اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل ربات با صدا به وسیله labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل ربات با صدا به وسیله labview

سلام
    از دوستان اگر کسی اطلاعاتی در مورد چگونگی کنترل ربات با صدا به وسیله labview داره ممنون میشم راهنمایی کنید. من چند تا الگوریتم مثل DWT, Hidden markov پیدا کردم که برای تشخیص صدا به درد می خوره ولی نمیدونم چطوری میشه این الگوریتم ها رو تو labview استفاده کرد.

پاسخ : کنترل ربات با صدا به وسیله labview

هر الگوریتمی یه سری فرمول و رابطه و تصمیم گیری یا حلقه تکرار و ... چیزهای دیگه داره. و خروجی اون میشه کامندی که به ربات میره. شما میتونی الگوریتمتو تو محیط VC++ ایجاد کنی و بعد تبدیلش کنی به فایل dll (در واقع این کاریه که من انجام میدم ولی شما میتونی روش یا محیط خودت رو داشته باشی) یعد اون تابع رو در فایل dll از داخل لب ویو صدا میزنی و خروجی رو میدی به ربات

دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما حتما این راه رو امتحان میکنم. یک سوال من میتونم الگوریتم رو داخل متلب ایجاد کنم؟

دیدگاه

راحت ترین محیط برای پیاده سازی الگوریتم ها محیط متلب هستش اما من نمیدونم روش تبدیل کدها به توابع DLL چطوریه

دیدگاه

بازم ممنون

دیدگاه

سلام

یک سوال دیگه. راه دیگه ای هست برای کنترل روبات با صدا بوسیله labview اگر نخواییم از الگوریتمی استفاده کنیم؟

دیدگاه

دوست عزیز برای اینکه بتوانید به طور اصولی توسط صدا یک ربات رو کنترل کنید باید بتونید صدا رو پردازش کنید. پردازش به این معنی که از یک فایل صدای پیوسته یه سری ویژگی های مشخصی رو جدا کنید و سپس یه مدلی از صدا برای خودتون داشته باشید. برای مثال شما به ربات میگید " بیا " .. خوب کلمه بیا برای ما مفهوم داره ولی برای ربات فقط یه سیگنال هست.. در ضمن ربات باید به انواع صدا حساسیت داشته باشه نه فقط به صدای شما.. پس روند کار به این صورت هست که ابتدا شما باید سیگنال پیوسته رو پیش پردازش کنید و نویزهای اضافی رو حذف کنید. بعد با استفاده از روشهای پردازش سیگنال مثل fft,dst,dct,wavelet,... صدا رو پردازش کرده و ویژگیها رو استخراج کنید. سپس توسط سیستمهای شناسایی مدل مثل مدل های AR , ARMA , ARX و یا سیستمهای مبتنی بر شبکه های عصبی و .. مدل سیستم رو شبیه سازی کنید. حالا کافیه که شما شروع به صحبت بکنید . برنامه صدای شما رو دریافت کرده و به طور اتوماتیک اون پارامترهایی که شما در پردازش قبلی مشخص کردین استخراج میکنه و متناسب با اون دستور لازم رو صادر میکنه.. منتها این کارهایی که گفتم زیاد ساده هم نیست و باید روش کار کنید..

دیدگاه

ممنون از لطفتون تمام تلاشم رو میکنم تا بتونم کارهایی رو که گفتید رو انجام بدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X