
      اگه ممکنه یه کم بیشتر و ساده تر توضیح بدید , چون من برنامه نویسی برای کامپیوتر رو مستقیما با labview شروع کردم و خیلی راجع به ابزارهایی که هر محیط برنامه نویسی در اختیار کاربر قرار می ده اطلاع ندارم ... :sad:

در کل چه کارهایی میشه با این ActiveX کرد ...؟ آیا کار های مشخصی برای این قسمت در نظر گرفته شده...؟

دیدگاه

سلام
        برای برقراری ارتباط با نرم افزارهای مختلف م یبایست یه رابط بین برنامه ای شما ( LabVIEW) و برنامه هدف به وجود بیارید.
        با استفاده از ActiveX میشه این ارتباط رو انجام داد

دیدگاه

اینکه برنامه نویسی رو با لب ویو شروع کردین خیلی خوبه اما ایکاش در ابتدا یه سری مسائل مربوط به برنامه نویسی تحت ویندوز رو مطالعه میکردین که بیشتر در کتابهای برنامه نویسی متنی مثل VC++ یا VC# میاد مثل برنامه نویسی شی کرا، رویدادها، و .... و همین اکتیو ایکس.
          در کل اگه کار خیلی خاصی نخواین انجام بدین محیط لب ویو اونقدر کامل هست که کارتون لنگ نمونه. البته سایت NI هم بسیار کامله و راهگشا

دیدگاه

ممکنه بگید چطور میتونم iwmpplayer4 رو در Block دیاگرام قرار بدم؟

:rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X