اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

صفحه تو در تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

صفحه تو در تو

سلام
    من اطلاعات چند تا سنسور را میخوام نمایش بدم
    اما میخوام اطلاعات هر سنسور را توی یک صفحه نمایش بدهم و بتونم با کلیک بین صفحات حرکت کنم
    چطور اینکارو بکنم؟

پاسخ : صفحه تو در تو

اگر بخوای هر لحظه یک کل موج رو نشون بدی ، می تونی با یک کلید هر بار یک سیگنال رو به نمایشگر بدی
    اگر می خوای با زدن دکمه چند تا قطعه پدید یا نا پدید بشه ، می تونی از گره خصوصیات استفاده کنی
    اگر هم بخوای مثل نرم افزار ها زبان داشته باشی می تونی از ابزارهای منو سازی استفاده کنی
    شما کدوم مدل رو می خوای؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akhani
      سلام
      من اطلاعات چند تا سنسور را میخوام نمایش بدم
      اما میخوام اطلاعات هر سنسور را توی یک صفحه نمایش بدهم و بتونم با کلیک بین صفحات حرکت کنم
      چطور اینکارو بکنم؟
      میتونی از تب استفاده کنی
      [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

چند تا راه دارید که البته همشون رو تو فروم قبلا توضیح دادند (یا دادم)
        * استانداردترین راه واستفاده از کنترل Tab هست
        * میتونید یه گراف داشته باشین همراه با یه numeric control و با اون کنترل شکل موجی که رو ی گراف رسم میشه رو خودتون انتخاب کنید
        * میتونید پنجره های جداگانه داشته باشید و هر کدوم رو خواستین باز کنید (قبلا خودم توضیح دادم)
        * میتونید تو همون پنجره اصلی برنامه در جاهای جداگانه فرانت پنل گرافها رو قرار بدین که وقتی دارین یکی رو میبینین اون یکی ها دیده نشن. بعد با استفاده از خصوصیت fp.origin مبدا فرنت پنل رو به نقطه مورد نظر انتقال بدین و گرافتون رو ببینید (صفحه 202 کتاب برنامه نویسی با لب ویو نوشته سید مجتبی داشخانه)

دیدگاه

سلام
          ار تب چطور استفاده کنم؟ مثلا بین سه صفحه حرکت کنم؟

دیدگاه

1- یه کنترل tab بذار رو صفحه
            2- هر چند تا تب جدید خواستی بهش اضافه کن و براش اسم یا تصویر انتخاب کن
            3- در حالت پیش فرض این المان مثل یه کنترل رفتار میکنه (یعنی با موس میشه روش حرکت کرد) برای اینکه از داخل برنامه بتونی تب مورد نظرت رو انتخاب کنی باید اونو تبدیل کنی به indicator

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X