اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برقراری ارتباط سریال بین sim900 و labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برقراری ارتباط سریال بین sim900 و labview

این byes at port اینجا چیکار می کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
      این چیه پسر خوب. من گفتم کل تابع باز کردن پورت رو بزار بیرون حلقه نه فقط المان کنترلی انتخاب شماره پورت. بعدشم اون گره فیدبک چیه دیگه. من گفتم از وجود یا عدم وجود خطا برای کنترل حلقه استفاده کنید. آخرین خروجی خطا که به دیواره حلقه وصله رو با استفاده از یه تابع unbundle باز کنید و پارامتر status خطا رو با یه تابع or به همراه کلید stop بده به شرط حلقه. بعدشم من گفتم همیشه قبل از read کردن از تابع byes at port استفاده کن نه قبل از نوشتن.. بعدشم زمانی از سیستم نوشتن و خوندن پشت سرهم استفاده میشه که مثلا شما یه کد میفرستین بعد برای اینکه بفهمید درست دریافت شده یه کد هم از طرف مقصد میفرستید و در لب ویو میخونید. در غیر این صورت یا بخونید یا بنویسید. پس یه حلقه case بزارید که یا بخونید یا بنویسید.... از شما بعدید بود آقای پلنگ ایرانی !!
      :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پلنگ ایرانی!!!!
        :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:
        این تا اینجا! فکر کنم تونستم بنویسم! حالا بریم بخونیم! تا اینجا که درسته انشاالله؟؟این برنامه پورت مجازی رو چه جوریه میشه ازش اطلاعات خوند؟

دیدگاه

به نظرم byte at port در برنامه شما کار خاصی انجام نمیده ، بهتر بود خروجی اون بجای او 1 وصل میشد تا هزتعداد داده رو میخوندیم

دیدگاه

دوستان لب ویو کار توجه کنن که تابع byets at port کاربردش اینه که برای مثال وقتی شما قصد خوندن دیتا از بیرون رو دارید خوب نمیدونید که چند بایت داره ارسال میشه . پس اول این تابع رو ابتدا قرار میدید بعد میخونید. اینطوری در هربار خوندن هیچ دیتایی از دست نمیره...

دیدگاه

توجه کنید ، اگر تعداد بایت های ارسالی به سمت PC شما ثابت هست ، بهتره از اون استفاده نکنید و تعداد رو بصورت دستی و ثابت به READ بدید
              این تابع تعداد بایت های ارسال شده به PC رو شمارش میکنه و با توجه به اینکه شما مستقیم اون رو به READ وصل کردید ، پس اول تعداد بایت های ارسالی رو این تابع شمارش کرده و تعداد اون رو میده به READ و به READ میگه این تعداد رو بخون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                این byes at port اینجا چیکار می کنه ؟
                آقای کشاورز صفحه 236 گفته بذارید ماهم می ذاریم!

دیدگاه

من به مشکل خوردم
                  هرچی میفرستم sim900 اونم همونو برام برمیگردونه !
                  مثلا بفرستم ati
                  اونهم همین حروفات رو برمیگردونه
                  با هیپر ترمینال که تست می کنم ، مینویسم atii ، همینارو برمیگردونه، تا دکمه enter رو میزنم، اطلاعات میده بیرون
                  راه حلی دارید ؟ دستوری هست تو همین لبویو هم بشه enter زد ؟

دیدگاه

بالاخره یه کارایی کردم !
                    این از برنامه

کلی گشت و گذار از نت دیدم که که باید /N و /R اضافه کنم و کلی کار ! یه چیزایی پیدا کردم و باهاشون کار کردم تا دست آخر این شد
                    الان فقط می تونم کد رو بفرستم و جوابش رو بگیرم و نشون بدم !
                    مرحله بعدی ارسال SMS
                    برنامه رو هم می تونین از اینجا دانلود کنید
                    http://eca.ir/sharing/uploads/13423688722.rar

دیدگاه

سلام،من عضو جدید هستم.دارم روی لب ویو کار میکنم و نرم افزار ویژوال سریال پورت رو هم بدرستی نصب کردم و واسه تست یه برنامه ساده واسه ارتباط با هایپرترمینال نوشتم ولی لب ویو هیجکدوم از پورتای سریال منو نمیشناسه؟میشه کمکم کنید؟ و اینکه چطور بفهمم ni visa در لب ویو من نصبه؟
                      ممنونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fahime20
                        سلام،من عضو جدید هستم.دارم روی لب ویو کار میکنم و نرم افزار ویژوال سریال پورت رو هم بدرستی نصب کردم و واسه تست یه برنامه ساده واسه ارتباط با هایپرترمینال نوشتم ولی لب ویو هیجکدوم از پورتای سریال منو نمیشناسه؟میشه کمکم کنید؟ و اینکه چطور بفهمم ni visa در لب ویو من نصبه؟
                        ممنونم.
                        باید visa رو جدا نصب کنی
                        اگر نصب نکردی، قسمت سریال کار نمی کنه

دیدگاه

پس چرا این تاپیک نیمه تموم موند؟
                          برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد

تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
                          من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
                          "جرج برنارد شاو"

دیدگاه

پروژه چالبیه من برا تفریح و انجام یه کاری میخواستم همچین کاریو شروع کنم ولی متاسفانه به خاطر پروژ های زیادی که دار وقت نمیکنم اگه بتونی یکی هم برا من بزنی بفرستی من نوشتم کل برنامشو به عهده میگیرم واماده تحویل میدم به همراه کد
                            اگر علاقه داشتی بهم به صمرت خصوصی پیام بده

دیدگاه

سلام به همه عزیزان
                              دوستان محترم اگه میشه یه نگاه به برنامه من بندازید و ببنید اشکالش در کجاست.چون هر چه میفرستم دقیقا همون رو برمیگردونه.مثلا دستور AT رو که میفرستم بجای اینکه OK رو در جواب بفرسته همون کلمه AT رو بر میگردونه.ممنون میشم که کمکم کنید.با تشکر

http://uupload.ir/files/1vwu_sim900.png

دیدگاه

دوستان کسی نیست؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                                فقط خواستم بدونید که مدارم کاملا سالم هست.چون با هایپرترمینال درست جواب میده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X