اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد صفحه ی گرافیکی دوم در نرم افزار LabVIEW

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد صفحه ی گرافیکی دوم در نرم افزار LabVIEW

با سلام
    من میخاستم ببینم میشه توی محیط Front Panel در نرم افزار LabVIEW، مثلا با زدن یک کلید یک صفحه ی گرافیکی دیگه (صفحه ی دوم) باز بشه؟ چطوری؟
    ممنون.
    تقدیر تقویم انسانهای عادی ، تغییر تدبیر انسانهای عالیست.

پاسخ : ایجاد صفحه ی گرافیکی دوم در نرم افزار LabVIEW

والا ما یه دستور بلدبم اونم شاید به کار شما نیاد!!
    figure(x)
    x رو عدد بده
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن فاریابی
      والا ما یه دستور بلدبم اونم شاید به کار شما نیاد!!
      figure(x)
      x رو عدد بده
      میشه لطف کنید در مورد این دستور بیشتر توضیح بدبد یا اگر مثالی دارید برام پلود کنید.
      ممنون

دیدگاه

اگه این کار نشه که فاتحه لب ویو خوندس
        شما صفحه دومت رو عین همون صفحه اول ایجاد کن بعد براش آیکن و کانکتور(اگه ورودی/خروجی داره) بساز. حالا تو بلاک دیاگرام برنامه اول مثلا تو case که کلید رو میزنی فعلا میشه VI دومی رو قرار بده (از طریق گزینه select a VI تو فانکشن پلت) بعدش روی آیکن صحه دومی دابل کلیک کن و گزینه show front panel when called رو انتخاب کن. در واقع این روش ساخت subvi هست
        برای توضیحات بیشتر به فصل هشتم از کتاب برنامه نویسی با لب ویو نوشته سید مجتبی داشخانه قسمت مربوط به ساخت subvi مراجعه کنید

دیدگاه

پاسخ : ایجاد صفحه ی گرافیکی دوم در نرم افزار LabVIE

البته شما یه کار دیگمفکر کنم می تونید بکنید!
          اگه از یه متغیری به نام global variable استفاده کنید میتونید بدون مشاهده دیگر صفحات اطلاعات اونا رو وارد فرونت پنل برنامه اصلی کنید. ولی از قبل باید این فرم رو یه جورایی با برنامه مچش کنید! منظورم اینه که به برنامه بفهونیم وقتی مثلا به این حلقه رسیدی مقدار فلان متغیر سراسری رواز فلان فرونت پنل بخون! البته همون طور که mojalan گفتن تا sub vi تعریف نکنی از این متغیر نمی شه استفاده کرد
          این یه روش خیلی جالب و به درد بخوره
          :nice: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
            اگه این کار نشه که فاتحه لب ویو خوندس
            شما صفحه دومت رو عین همون صفحه اول ایجاد کن بعد براش آیکن و کانکتور(اگه ورودی/خروجی داره) بساز. حالا تو بلاک دیاگرام برنامه اول مثلا تو case که کلید رو میزنی فعلا میشه VI دومی رو قرار بده (از طریق گزینه select a VI تو فانکشن پلت) بعدش روی آیکن صحه دومی دابل کلیک کن و گزینه show front panel when called رو انتخاب کن. در واقع این روش ساخت subvi هست
            برای توضیحات بیشتر به فصل هشتم از کتاب برنامه نویسی با لب ویو نوشته سید مجتبی داشخانه قسمت مربوط به ساخت subvi مراجعه کنید
            من میخام مثلا با زدن یک دکمه، یک فرانت پنل جدید باز شه، با همین روشی که گفتید میشه؟ اگر یه مثال هم برام بذارید ممنون میشم.

دیدگاه

دوستان لطف کنید یه مثال ساده رو ضمیمه کنید تا عملی بفهمیم .

مشتاق شدم یاد بگیرم .

دوستان tab control هم میشه استفاده کرد ؟

ممنون از زحمات همه تون . :applause:
              اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم ....

دیدگاه

علاوه بر کنترل tab محیط لب ویو یه خاصیتی داره که من تو محیطهای دیگه ندیدم. شما یه فرانت پنل رو میتونید به چندین قسمت تقسیم کنید که در هر لحظه تنها یکی از اون veiw ها دیده بشه . وقتی یه فرانت پنل رو میسازید اگه به گریدهای grid اون توجه کنید دو خط متقاطع پر رنگ تر رو احتمالا ببینید (اگه نمیبینید یه کم اسلایدرها رو جابجا کنید) این خطوط در واقع مختصات فرانت پنل رو نشون میدن. شما میتونید تو فرانت پنل در جایی که در حالت عادی دیده نمیشه کنترلهای خودتون رو قرار بدین اونوقت هر وقت که خواستین (مثال دوستمون با زدن یه کلید) مبدا مختصات فرانت پنل رو انتقال بدین به روی اون فضا با یه خاصیت فرانت پنل به نام FP.Origin
                برای اطلاعات بیشتر به مثال صفحه 202 از کتابی که بالا معرفی کردم یه نگاهی بندازین

دیدگاه

با تشکر فراوان از آقای mojalan :job:.

