اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر در لب ویو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پردازش تصویر در لب ویو

نوشته اصلی توسط پلنگ ایرانی!!!!
    پس آقای حسین وردی شروع کنیم پس! :agree:
    راستی به نظر من طوری پیش بریم که اولا همه بتونن استفاده کنن
    دوما همونطور که خودتون گفتید با مثال که می تونه همون وب کم یا تصاویر ذخیره شده هم باشه پیش بریم خیلی بهتره
    سوما خیلی سریع جلو نریم چون فکر کنم اکثر اونهایی که الان دانشجو هستن نزدیک میانترمشون باشه شاید نتونن بحث به این مهمی رو دنبال کنن
    چهارما هم اگه یه تایم مشخصی رو بگید مثلا ده تا یازده شب که اکثر بچه ها بتونن آنلاین توی بحث شرکت کنن و اگه سوالی هم دارن سریع بپرسن و جواب بگیرن که فکر کنم بهتر باشه
    حالا بازم اگه دوستان نظر دیگه ای دارن و دوست داشتن بگن.

بازم تشکر از وقتی که میذارید افرین برشما :applause:صد آفرین بر کار تیمی! :wow: :wow: :wow:
    میگم یه جور توضیح بدید من زیاد سوال نپرسم ....:mrgreen:
    اگه چیزی بلدیم به بقیه هم یاد بدیم ....

دیدگاه

سلام میشه بگید که مزیت Labview نسبت به بقیه نرم افزارها چیه من تاحالا با Labview کار نکردم
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
        سلام میشه بگید که مزیت Labview نسبت به بقیه نرم افزارها چیه من تاحالا با Labview کار نکردم
        سلام برو از سایت میهن دانلود لب ویو رو دانلود کن و نصبش کن و باهاش کار کن! به همین راحتی ! باور کن به همین راحتی! :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

با سلام.
          دوستان لطفا همکاری کنید تا یه چیزی یاد بگیریم .
          آقای حسین وردی پیشنهاد داد کسی استقبال نکرد . :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پلنگ ایرانی!!!!
            سلام برو از سایت میهن دانلود لب ویو رو دانلود کن و نصبش کن و باهاش کار کن! به همین راحتی ! باور کن به همین راحتی! :eek: :eek: :eek:
            lمنظور من این بود که چه مزیت هایی داره نسبت به مثلا متلب یا C# لینک دانلودش را که نخواسته بودم
            معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
            اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
            آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
              lمنظور من این بود که چه مزیت هایی داره نسبت به مثلا متلب یا C# لینک دانلودش را که نخواسته بودم
              داداش چرا عصبی میشی.
              این نرم افزار محیط برنامه نویسیش گرافیکه .
              به ندرت توش برنامه متنی می نویسی.
              کار کردن باهاش اصلا خسته کننده نیست.
              کلی بلوک آماده داره که برنامه نویسی رو سریع تر و آسون تر میکنه.
              خیلی هم کامله و برای اکثر کاربردها تولکیت داره.
              دیگه نمی دونم .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.abolhassani
                داداش چرا عصبی میشی.
                این نرم افزار محیط برنامه نویسیش گرافیکه .
                به ندرت توش برنامه متنی می نویسی.
                کار کردن باهاش اصلا خسته کننده نیست.
                کلی بلوک آماده داره که برنامه نویسی رو سریع تر و آسون تر میکنه.
                خیلی هم کامله و برای اکثر کاربردها تولکیت داره.
                دیگه نمی دونم .....
                کدوم یکی سرعتشون بالاتره؟
                لب ویو یا C#
                دنیا دو روز است:
                یک روز با تو و یک روز علیه تو
                روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

خواهش میکنم ، از موضوع اصلی منحرف نشید :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
                    خواهش میکنم ، از موضوع اصلی منحرف نشید :cry2:
                    چرا عصبی می شید ؟

خب سوال پرسیده بود .
                    یکی بیاد پردازش تصویر درس بده ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.abolhassani
                      چرا عصبی می شید ؟

خب سوال پرسیده بود .
                      یکی بیاد پردازش تصویر درس بده ....
                      دیگه شدیم! کاری نمیشه کرد مرگر اینکه بحث اصلی رو شروع کنیم :rolleyes:
                      کاربر skiboys شما اگه سوال خاصی دارید میتونید پی ام بدید! بنده حتما جواب میدم

دیدگاه

دوستان لطفا درس رو شروع کنید . :read:

دیدگاه

آخرین متد در پردازش تصویرو ...!