دوست عزیز راستی وقتی بلوک دیاگرام برنامه توی یه صفحه جا نمیشه ...
                  میشه فرضا مثل برنامه word زوم رو عقب یا جلو کرد ؟

من چیزی پیدا نکردم .

ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.abolhassani

من چیزی پیدا نکردم .

ممنون.
                    نیازی نیست
                    اتوماتیک خود ضفحه با ایجاد یه نوار لغزان کنار یا پایین صفحه این امکان رو به شما میده که با لغزوندن اونا برنامه رو ببینی
                    ولی اینکه بیای زوم رو کم کنی کی اشتباهه به نظر من! چون کاربری که براش داری برنامه می نویسی نمی تونه اونو بخونه! فکر کنم برای همین شرکت ni یه همچین گزینه ای رو قرار نداده (البته شاید در ظاهر) :redface:

دیدگاه

ممنون از همکاری همگی، من یه سوال دیگه هم داشتم، چطور میشه برنامه ای رو که نوشتی خارج کرد یعنی به فایل exe تبدیل کرد که مصرف کننده بدون نیاز به LabVIEW اجراش کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_6910
                        ممنون از همکاری همگی، من یه سوال دیگه هم داشتم، چطور میشه برنامه ای رو که نوشتی خارج کرد یعنی به فایل exe تبدیل کرد که مصرف کننده بدون نیاز به LabVIEW اجراش کنه؟
                        رو لب ویو 2011 می گم فکر کنم روی قبلیا این گزینه نباشه یا جای دیگس! برفرض که هست!
                        1- tools
                        2- build application (exe) from vi
                        3- (برای من یه ارور داد چون برنامه رو ذخیره نکرده بودم الان این کارو کردم) انتخاب مسیر مورد نظر برای ذخیره فایل exe به همراه محتویات
                        4- انتخاب continue .اینجا دوتا صفحه باز می شه صفحه اول که کوچیکتر و مهمتره رو کاری نداریم!! توی صفحه دوم میتونی تنظیماتی رو روی فایل ازقبیل آیکون و پسورد و اعمال محدودیت روی بلوک ها و ...انجام بدی
                        5- انتخاب build بعد از انجام تنظیمات
                        6- زدن done یا explore برای باز کردن محل فایل ذخیره شده!همین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.abolhassani

من چیزی پیدا نکردم .

ممنون.
                          البته این کارم میشه کرد امروز دیدم!
                          توی هر کدوم از صفحات که هستی ctrl+shift+n رو بزن تا یه صفحه جانبی باز بشه . خودت تویه برنامه که بزرگ باشه تستش کن :eek:

دیدگاه

با سلام .
                            فکر میکنم تهیه یه برنامه قابل اجرا روی سیستمی که نرم افزار labview روش نصب نیست دو بخش باشه .

1.تبدیل برنامه یا همون VI به یه پروژه جدید و ساختن فایل قابل اجرا (application).
                            2.ساختن installer که به عبارتی باید اول اون و نصب کنی تا بتونی برنامه تو بیاری بالا .

دوستان اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید :mrgreen:.

ممنون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پلنگ ایرانی!!!!
                              رو لب ویو 2011 می گم فکر کنم روی قبلیا این گزینه نباشه یا جای دیگس! برفرض که هست!
                              1- tools
                              2- build application (exe) from vi
                              3- (برای من یه ارور داد چون برنامه رو ذخیره نکرده بودم الان این کارو کردم) انتخاب مسیر مورد نظر برای ذخیره فایل exe به همراه محتویات
                              4- انتخاب continue .اینجا دوتا صفحه باز می شه صفحه اول که کوچیکتر و مهمتره رو کاری نداریم!! توی صفحه دوم میتونی تنظیماتی رو روی فایل ازقبیل آیکون و پسورد و اعمال محدودیت روی بلوک ها و ...انجام بدی
                              5- انتخاب build بعد از انجام تنظیمات
                              6- زدن done یا explore برای باز کردن محل فایل ذخیره شده!همین
                              ممنون، خیلی خوب بود. :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X