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
                          سلام به دوستان گرامی. آقایون و خانوما خواهش میکنم کوتاه بیایین از بحث ارتباط سریال . اگر مایلید و طلبه هستید بریم سر بحث پردازش تصویر در لب ویو.
                          الان یکی از سخت افزارهایی که خیلی بین بروبچ روبوتیک باب هستش maxdata هست. که اکثراً هم بچه ها با C# واسش برنامه نویسی میکنن. ولی خوب به هر حال C# یه نرم افزار متنی هست و محدودیت های خودشو داره. البته یکی از مزیت هاش نسبت به دیگر زبانهای برنامه نویسی خطی اینه که هم سرعتش بالاست و هم امکان ایجاد پردازش موازی رو داره.. لب ویو هم که تکلیفش معلومه. جاهایی که یه پای کار لپ تاپ یا کامپیوتر باشه بهتره که از لب ویو استفاده بشه. البته سخت افزاهای CRIO مختص لب ویو هست که میتونید کد نوشته شده رو بریزید توش و بدون اتصال به رایانه کار کنه که برای حالت های تست و پروژه های دانشجویی خیلی گرون تموم میشه.. ولی مثلا تو ربات های امداد گر پیشرفته میشه کار کرد..
                          یه خب خوشحال کننده هم بدم که انشالله خدا بخواد امسال با تیم روبوتیک دانشگاه محل کارم قراره همکاری کنم. صحبت کردم با سرگروهشون و عجیب علاقه مندشون کردم به لب ویو.. حالا اگه نظر پژوهش موافق باشه یه ربات کامل در اختیارمون میزارن و بقیه تجهیزات..
                          البته من خودم کارمند دانشگاه آزاد هستم..
                          خودتون قضاوت کنید....

دیدگاه

جناب آقای پلنگ خان وقتی هنوز تمامی دوستان هنوز در بحث های ابتدایی لب ویو دچار مشکل هستن من صلاح نمیدونم این بحث رو شروع کنم و معذرت میخوام که اصلا این تاپیک رو زدم...

دیدگاه

جناب آقای پلنگ خان وقتی هنوز تمامی دوستان هنوز در بحث های ابتدایی لب ویو دچار مشکل هستن من صلاح نمیدونم این بحث رو شروع کنم و معذرت میخوام که اصلا این تاپیک رو زدم...
                              سلام خوشحالم از اینکه به ارسالهای خودتون اهمیت میدین
                              اولا شما از کجا میدونید لا اقل خودم چهار نفرو میشناسم که از من که سهله از شما هم... ثانیا اگه قرار باشه همه از همون اول همه چیزو بدونن که دیگه اسمشو نمیشه گذاشت انجمن! ثالثا شما به پاسخهاتون نگاهی بندازین ببینید که بچه ها چقدر مشتاقن به نظر من علاقه کاملا کافیه واصلا زیادم هست چه برسه به اینکه آمادگیه قبلیم باشه که دیگه محشره! اما شمام درست میگین بحث یکم سنگین هستش ولی از تمام این بحثایی که توی انجمن لب ویو درجریانه مهمتره ! لا اقل یه بحثی بکنیم که به درد همه بخوره هم سطح اونایی رو که حرفه ای ان! رو بیاره بالاتر هم بقیه رو با گستردگی لب ویو آشنا کنه تا انشا الله سطح معلومات مهندسین برق نسبت به این نرم افزار بالاتر بره :read: :nerd: :job:

دیدگاه

آقای پلنگ ایرانی عزیز من نمیگم من خدای لب ویو هستم. منم چیزه زیادی بلد نیستم. ولی منظور من اینه که این انجمن تقریبا داره میشه یکی از شعبه های aVR ... حالا شما یکاری بکن یه تاپیک با مدیریت خودت بزن با عنوان " ارتباط لب ویو با میکروکنترل های AVR " . دیگه تمام بحث های مرتبط با این دو رو اینجا مطرح کنن بچه ها..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X